V86 tips: Bergsäker spik i inledningen!

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar vilket passar perfekt när det vankas jackpot och vi har fina pengar i potten. Kvällen till ära erbjuder jag tre exklusiva andelar, länk till dessa finner ni här nedan. 

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel


Omgångens bästa spik, V86-1

4 Ribot debuterade i regi Robert Bergh senast och höll bra från spets men fick till slut ge sig mot Behind Bars. Nu med ett lopp i kroppen och denna gång hoppas Robert själv upp bakom. Med tanke på styckningen invändigt ut av 3 Joker Of Steel så känns det som att det är upplagt för spets och slut, dessutom så har han värsta motbudet 5 Protector Tile utvändigt om sig. Gått bra med skor förr så mycket tyder på spets och slut i inledningen.

Omgångens kompletterande spik, V86-6

10 Carry Cash är ett rejält sto som tål att göra en den själv längs vägen, galopperade olyckligt på Gävle för tre starter sedan annars hade Jörgen Westholms fina sto kommit med tre raka segrar. Höjer sig över mängden i detta sällskap och är i skrivande stund endast streckad på 22% vilket får ses som ett riktig fynd. Ska man gardera blir det dyrt och jag väljer att ta ställning och spika Jörgen Westholms fina Ready Cash sto. 

Omgångens luring, V86-8

4 Your Dreamlove var jag rejält inne på i senaste starten på Solvalla men då fick hon aldrig chansen och satt fast med rubbet sparat. Inte så mycket hårdare emot denna gång och hon är totalt bortglömd. Klar förstahäst mig och ett roligt spikförslag för er som spelar dagens dubbel. 


Omgångens garderingslopp, V86-5

4 Estrella Diamante blir stor favorit i den femte avdelningen och kommer med två raka segrar i ryggen, slog invända 3 Kagan knappt men säkert senast men att det ska skilja så pass mycket som procenten visar tror jag inte. Möter äldre och rutinerade hästar denna gång och mitt tips är gardera på då värdet kommer öka rejält om det går bakom någon av dessa. 1 D.Undeniable har ett perfekt spår 1 i volten och kan öppna riktigt rappt, kommer från Andre Eklunds formstall och är given vid gardering. 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips