V86 Bergsåker/Solvalla - Nurmos raket rundar samtliga

Kvällens omgång ser överkomlig ut men samtidigt inte helt enkel, det borde kunna bli ganska så bra betalt till slut med lite tur då det finns en hel del bortglömda drag. Dagens speltips hör till min Exklusiva andel.

  🥇 SPIKFÖRSLAGEN

  V86-4: 13 E.L.Jetpack

  Idag har jag valt att endast gå på en spik på min exklusiva lapp, jag tror att det ska vara toppchans trots svårt utgångsläge vilket också bidrar till att hålla spelprocenten nere. Nurmos häst var riktigt fin vid segern senast och Lövdal sitter upp igen, lång distans är bara plus då ekipaget har mer tid på sig att ta sig framåt. Värsta motbudet blir troligtvis över från start och jag tror dessutom att spiken är tuffare till slut om det skulle bli duell. Till nuvarande 45% är han en spelvärd spik.

  Värst emot: 1 Beethoven Gar, 2 Martin V och 11 Albacete.

  💣 MINA BÄSTA SKRÄLLBUD

  V86-3: 10 Ängsthea

  Hon är nedstruken ett spår och kan nu ta rygg på startsnabba 2 Monster Brage Bo, det finns alltså vettig chans för Robert Skoglund att hitta fin position. I augusti blev hon tvåa bakom just Monster Brage Bo på fina 24,8a 1640 med krafter sparade, näst senast mötte hon 6 Ros Borken där hon efter en kortare spetsstrid med denne gick ner i rygg - på upploppet utmanade hon sedan hela vägen in i mål och såg väldigt fin ut. Att hon endast är spelad till 2% känns mycket intressant och jag rekommenderar streck om du garderar loppet.

  V86-5: 6 Myrsjös Timeout och 7 Gabion Devol

  I ett lopp där i stort sett alla streck har fördelats på två hästar är det roligt att ha med lite skrällar. Troels Andersen som tränar favoriten 4 Fetter Tir har kört 6 Myrsjös Timeout och varnar lite för den i sin intervju, enligt honom krokade de ihop med konkurrent i sista sväng senast och skulle vunnit utan den incidenten. Han är snabb i benen och Oliver har vunnit med honom tidigare - skulle kunna skrälla med lite tur. 7 Gabion Devol hade inte varit ute på tävlingsbanan på över 1,5 år när han kvalade för Hamrin senast, enligt intervju lekte han mest i början när han galopperade och när Ulf Ohlsson väl påminde honom om allvaret gick han riktigt bra efteråt, det blev 1,17 i 2000m efter galoppen och det är ändå starka papper för en häst som varit halsopererad och skadad. Kapacitet finns och det ska bli mycket intressant att se vad han kan åstadkomma ikväll - Ida kommer enligt utsaga köra offensivt för att försöka hålla jämt tempo på loppet. Bägge ekipage är streckade till 4% i skrivande stund.

  V86-8: 9 Prometheus

  Han har kanske inte övertygat på tävlingsovalen i år men ändå gjort bra lopp då han kunnat starta, nu låter Benny väldigt uppåt då han i fredagens jobb kändes grymt fin och att toppformen borde sitta där nu. Lång distans är inga problem och skulle de lyckas hitta rätt ryggar när det vankas avancemang blir jag inte förvånad om han slutar bland de tre främsta och kanske t.o.m avgör till slut. Spelad till 3%.


  Lycka till med spelet!  Bästa spelbolaget för travodds

  Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
  Välkomstbonus
  Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
  Hämta bonus Besök hemsidan

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i NordicBets recension:

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

  Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

  Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

  15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips