Spelvärd vinnare i lopp11 » 21 aug. | Mattias Karlsson - Travstugan.se

Spelvärd vinnare i lopp11

Vinnarspel, lopp 11 Solänget

Klassiska Silverörnen som körs över 2140m autostart och stor favorit blir 3 Diamanten. Var bländande senast på barfotabalansen men blir på tok för stor favorit för mig och jag har hittat ett riktigt spelvärd vinnare där bakom. 

5 Bucks To Burn har verkligen hittat formtoppen. Gick lysande senast på Dannero och gick med full fart över mål vilket jag gillar skarpt. Gör bra lopp hela tiden och står verkligen på tur för att vinna. Träningsrapporterna från stallet är goda och blir det bara lite tempo så tror jag körande Örjan Kihlström fäller alla tillslut. 

Det blir barfota runt om och jänkarvagn som senast samt ett norskt huvudlag. 


Jag tycker 11.0 gånger pengar är på tok för högt som Bet365 erbjuder och spelar en mindre slant och hoppas på att det blir lite tempo. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips