V86 Solvalla, Jägersro » 16 sep. | Mattias Karlsson - Travstugan.se

V86 Solvalla, Jägersro

Solvalla och Jägersro är värd för veckans V86 omgång, en halvlurig omgång där jag tycker tvåa stora favoriter har lämpliga uppgifter och väljer således att gå på dom. I övriga lopp är ganska vidöppna och det är det bästa med V86, det kan ge fina pengar ändå. 

Denna vecka kör jag två andelar!

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spikförslag, V86-2

6 Vae Victis Club har inlett strålande i Daniel Redens regi och har verkligen en lämplig uppgift framför sig. Litet minus att hästen var struken i den senaste starten, men det var ingen större fara utan endast en lite sårskada. Goda träningsrapporter från stallet och hästen tål att göra en del jobb själv. Det blir barfota runt om som vanligt och jänkarvagn. 


Omgångens kompleterande spikförslag, V86-5

4 Rackham har gjort det riktigt bra i dom senaste starterna och stod för ett grymt slutvarv senast. Formen ska enligt stallen vara likvärdig vid senaste starten och hästen är mycket bra för klassen. Jag ser det inte som en omöjlighet att körande Christoffer Eriksson kör till i ett andra skede och tar sig till ledningen och då blir hästen svår att slå. Tål som sagt att göra jobb och jag tror även segerchansen är god även från utvändigt ledaren. 

Omgångens garderingslopp, V86-7

Vidöppet lopp där jag faktiskt kommer ta fram den breda penseln och strecka samtliga 13 hästar. Ledningen lägger troligen Steen Juul beslag på med 2 Emmett Downs och är således mitt första streck i loppet. Roligaste strecket i loppet är dock 13 Durello som galopperade bort en mycket fin placering i senaste starten. 


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips