GS75 tips: Örjan inleder och avslutar omgången!

Eskilstuna är värd för veckans GS75 omgång som kryddas med saftig Jackpot på 3,3 miljoner. Jag väljer att bygga mitt system rund Örjan Kihlström och hoppas att han både inleder och avslutar omgången. Kommer köra ett unikt system dagen till ära, länk till det finner ni här nedan.

Karlssons Luring 200kr/andel

Omgångens bästa spik GS75-1

8 Holy Ground har jag alltid gillat skarpt och det är såklart svårt att inte tycka om henne när hon kommer från Bell Powers fina möderne. Bättre stam går knappast att hitta. Har fin grundkapacitet men har alltid lovat lite mer än vad hon visat på tävlingsovalen. Årsdebut nu och skorna rycks direkt och Örjan Kihlström hoppar upp. Van att tävla mot årgångstoppar. I ett klent och ojämt lopp där hon inte ens är favorit väljer jag att ta ställning och spika, speciellt när rapporterna från stallet är goda. Endast 24% får anses som ett fynd.

Omgångens kompletterande spik GS75-7

Örjan Kihlström inleder och avslutar omgången, 6 Ninja's Kiss har nu årsdebuten avklarad där hon vann direkt den tunga vägen. Andra loppet nu i regi Peter G Normans regi. Gynnas mer av distansen än värsta motståndaren 5 Baula. Kan vinna den tunga vägen igen men jag är inte främmande för att Örjan Kihlström sitter i ledningen efter 500m och då är loppet verkligen över. Sund spik i avslutningen. 

Omgångens garderingslopp, GS75-4

Ett lopp för den högsta klassen och klar favorit blir 6 Zenit Brick som faktiskt visat lite form på slutet. Men till 75% är det ingen som jag vill hålla i handen då det är streckspel vi kör. Mathias Andersson visade upp en fin vinnare i veckan och har aviserat att det blir körning med 3 Doctor Doxey Zens. 2 Eldorado B. gör intresannt debut i Svante Ericssons formstall och är given på min lapp. 8 Blues D'ourville har nog gjort sina bästa lopp i karriären men är van att stångas mot sten hårt motstånd nere i Frankrike, debut nu på svensk mark och totalt ospelad måste med på lappen. Jag plockar med alla och försöker fälla favoriten.


Omgångens luring, GS75-5

Vidöppet lopp för våra yngre och något mindre rutinerade kuskar och en häst höjer sig aningen över mängden i min bok. 12 Izumi Benois har fina fartresurser och kommer från ett riktigt formstall. Gör det bra mest hela tiden och är anmäld barfota runt om nu, klar förstahäst och endast streckad på 12%. Kan till och med vara ett spikförslag för den som gör ett mindre system. Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips