GS75 tips: Premiär för Karlssons Söndagsluring! » 14 nov. | Mattias…

GS75 tips: Premiär för Karlssons Söndagsluring!

Dom senaste två helgerna har vi lyckats pricka sju rätt på V75 så formen är på topp och vad passar inte bättre då med premiär för Karlssons Söndagsluring?

Jag kommer från och med nu göra ett system varje Söndag där jag kommer gå för dom lite större pengarna. Länk till det finner ni här nedan.

Karlssons Söndagsluring 120kr/andel (preliminär rad är redan ute)

Omgångens bästa spik, GS75-7

7 Cyber Lane gjorde det bra senast i C.L. Müllers Memorial när han vann från ledningen, före topphästa som Very Kronos och Moni Viking. Några sånna hästar stöter han inte på här och Johan Untersteiner är segervis när han reser till Charlottenlund. Hästen ska ha tagit loppet bra och det är goda träningsrapporter från stallet. Denna gång blir det dock ingen ledning direkt, men Johan har en bra startrygg i pappa Peter och 2 General Bianco. 

Faktiskt så tycker jag 7 Cyber Lane går minst lika bra bakifrån som från ledningen och jag tvekar inte det minsta när jag spikar. Denna gång blir det skor runt om vilket inte är något större skillnad kontra barfota samt norskt huvudlag och hybridvagn. 


Omgångens luring 1, GS75-2

3 Enzo Design är riktigt startsnabb och höll bra från ledningen i sin senaste start. Men jag tror han funkar minst lika bra i ryggar och kommer livsfarlig tillslut. Ska för första gången tävla med jänkarvagn vilket brukar ge bra effekt. Även täta starter denna gång vilket även det kan ge lite effekt. I skrivande stund streckad på ca 11% och är klar förstahäst för mig, grymt spelvärde och en eventuell chansspik.

Omgångens luring 2, GS75-4

5 Victory Island galopperade senast utan att tränare Steen Juul har någon riktigt förklaring. Dom har gått igenom hästen efter det utan att hitta några anmärkningar. Denna gång ska hästen tävla med skor vilket bör göra hästen lite stabilare från start. Hästen är startsnabb och lättplacerad och bör få en bra resa. Jag tror dock inte på någon ledning utan snarare att det kan blir körning mellan 1 Zaffiro Jet och 4 The Real Star vilket kommer bädda för Steen Juuls springare. 
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips