V86 Åby/Solvalla - Tre spikar lämnar plats för breda penseln » 14…
  • Hem
  • Kim Lagerhem
  • V86 Åby/Solvalla - Tre spikar lämnar plats för breda penseln

V86 Åby/Solvalla - Tre spikar lämnar plats för breda penseln

Förra veckan blev det 8 rätt på min Triss vilket gav riktigt fina pengar tillbaka, jag hoppas kunna få full pott även imorgon även om det ser väldigt svårt ut på förhand. Jag tror vi kan få bra betalt och denna analys hör till min Exklusiva lapp där jag testar tre spikförslag för att ha råd med många skrällar i öppna lopp.

Raden kan ändras innan start då jag kommer plugga in i det sista för att få systemen så bra som möjligt! :)


• Kims Exklusiva - 450kr 12 andelar

• Kims Speedkula - 300kr 15 andelar

• Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar

• Kims Triss - 30kr 25 andelar


V86 1

3 Vikens High Yield låter det väldigt bra på, han har viss spetschans beroende på hur Johan tänker med 1 Niky Flax. Skulle det bli spets tror jag på fin vinstchans men han ska räknas även med annan resa.

9 Emoji är tidig på lappen, han är rejäl och en vinnartyp som tål att göra jobb, brasklappen är att han varit struken efter senaste starten och formen är ett litet feågetecken.

10 Vagabond Bi har varit ute i monté på slutet och kan mycket väl ha fått en nytändning av det, distansen är hans bästa och han bör streckas på garderad lapp.

1 Niky Flax kommer få en fin resa, antingen i spets eller om man väljer att släppa till 3 Vikens High Yield (jag tror det sistnämnda är mest troligt) och han ska klara distansen.

6 Staro Leonardo gick i mål med allt sparat senast och formen bör vara framflyttad till imorgon. Han behöver lite tur från utgångsläget men med klaff ska han inte räknas bort.

V86 2

1 Empire Garbo är kvick bakom bilen och borde kunna hålla spets här, det är offensivt upplägg aviserat och hästen har knallform. Kan leda runt om.

8 Algot Zonett är en riktigt fin häst som nu återkommer efter 3 månaders uppehåll, han har tränat väldigt bra inför detta men kanske lite väl starkt att bli favorit direkt från svårt utgångsläge. Han kan behöva lopp i kroppen men går samtidigt inte att räkna bort för grundkapaciteten räcker långt.

3 Giant Shadow har inte presterat på topp i år men skulle han hitta tillbaka till fjolårets toppar räknas han tidigt i detta sammanhang, ändå lite svårbedömd men självklart streck på garderad lapp.

9 Vae Victis Club har inte alls fått till det i år och Daniel har nog haft en del huvudbry, nu tar man omtag efter en paus och han ska gå med träningsbalans. 14% är i det högsta laget enligt min åsikt men visst är han ett garderingsbud.

4 Young Da Vici är ett mycket tidigt bud för mig, senast fick han ett snällt lopp och var obrukad i mål. Nu växlar man upp med amerikans vagn vilket han trivs i - 8% är för lite.

7 Phoenix Photo är också lite bortglömd, galoppen senast berodde på att han blev rullig av bakskorna så nu återgår man till barfota bak vilket fungerat bra. Han har väldigt bra form och tål att göra jobb, ska räknas med klaff.

V86 3

1 Hannibal Face blev det snöplig galopp för senast och utan den hade han nog vinnit på en 12-tid. Banunderlaget på Kalmar starten innan hade slitit lite på honom och han blev rullig till slut. Från stallet låter det oerhört positivt inför denna start, han känns kanonbra för dagen och är hur stark som helst enligt Dante så distansen är inget problem. Skulle nog varit spikförslag om det inte varit för att motbuden är lika optimistiska.

3 Samson gick Bergh all-in med i Derbykvalet senast och det blev tyvärr galopp som resultat. Han känns dock ännu finare nu än innan och är väldigt stark, det blir förmodligen en safetystart för att sedan försöka ta ner dom till slut. Tidig.

5 Hulken Sisu var nära att kvala in till Derbyfinalen efter ett starkt slutvarv men fick nöja sig med en tredjeplats. Han känns fräsch och fin inför detta och Frode tror på bra chans.

7 Philosopher spurtade fint i Derbykvalet näst senast och Christoffer är nöjd med läget till denna start, han har styrka som räcker och helt klart ett roligt streck till nuvarande 2%.

2 Beckham kan få en fin smygresa från fint läge och behöver inte vara borta med klaff.

6 Castillo var trea bakom Calgary Games och Digital Races i Derbykvalet och har gjort det riktigt bra en längre tid utan att få resultat. Det låter uppåt från stallet och kan bli en obehaglig överraskning för spelarna med lite tur.

V86 4

2 Vinci Nice är Peter nöjd med, pusselbitarna börjar falla på plats och segern senast var bra. Nu står han åter bra till för att ta ledningen och kan vara så enkelt att han leder runt om.

Detta lopp känns som ett klassiskt en eller alla och jag vill helgardera, för känslan är att det kan skrälla ordentligt här.

10 Kentucky River har varit bra och kan absolut utmana favoriten, bakspår är dock ett minus och från stallet ligger man lite lågt.

1 I Love You Sisu är betrodd men riskerar att bli fast, ungefär lika betrodd är 4 Izor Sisu som säkert är lite Örjan-effekt, hästen är inte så snabb ut och gillar inte tempoväxlingar så han behöver rätt lopp.

5 Il Frate Am är också streckad en del men enligt Svedberg är hans andra häst 9 Weather Chart en bättre chans och han är bortglömd.

Lägg därtill att kretsen kring 3 Bed Of Flowers, 6 Letthecowboysride, 7 Arrividerci Face och 8 Illuminati K.Wsamtliga tror på vinstchans till ca 1-2% gör detta lopp till ett kråkbo av hög kaliber och jag hoppas kunna jobba in en skräll.

V86 5

3 Kirsi Boko har perfekt utgångsläge och det borde vara toppchans att nå spets här, det finns snabba utvändigt som lär testa men jag tror inte de tar sig förbi. Senast vann hon enkelt från ledningen och travet flöt bättre än någonsin. Johans bästa chans för kvällen och han utnämner också sitt ekipage till bästa spiken.

9 Platinum Tile jagar tredje raka segern och trivs bra i ryggar, behöver lite flyt med positioner över kort distans men ska ses med vinstchans.

6 La Sassicaia är kvick iväg och borde kunna hitta ner i slagläge, med två lopp i kroppen är hon på väg uppåt och bör vara med långt fram.

10 Nina Ginto imponerade senast när hon svepte fältet och gick undan till överlägsen vinst, enligt Sofia är hon dock lite ojämn och svårt att säga om prestationen imorgon kommer vara lika vass - skulle det bli tempo fäller hon många till slut och hon är bortglömd.

4 Mellby Happy låter det uppåt på och storskrällen heter 7 Black In Black.

V86 6

5 Felicia Zet blir stor favorit vilket jag inte riktigt köper, hon har ännu inte vunnit lopp och hon riskerar en tung resa här då hon inte lär nå spets. Kapacitet har hon så med rätt lopp ska hon vara med på linjen när det avgörs men det finns roliga motbud.

4 Geisha Brick startar kvickt och är spetsfavorit efter en bit, hon ska köras där och hon är anmäld barfota runt om vilket isåfall blir första gången. Ska räknas tidigt tycker jag och är spelad till 4% jämfört med favoritens 54%??

2 Arabbiata Face blev det galopp för när de drog alla växlar senast och från ett fint utgångsläge ska hon inte räknas bort - formen är fin.

6 Roubine brukar ofta ägna sig åt galopp men kapacitet finns, skulle hon gå felfritt blir det spännande.

7 Japiro Queen har klurigt utgångsläge men kusken får försöka hitta ner i banan för att sedan hoppas på bra ryggar och lite tur, då biter hennes sylvassa spurt bra över upploppet.

9 Faith Trot och 10 Dandruff räknas från bakspår.

V86 7

3 Borups Umami ledde senast runt om och tog årets första vinst, nu har han fått fint läge och bör hamna bra till även om det kanske inte blir ledningen igen. Känns dock lite som en i mängden och måste garderas.

5 Enforalle P skulle kunna vara den som sitter i spets efter en bit, raden är inget att hurra över men har mött en del tuffa motståndare. Formen är fin och han kan vinna detta.

6 Barnacle låter det uppåt på, senast blev allt fel men han har jättefin form och tränaren tror att han vinner lopp när som helst. Tidigt streck.

9 Keely Queen Er hade gärna tagit framspår då hon är väldigt startsnabb men läget behöver inte vara fel. Hon kommer med riktigt fin form och får hon rätt lopp går ingen säker.

12 Global Workaholic har ett lite klurigt spår men formen är bättre än någonsin enligt Lövgren och efter fyra raka andraplatser kan det mycket väl bli seger här.

10 Omega Superstar tål att göra jobb och bakspår är positivt enligt Bergh, ska räknas tidigt.

V86 8

7 Champ Lane har tagit två raka segrar efter långt uppehåll men inte haft travet helt i ordning och fick startförbud senast, detta är dock inget som märkts på hästen efteråt så visst låter det bra på favoriten. Oklart om han får överta spets här men ska såklart ses med bra chans om han travar hela vägen.

5 Sidney Celeber var sämre senast utan att Walmann har någon förklaring, troligtvis var det resan som påverkade och borde vara bättre med hemmaplan nu. Ska räknas.

2 Bandido Gar ses alltid med chans när han startar men han har ju också en förmåga att ställa till det för sig med galopp. Räknas felfri.

1 Zenone Bar håller fin form och tanken är att ladda för att försöka hålla spets här, det är tuffare emot men han har gått fina tider och helt borta ska han inte vara.

8 Global Attention är åter efter liten paus men Westholm tycker han ska räknas med vinstchans direkt, med lite klaff är han inte ofarlig.

10 Greta Sisu har knallform och kan vara farlig att nonchalera.


Stort lycka till med spelet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag kväll och det är premiär för V64 Xpress! Sex V64-lopp i högt tempo ska avverkas från Kalmar och Romme och spiken i omgången är en smart ... Läs travtips

Dags att besöka Färjestad denna härliga lördag och det ser på förhand ut att kunna bli en svårbenad omgång där stora summor ska fördelas! ✅ Vill ... Läs travtips

Förra veckan var nära fina pengar igen på V75 men spiken Eddy West höll tyvärr inte hela vägen. Vi tar nya tag denna veckan med lite roliga spikar ... Läs travtips

Tidiga analysen inför V75 Färjestad V75-1Senast han var ute på V75 som hårt betrodd blev det tyvärr för mycket av det goda och galopp direkt i ... Läs travtips

Då var det dags för lite V75 från Färjestad denna lördag där Unionskampen väntar. För mitt spelande har det äntligen gått bra på ... Läs travtips

Färjestad är värd för veckans V75 omgång omgång och trots ett par starka favoriter tror jag möjligheterna till bra utdelning är mycket stora då det ... Läs travtips

Snart dags för årets travkriterium! En fin treåringskull där hästar som Francesco Zet, Donizetti och Mister Invictus är några av ... Läs travtips