• Hem
 • V86 Eskilstuna - Kan Danielsens sto sätta killarna på plats tro?

  V86 Eskilstuna - Kan Danielsens sto sätta killarna på plats tro?

  Hej! Vi har en mycket rolig onsdagskväll framför oss från Eskilstuna där solen skiner och klassen är hög. Jag tror att vi kan få bra betalt idag då många lopp är väldigt öppna, vi har många starka favoriter men det är nog bara en favorit som känns mer eller mindre klar.

  Mina tankar går enligt följande:

  V86 1

  Vi inleder med ett klurigt lopp som känns obehagligt ur spelarsynpunkt. Jag har svårt att reda ut vem som egentligen är bäst samt vem som får bäst resa, men.. bäst magkänsla har jag dock för 13 Upside Face. Det finns ingen riktig rim och reson för detta tipsval då det finns vassa motbud som har bättre spår, men känslan är att det kan bli lite körning mellan de hårt betrodda på framspår och spår 13 är faktiskt ganska bra i en spårtrappa. Peter kan lägga sig lugnt i andraspår direkt och sedan välja taktik, hästen kommer med två raka segrar och borde ha vettig chans att avgöra om det inte strular alltför mycket.

  5 Broadway Oro och 7 So Far Away Ås gör upp om spets och frågan är vem som är mest angelägen av Jorma och Kenneth. 8 Speedy Cash Vicane lär bli hängande i spåren med risk att Kim får backa och blir därför rankad lite lägre, formen är dock riktigt bra och med klaff ska han räknas tidigt.

  10 Dynamic Twister testade man barfota senast men det blev galopp då och man återgår nu till skor, han kan avsluta vasst och ska inte nonchaleras. Roliga skrällar att plocka med är 2 Listas Sirena vars form är betydligt bättre än raden, samt 11 Hamilton Atout som vann ett montélopp senast och kanske tänder till lite extra av det.

  V86 2

  15 Eskobar Zet är ett av mina spikförslag i en ganska svårlöst omgång, det enda som gör att jag darrar lite på handen är att tränaren aviserar att det blir rygglopp även denna gång, senast fick Magnus backa sig sist men när han styrde på 900 kvar och tågade ensam i tredjespår gick han enkelt ifatt en undflyende ledare och kunde vinna lätt - härligt intryck! Nu är det återigen springspår med spårtrappa och vi får se om Magnus har turen med sig idag och lyckas hitta ner i andraspår. Gör han det tror jag  vinstchansen är väldigt hög, men jag tror även att han kan vinna med lite strul på vägen.

  7 Irqua Soleil Am är värst emot med tanke på spåret och om Jepson kan få iväg henne felfritt borde hon kunna leda väldigt länge, men det har blivit en del galopper..

  12 Father Simon ska med om man garderar, han har styrkan att göra jobbet och Goop kan nog tänkas köra offensivt. 1 Figurine De Fer skulle kunna lägga sig i spetskörningen, trots en paus låter Oskar sugen på att testa i spets och det är planerat rycktussar för första gången, han lättas även i balansen. 3% är intressant.

  9 Cheek To Cheek har varit borta länge men kvalade senast på fint sätt och har bra kapacitet för klassen, kan räcka långt direkt.

  V86 3

  3 Copen Chuck S.M blir mångas spikförslag men jag har ingen riktig känsla för honom som stor favorit, visst kan det bli spets och slut men det finns många runtomkring som är sugna på ledningen och att gå vinnande ur striden så han får inte ha en sämre dag. 5 Ceboruco är väldigt startsnabb och det finns en viss chans att han kan ta sig förbi direkt från start, om så blir fallet släpper man knappast och han kan bli svårslagen isåfall. Skulle han istället få rygg på favoriten eller fin position i övrigt kan det bli vinst ändå, det kommer sitta rycktussar i öronen som aldrig ryckts i lopp - det testades i ett jobb nyligen och gick bra.

  2 Reshevsky rankade jag trea innan strykningen men med innerspår ökar risken för att han blir fast eller hamnar lite för långt bak - skulle det lösa sig med tempo och lucka ska han såklart räknas med chans. 9 Being Jolly har däremot fått en bättre startrygg i andraspår och skulle kunna få fin position, ska inte nonchaleras.

  10 Notorious Zon och 11 Asa Go Ready är två roliga skrällar från bakspår som kommer in i matchen med tempo.

  Jag vill även varna för kioskvältaren 6 Lukaku Di Quattro, han kommer med riktigt bra form och det senaste loppet kan man glömma då det blev mycket strul och ekipaget till slut gav upp, Kai hade gjort lite ändringar inför senast som föll väl ut och tanken är att maxa till detta lopp då han gärna vill vinna. Han har testat att rycka tussar i träning vilket inte gav önskad effekt men dom kommer sitta på i loppet och det kan tänkas att kusken chansar och rycker om det blir läge - han är snabb iväg och kan med lite tur slinka ner bakom favoriterna, kapacitet finns som räcker i klassen och helt borta är han inte. 0%.

  V86 4

  Spik på 1 Hail Mary, det som kan fälla honom är innerspåret men nu när det endast är 6 hästar kvar i loppet kommer Örjan knappast sitta fast och han ska ha riktigt bra vinstchans, det är inte ofta som Örjan ger 5/5 "getingar" i betyg i Expressens bilaga.. 

  Vill man testa fälla favoriten är det främst 2 Diamanten som gör sig gällande, han kan vara den som sitter i spets och skulle det strula för favoriten leder han isåfall länge, spännande med barfota runt om nu. 4 Seismic Wave har inte imponerat i år men ska vara väl förberedd inför denna uppgift och skulle kunna utmana. 7 Inti Boko bör streckas om man ändå garderar, han är kvick iväg och har form som räcker.

  V86 5

  6 Parfait A.F har lottats till samma läge som senast och det ser ganska upplagt ut för ännu en spetsviktoria, men jag är inte helt säker på att det är så enkelt och vill gärna gardera när hon blir så stor favorit. Hon gick 13.8 senast och vann bekvämt så visst är det ett spikförslag för den som behöver gå kort.

  4 Valeraine skreks ut senast men blev då fast med mycket krafter och hon blir att räkna med nu, hon är säker och kvick i volt och borde kunna hamna bra till, Ulf Ohlsson får testa tömmarna nu och till 3% måste hon med på garderad lapp. 2 Southwind Boko var det också rejält surr om senast men då var hon inte nära att gå iväg från spår 4 i de två starter som gick, det är återigen galopprisk men skulle hon kliva iväg felfritt får övriga se upp.

  12 North Dakota gynnas kraftigt om det blir tempo på loppet, 14 Coco Chanel Effe såg ut som att det kunde vara vinnaren senast när hon ryggade Breidabliks Kahlua i sista sväng men det blev tyvärr galopp då med mycket krafter kvar. Hon har hårdhet från tävlandet i Frankrike och nu hoppar Goop upp igen - klurigt läge med bakspår på tillägg men hon fäller många till slut.

  1 Ivanka Amok3 Killer Queen Boko, 8 Dear Matrix, 9 Heloise Am och 10 Juvelens Miss F streckas och jag hoppas på skräll.

  V86 6

  Jag väljer att spika 4 La Merida, mest för att jag tvingas ta ställning men jag tror också att loppet kan bli kört åt henne. 1 Billy Idol, 2 Heros Magi och 3 Jeppas Uppercut är samtliga startsnabba och intresserade av ledningen, även 5 Voice Of Reason tål att laddas med och just 4 La Merida kan också öppna vettigt, 6 Zinon Dream skulle också vilja hitta spets. Det lär således bli ganska hård körning till en början och då borde Jarno kunna hitta ner i bra läge med favoriten för att sedan avgöra till slut, med två lopp i kroppen ska hon vara redo för en riktigt vass insats - hon lättas till barfota bak för första gången och ska även gå utan huva nu. Jag väljer att blunda när loppet går och hoppas på att överleva. Bakom är loppet vidöppet.

  3 Jeppas Uppercut skulle kanske kunna pressa sig till spets och är såklart väldigt intressant sett till kapacitet, men senast var han sämre och litet frågetecken finns ändå. 2 Heros Magi trivs ypperligt i spets och skulle Billy komma först tror jag knappast han släpper utan kamp, jänkarvagn för första gången där och det kan bli en obehaglig överraskning till 1%.  5 Voice Of Reason kommer med fyra raka pallplaceringen och kanske är det dags för seger nu, jänkarvagn åker på även här för första gången.

  8 Rampant ska inte nonchaleras trots tråkigt utgångsläge, 1 Billy Idol har passande läge, 10 Conrads Lill Babs och 11 Global Coldplay är inte chanslösa.. Nej - en eller alla i stort sett.

  V86 7

  Oj vilket roligt lopp! Jag sitter här i Linköping och är så sugen på att köra upp till Eskilstuna ikväll mest för att få se just detta lopp live. De bästa fyraåringarna ska göra upp över lång distans och det är inte enkelt att lista ut vem som går segrande ur striden. 9 Charliebrown Effe har jag spikat med framgång ett par gånger nu och han fortsätter att leverera så man kan ju inte annat än imponeras. Nu är det verkligen upp till bevis mot riktigt tufft motstånd men enligt stallet ska formen vara fortsatt på topp och jag tror han är med där framme till slut. 

  Jag är nog mest spänd över att se 7 Dusktodawn Boogie stångas mot killarna, hon har fem segrar på sex starter i år i Frankrike och Finland och formen börjar komma på allvar nu, hon var tydligen jäkligt fin i ett jobb förra veckan och de bestämde sig då för att anmäla hit istället för att gå ut direkt i kval till finska derbyt som är det stora målet. Hon kan nog städa av grabbarna med rätt resa.

  6 Kentucky River måste såklart nämnas, han har imponerad storstilat under våren och skulle kunna hitta till ledningen här, detta är Nordströms derbyhopp och han ska såklart ses med vettig chans.  2 L.A Boko har varit jättebra på sistone men kanske att han är lite hårt spelad som tredjehandsfavorit här? Ska ses med chans men han sticker inte ut såpass för mig. 

  Jag tycker istället att 1 Aquarius Face och 10 Power Doc är mer intressanta motbud till under 10%.

  V86 8

  Vi avslutar med ännu ett roligt och svårlöst lopp. Favorit blir 10 Beacon Kronos men till 44% tycker jag han är något överspelad från bakspår på kort distans. Han är kapabel och kan absolut vinna med lite klaff, det blir jänkarvagn denna gång vilket kanske kan lyfta honom ett snäpp. Värdet ligger i att gardera.

  7 Asnaur Dei Rum blir spännande att se i sin Sverigedebut, han har mäktiga 20 segrar på 51 starter och tränaren tror att han kommer gå upp i gulddivisionen. Senast kvävde han sig och därav den sämre prestationen, det är svårbedömt hur han presterar nu 2 veckor efter tränarbyte men det kan absolut bli seger direkt.

  1 Hombre D. var jag lite inne på som spikförslag, men jag vet inte om han lyckas hålla upp innerspår och då blir det lite mer tveksamt. Om jag hade haft garanti på spets hade det varit en ruggig chansspik till 11% men risk finns att han blir överflyglad. Ska ses med chans ändå och är tidig.

  4 Fromheaven Idzarda är väldigt snabb och kanske flyger till spets direkt, formen där är bra och frågan är om Ulf vill testa i spets eller släpper till 5 Matadoren Eme som lär testa framåt rejält. 6 Issiah är också startsnabb och lär lägga iväg direkt för att få position.

  12 Don't Be Weak har inget roligt spår men formen är desto bättre och han kan vinna med maxklaff. Jag rekommenderar att spara så många streck du kan till avslutningen för att öka chansen för fint värde vid skräll!

  Lycka till!

  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube