• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V86 Jägersro/Solvalla - Två chansspikar kan ge oss miljoner i svårlöst omgång

V86 Jägersro/Solvalla - Två chansspikar kan ge oss miljoner i svårlöst omgång

Igår var jag inte långt ifrån fina pengar, min V6 andel stannar på 5 rätt efter att spiken i avd 2 snöpligt blir slagen av en långspurtande storskräll. Jag hoppas att det blir en lika rolig omgång ikväll och det ser upplagt ut för hög utdelning för den som hittar rätt. Jag testar att spela lite chansartat med spikarna idag då jag ändå har bra känsla för att de kan vinna med lite klaff.


Analysen hör till min Exklusiva andel men ni hittar samtliga lappar här:

Direkten Ryd


V86 1

Då favoriten 9 Velten Red Red Red ströks under dagen är det inledande loppet vidöppet.

1 Cojito kanske får svårt att ta hålla upp från innerspåret men får garanterat fin resa och ska streckas. 3 Zanardi Grif är väldigt svår att bedöma med sina två Sverigestarter, men med bra läge bör han streckas.

8 Joker Of Steel har galopperat en del men he fart som räcker för vinst om han går felfritt och har lite tur från svårt utgångsläge.

4 Riley S.W och 7 Hazard In räknas främst därefter men behöver inte vara fel att strecka fler.

V86 2

Öppet sprinterlopp där det kommer att gasas rejält från start. 3 Keely Queen ER vann senast överlägset och kommer med toppform, hon är startsnabb och tar nog hand om spets inledningsvis och isåfall är Hans inte intresserad av att släppa.

5 Sashay Kemp är dock ruggigt startsnabb och frågan är om inte Björn lyckas snuva den knappa favoriten på ledningen, finns isåfall viss risk att Keely Queen blir fast i position rygg ledare eftersom 6 Forever Newport också är startsnabb och ska laddas framåt. Sashay Kemp är i toppslag för dagen enligt Melander och den som tar spets har också bäst vinstchans.

Skulle det bli ordentligt tempo kommer flera andra in i loppet; 1 Break Through får fin resa på innerspår och hoppas på lucka, 4 Viveur Bi har styrkan som främsta vapen och borde hamna fint till från läget, 10 Staro Mojitooch 11 Rally Gunnar kan spurta vasst och skulle 8 Fire N’Fury ha lite tur från dåligt spår kan han fälla många till slut.

V86 3

Tvååringslopp med 600.000 i förstapris, det finns många fina hästar med här men det är alltid svårt med så unga hästar och det ska dessutom regna mycket över Jägersro ikväll.. 4 Hepburn blir klar favorit i gänget och hon har två raka segrar på enkelt vis i bagaget, hon är även den som Kolgjini-stallet tror mest på, förstahästen i loppet men ingen spik för mig.

3 Gio Cash vann sin debut i svåra förhållanden där det regnade mycket och det bådar gott inför ikväll, han reser dock långt för första gången vilket man bör ha i åtanke. 1 Jazzy Dancer låter Tomas väldigt nöjd med och skulle Erik ge hästen en passande resa ska han räknas tidigt.

2 Urban Africa, 5 Point Of View, 6 Belissimo Face och 12 Look Of Love D.E är främsta motbuden.

V86 4

7 Fröken Fräken vann från spets senast och bör ha gått framåt med det loppet, ser upplagt ut för spets igen men det är ändå ingen favorit jag är särskilt sugen att gå på, speciellt inte när hon är streckad till över 60%.

1 Gentiane Evening och 5 O.M Gemma är inte oävna från start och är båda intresserade av rygg på favoriten, räknas vid gardering. 2 Kylie C.Boko har gjort det bra på sistone och skulle favoriten komma bort är hon en tidig segerkandidat. 12 Kawana är kapabel men verkar inte trivas med att gå i ledningen varför bakspåret inte behöver vara fel, svårt att säga hur taktiken blir men känns som att de vill köra i ryggar.

V86 5

3 Night Brodde blir klar favorit här och det köper jag, han har riktigt fin form och borde kunna hitta till spets här där han säljer sig dyrt. Distansen passar fint och om inte regnet ställer till det borde det vara vettig vinstchans.

8 Zarenne Faz är Jerry väldigt nöjd med för dagen, han tål att gå tufft och kommer laddas framåt mot dödens om spets är upptaget, ska räknad med chans men kan framför allt sätta upp tempot och försvåra för favoriten. 9 Campo Bahia är en världstjärna som nu har lopp i kroppen, det blev galopp då men efter det gick han bra. Lugauer vill ha ett till ”träningslopp” med honom för att hitta formen och tror mer på Night Brodde.

3 Wild Love är roligare att plocka med som garderingsbud, hon har blivit behandlad efter senast och känns nu riktigt fin. Hon är startsnabb och enligt Bengt har han ingenting emot om Kevin skulle testa för spets och köra där, skulle det bli rygg ledare eller rygg på Zarenne Faz i andraledet vet vi att hon har kapacitet och kan avsluta vasst.

V86 6

5 Blu Di Prussia kommer ska tydligen starta trots att det var frågetecken gällande ägarbyte och då ändras loppet lite, jag låser därför nu på favoriten och 2 Holy Ground.

3 Adler Del Ronco är startsnabb och brukar släppa, men nu låter det faktiskt som att Jonna är sugen på att se sin häst i spets och detta skulle isåfall göra loppet mer intressant. Jag tror att han får svårt att räcka till seger dock.

4 Håna Am är den som utmanar om spets och ställer första frågan om att få överta, får han det ökar vinstchansen - annars är han inte lika intressant.

6 Qvanting Indika är inte så startsnabb och behöver lite klaff om man nu inte väljer att köra offensivt, ska räknas om man garderar loppet.

7 Listas Marion kan vara en rolig skräll om man streckar några stycken, hon är startsnabb och borde kunna hitta position.

Jag tror mest på 2 Holy Ground som åter får Örjan upp bakom, senast var han inte helt frisk och han har fått ta igen sig lite - nu känns han bra igen och från ett perfekt spår tror jag att Örjan kan avgöra detta till slut, han gjorde det bra näst senast och trivs på distansen. Lås med favoriten då han ska starta.

V86 7

Här har vi åter ett lite klurigt lopp där jag drar till med en chansning i hopp om att dra hem jackpoten.

3 Unico Broline står fint till för att vara först till plankan och Christoffer lär testa rejält för att hålla den positionen, räknas med chans men jag tror att han får svårt att hålla ledningen, annars riskerar det att bli rejäl körning. 6 Valour Kronos är nämligen väldigt kvick iväg och lär laddas för fullt för att nå spets då han går bäst i den positionen - senast blev det galopp när det laddades framåt men han brukar normalt sett inte galoppera så man ska nog inte ta för hårt på det. Ses absolut med chans, speciellt om han kommer till ledningen utan alltför hård strid.

1 Quantum Roc kan avsluta vasst och blir farlig till slut med lucka, 2 Ornello är inte helt borta även om Conrad främst tror på platschans.

Min chansspik blir 7 Hat Trick som gör spännande ny regi för Jerry Riordan, han är ganska kvick iväg och med lite tur kan han nog hitta ner i lämplig position medans invändiga kör om ledningen. Han har bra kapacitet och känns bra i träningen. Visst är det lite svårbedömt men jag har känsla för att det kan gå vägen och vi jagar ju trots allt större pengar.


V86 8

8 Breeze blir favorit, om än knapp sådan och det känns korrekt, spåret är dock allt annat än bra och det får inte bli alltför vida spår för att hon ska kunna avgöra. Kommer hon dock ner smidigt i banan tror jag hon är bäst till slut. (Breeze har nu blivit struken och lappen har ändrats)

7 Cintra är kapabel och var riktigt fin senast när hon spurtade till vinst, hon är dock inte särskilt startsnabb och lär hamna bland de sista så det behövs lite klaff även här - hon räknas dock tidigt.

1 Aranka Face kommer Örjan testa rejält med från start för att försöka hålla upp ledningen och visst kan det gå även om det finns kvicka motbud utvändigt, hon kan leda länge isåfall och annars får hon fin resa - måste med på garderad lapp.

4 Black Magic Eyes är Reijo mycket nöjd med och har fina tider i kroppen trots att resultatraden inte är så värst spännande, hon kan absolut vinna här.

3 Imhatra Am är "draget" då hon är spelad till under 10% i skrivande stund, har gjort två starter i Sverige och kommer mer och mer, inte ofarlig.

Det låter bra även på 6 M.T.Rapunzel som är spetsfavorit och inte omöljligt att Ulf testar i den positionen om man skulle ta sig förbi samtliga - möjlig skräll.

Lycka till! 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller att hitta en fin ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips