Speltips: Örnen från ledning på Rättvik! » 31 juli | Mattias Karlsson…

Speltips: Örnen från ledning på Rättvik!

Vinnarspel lopp 6 Rättvik

3 The Bald Eagle gick bra senast i Bollnäs och med loppet i kroppen kan vi räkna med en riktigt bra prestation på Lördag. Läget är bästa tänkbara och han öppnar bra bakom bilen om körande Ulf Eriksson väljer att trycka av han. 

Rapporterna från tränare Reijo Liljedahl är goda och inför denna start kommer utrustningen att vässas upp, det blir jänkarvagn och något form ut av helstängt huvudlag. Hästen står bra inne i loppet och var en Breeders Crown finalist under fjolåret. 

Även om hästen inte lyckas komma till ledning så ska chanserna vara goda och jag väljer att spela vinnare till 6.0 gånger på Bet365!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips