V86: Jag har hittat omgångens bästa spik

V86: Jag har hittat omgångens bästa spik

Åby och Solvalla delar värdskapet för kvällens V86 omgång. Omgången ser som vanligt på förhand väldigt lurig ut. Men jag tycker mig ha hittat ett flertal spelvärda hästar till låg procent. Vi är vana att se Petri Puro plocka fram segerstaplare lite till som tätt och i denna omgång så plockar han ut Maestro Crowe ett syskon till självaste Cash Crowe. Maestro Crowe inledde karriären med fem raka segrar innan första plumpen kom senast. Nu blir det åter öppet huvudlag och uppgiften känns lämplig för karriärens sjätte seger. Gå med i laget genom att klicka här.

V86-1


Vi inleder omgången med ett stolopp över 2640m voltstart där mitt tips går till 6 Valborg Marje som får tipset på sin grundkapacitet. Men hon har vart ifrån ett tag och är lite väl ojämn i prestationerna så jag väljer att plocka med ett gäng hästar. 1 Restless Heart gick bra senast efter galopp och besitter hög kapacitet när hon får travet att stämma. 5 Bernts Ulrika gjorde ett grymt lopp senast efter vila, men står tuffare inne nu men är ändå tidig, 2 Veiled lär också med på lappen.

V86-2

Ett öppet lopp över 2140m auto där jag tror mycket ut av loppet avgörs i spetskörningen 5 My Dream Art får tipset då jag tror Jorma tar sig förbi 3 Give Me Ten. 1 Lass Revenue gjorde comeback senast och satt kvar med rubbet. Jag väljer även att strecka 10 Venivici Roc och 4 Global Thunder som avslutade bra senast på Gävle.

V86-3

Här tycker jag mig hitta en ut av omgångens bästa spikar i 5 Maestro Crowe. Ett syskon till självaste Cash Crowe. Det blev galopp senast och nu blir det åter öppet huvudlag vilket kommer göra han lite lugnare. Är ingen raket ifrån start och kommer testas bakom bilen innan tävlingarna. Jag tror han har kapacitet att vinna från dödens och detta känns som en klassklättrare från stall Petri Puro.

V86-4
Ett öppet lopp av den lägre klassen där tipset går till 7 Iron Creek som brottas med ett lurigt spår 5 i voltstart. Sköter han sig från start är detta en toppchans för körande Kim Eriksson. Jag väljer ändå att plocka med 3 All Cash och 9 Prince Yoda som får Björn Goop i vagnen och borde kunna vara med och utmana favoriten och ledningen.

V86-5


Ett lopp för högsta klassen där endast 8 hästar kommer till start efter strykningen på 9 Justice Ås. 4 Poet Broline är en av Sveriges startsnabbaste hästar och kommer lägga beslag på ledningen. Först fram och får överta borde ha en chans att vinna loppet och det ser ut att bli en kamp mellan 2 Zabul Fi och 6 Stoletheshow där jag håller den förstnämnda som knapp favorit. Jag väljer att låsa på dessa tre hästar. 

V86-6

3 Ekebys Ia är nog den enda hästen på startvolten ​som är intresserad ut av ledningen och frågan är hur tidigt Emilia Leo som ersätter Örjan Kihlström i vagnen är framme med favoriten 7 Sahara Sun. 8 Feather Sisu är bättre än raden och ska också med på kupongen likaså 10 Pippi Roc och 11 Saga Doc.

​V86-7


Här tycker jag mig ha hittat ett ut av omgångens största fynd till låg procent i 3 Fiery Heart som är startsnabb och borde lägga beslag på ledningen, han står bra inne i klassen och läget är perfekt. Väljer han att släppa till favoriten 6 Googal som också är snabb ut så kommer han garanterat få chansen på open stetch. Jag väljer ändå att plocka med några hästar 11 Carotene, 12 Key West snapper och 2 Global Workaholic som höjt sig lite med det helstängda huvudlaget.

V86-8
Jag var först inne på att spika 5 Captain My Captain då kretsen kring denna låter mycket nöjda. Men efter att läst intervjuer angående 1 Arnie Express som ska köras i bike och får Björn Goop upp så väljer jag att plocka med några hästar. 2 Otimum Terminator, 4 Zelante O.P. och 10 Digital Track är givna bakom dom två förstnämnda.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips