V86 tankar Boden » 12 aug. | Mattias Karlsson - Travstugan.se

V86 tankar Boden

Denna vecka är det Bodentravet som arrangerar V86. Spelvänlig omgång där det känns som flera favoriter är i fara. Extra spännande för egen del då delägda Nobel Amok gör årsdebut i V86-5. Snällt upplägg är att vänta då han vart borta i nästan 7 månader och hoppas han kan få med sig lite pengar.

Som vanligt gör jag andelar i alla prisklasser, länk till dessa finner du här: 

Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Bästa spiken, V86-5

2 Antonio Tabac är startsnabb och är given spetsfavorit. Hästen har vart ute i stenhårda sällskap i Finland dom senaste starterna. Nu är motståndet enklare och given spik i min bok. 

Kompletterande spiken, V86-6

8 Jagger Boko har utvecklas rejält iår och gick bra senast i V75 finalerna. Min spetsfavorit i loppet trots att han står på 20m tillägg. Prickar bara duktiga Mats E Djuse starten så blir han svårfångad. 


Omgångens drag, V86-2

2 Rappodina galopperade i sista sväng senast med krafter kvar. Står ensam på start denna gång, kan leda loppet länge. Pass upp! 


Omgångens garderingslopp, V86-4

Vidöppet kallblodslopp där det gäller att gardera på. Missa inte 6 Sundbo Skipper som nu har fått ett lopp i kroppen och bör ha gått framåt med det. 




Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips