• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V86 Bergsåker/Solvalla - Tre spikar inleder spelet - 15 december 2021

V86 Bergsåker/Solvalla - Tre spikar inleder spelet - 15 december 2021

Imorgon kan vi återigen se fram emot roliga lopp när Bergsåker och Solvalla delar på V86. Det finns några starka favoriter men i övrigt gott om skrällar som kan höja värdet!

Analysen hör till min Exklusiva andel.


V86 1

3 Alert Kronos ser ut att ha en rätt bra chans på pappret då spetschansen är god. Senast fick man bestämma i ledningen och vann enkelt, det är svårt att hitta någon i detta lopp som ska sätta upp tempot utvändigt och det kan bli repris. Kan vara en spelvärd spik till nuvarande streckprocent, dvs runt 30%.

4 Harry Ruda har två lopp i kroppen efter lång vila och kommer med fin form för dagen. Mats lär försöka hitta rygg på ledaren för att sedan hoppas på lucka.

5 Bellis Frontline har gjort det bra på sistone och ska räknas med chans här, det blir nog svårt att slå Alert Kronos från dödens och hon behöver nog lite tur.

11 Amperage Hanover trivs inte i dödens och banan passade dessutom inte senast så det loppet är bara att glömma, formen är bra men även han behöver nog tur med positioner och lite tempo för att segerstrida.

1 Atlas Kronos är ett tänkbart garderingsbud men han lär hamna en bit bak i kön och får nog svårt.

Vill man gardera i hopp om skräll så tycker jag man ska ta med 8 Special Mystery som är streckad till 0%. Anledningen är att hon är väldigt kvick iväg och skulle kunna hitta rygg på ledaren, senast blev hon helt fast bakom hästar så det loppet är bara att glömma - formen är bättre än raden och fart för att vinna finns, med tempo och lucka till slut kanske det går. Roligt platsspel om inte annat.

V86 2

10 Don Fanucci Zet har varit riktigt fin i två raka segrar och det ser tyvärr upplagt ut för ännu en vinst. Som spelare hade jag gärna fällt honom till mastiga 78% men frågan är om det ens är värt att försöka? Det ser ut att bli en inledande spetskörning som kommer gynna honom och det skulle även kunna bli så att han får överta spets ifall Örjan styr på tidigt. Borde bli svårstoppad och nu när det är V86 brukar det ju kunna bli riktigt bra pengar även om 1-2 favoriter vinner. Spik.

3 Racing Brodda är klar andrahandare till 8% och förstastrecket om man vill testa gardera. Hon har varit ute i stoeliten och förutom favoriten möter hon här överkomligt motstånd. Hon kan öppna bra vissa dagar och skulle ekipaget hitta till spets är det inte omöjligt att Rickard testar köra där. Det skulle såklart kunna öppna upp loppet men Örjan är inte en kusk som kör toktempo i dödens och därmed borde han kunna vinna även om det skulle bli den positionen.

Säg att det mot förmodan skulle bli hårt tempo och körning i loppet då? Då kommer främst 4 Ragazzo Da Sopra och 11 J.H Mannerheim in i matchen.

V86 3

2 Imhatra Am har nästan en enklare uppgift än föregående favorit, hon har lottats till bästa läget och samtliga motståndare verkar ha siktat in sig på att köra om andraplatsen. De som utmanar om spets vill definitivt ha hennes rygg så Mats behöver nog inte ens slösa krut från början. Bra vinstchans och spik.

4 Cintra är nog den som skulle kunna sätta upp tempot utvändigt och försvåra för favoriten, men det har blivit två raka galopper och hon är inte i toppform ännu så det blir nog inte alltför offensivt upplägg om felfri.

3 Polar Operation, 6 Filippa B.J och 8 Rezorb Hangover är först in på en garderad lapp för mig.

V86 4

4 Rocket Boy är klar favorit i ett ganska öppet lopp och denna ska jag försöka fälla. Han har två lopp i kroppen och vann senast på fint sätt från ledningen. Han har vettig chans att nå den positionen igen och är hästen att slå - men han lär inte få vara ifred och många roliga skrällar lurar i vassen.

6 Ove Palema debuterade för Goop senast efter en tids vila och lär ha gått framåt med loppet i kroppen, är främsta utmanare till favoriten och skulle kunna få fin position här.

12 Gulliver Sisu passar spåret bra för då han är rädd för bilen och ändå inte är någon snabbstartare. Kajsa tar det lugnt från start för att sedan köra offensivt då han tål att göra jobb - han räds inte dödens där han dessutom vunnit från på distansen förut. Måste räknas.

3 Laurentius Valiant trodde jag mycket på senast men det blev inte mycket rätt i den starten, han fick öppna snabbt för att nå spets och fick sedan en rejäl tryckare mitt i loppet.. Det hjälpte sedan inte att det blev punktering sista 900. Ida kan nog hitta fin position och senast hon körde spurtade han fint. Inte borta med klaff och endast 1% i skrivande stund.

V86 5

3 Navona är nästa klara favorit som har vettig chans, hon har galopperat de senaste två men från start ska det vara lugnt denna gång då hon trivs bättre med auto. Skulle kunna nå spets om invändiga släpper och är då hästen att slå. Men det finns motbud som kommer köras offensivt och detta är ingen favorit jag litar på.

1 Kaitlin Way Scott var lite sämre senast utan att man riktigt vet varför och stallet ligger därför lite lågt denna gång. Hon kan öppna men frågan är om man isåfall väljer att köra i spets? Som klar andrahandsfavorit känns det lite för osäkert för att jag ska tro mycket på henne.

2 Lövdala Symphonie är riktigt vass bakom bilen och kan nog ta ledningen här, hon har toppform och kommer med två raka segrar så Mats får lägga upp det som han vill. Hon har en fin speed att tillgå så rygg på favoriten behöver inte vara fel. Tidig.

9 Turmalin Yankee kom med en andraplats och tre raka segrar inför senast och fick då ett omöjligt lopp och Mats körde inte alls på henne till slut. Formen är således fortsatt fin och det vankas offensivt upplägg.

10 Liquefy’em ska med tidigt på lappen, näst senast gick hon med järnskor och långa brodd vilket förklarar den sämre insatsen och senast hade hon inte druckit bra men kom ändå tvåa. Lite frågetecken med brodd men får hon rätt resa så kan hon avsluta riktigt vasst och ska räknas.

V86 6

5 Bedazzled Sox har tre segrar på tre starter och måste såklart räknas tidigt igen, han kan öppna bra men är nog med i striden oberoende av position.

3 Urban Africa är främsta utmanaren och de två är jämnspelade i skrivande stund, enligt Kolgjini tränar hon kanon efter senast.

4 Beat It ska också med tidigt på lappen, hon är härdad i tuffa gäng och har en vass speed till slut.

9 Kayla Westwood har två av två segrar där hon vunnit enkelt och det blir spännande att se hur hon står sig i detta fält, läget behöver inte vara fel.

1 Custom Chef och 7 Ante La Roq adderar krydda på spelet som lågt streckade.

V86 7

8 Chestnut Bojje har tre raka segrar över lång distans och ska såklart räknas tidigt här, spåret är dock inte roligt och det lär kosta lite att komma fram utvändigt för honom. Det är dock inte omöjligt att han kan få överta ledningen och då blir det enklare.

12 Dwayne Zet har ungefär lika dåligt spår men ska även han räknas tidigt, kommer med två raka segrar och full form.

9 Xhantis De Roi är stark och rejäl så distansen är bara ett plus. Han är dock lite av en humörshäst men har han en bra dag kan han absolut utmana här.

7 Dollar Doc var ute på en opassande bana senast och det gick inte med barfotabalansen. Inget plus att han måste gå med skor nu men ska inte räknas bort då han varit ute i riktigt tuffa gäng.

2 Silver Bullit och 3 Huddlestone räknas från bra spår och det går inte att räkna bort 11 Tattoo Avenger samt 5 Dante Godiva.

V86 8

1 Habrik Am blir klar favorit i avslutningen och ska ses med vettig chans om det löser sig från spåret. Han kan nog inte håll upp ledningen dock och behöver lite tur för att inte bli fast. Garderas.

6 Pucks Bounce är ett mycket roligt motbud, senast debuterande han för Oskar Kylin Blom och det blev tyvärr galopp då. Nu ändrar de lite i utrustningen och hoppas på att det ska gå bättre. Kapacitet finns det gott om och felfritt blir det nog offensivt upplägg.

9 La Mauresque är tredjestrecket i loppet, senast satt hon fast med sparade krafter och formen är fin. Hon trivs med jämt hårt tempo och plockar ner många till slut med rätt resa.

4 Victorious Wine blir mitt sista streck då det är hyfsad spetschans för denna grundkapabla kille som nu har två lopp i kroppen.

11 Lord Horse och 2 Wilson Knight är först in på lappen om man fortsätter strecka.

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips