V86 Åby/Solvalla - Många favoriter känns sårbara

Sena tankar för kvällens jackpotomgång! Jag har haft full fart i stallet denna vecka men har nu knåpat ihop lite tankar för V86 :)

Du hittar samtliga andelar HÄR!

V86 1

1 Grant Hall är stor favorit och visst är läget tilltalande, galoppen senast berodde på banan enligt stallet men jag är inte alls övertygad om att han håller ledningen hela vägen in i mål. Syn.

10 Rarity A.F står fint till med springspår och kan öppna, borde ha bra chans att hitta position tidigt och hon brukar vara bra direkt efter vila. Tidig emot.

9 Ies Juvel och 13 Piccadilly är intressanta skrällar!


V86 2

4 Akilles Face har seglat upp som favorit sen gårdagen och jag köper det, han var väldigt fin senast och borde kunna gå felfritt idag också - det är tufft emot men borde vara bra chans. Chansspik.

2 Lovely Concord, 6 L.L.Pod Primo och 7 Vinci Nice räknas tidigt vid gardering.

5 White Walker ska få snäll resa men kan inte räknas bort, 1 Dorob och 3 Gambino Brick kan skrälla.

V86 3

5 Hipster K blir spännande att se i Sverigedebuten, har inte startat sedan februari och är såklart svårbedömd. Kan vinna direkt men börjar bli lite väl hög spelprocent.

1 Thai Sansa rankar jag ner något då hon inte kan hålla ledningen, som klar andrahandsfavorit känns hon inte särskilt intressant.

3 Namaste, 4 F.The Big New, 6 La Sassicaia och 8 Kirsi Boko streckas till låg procent.

V86 4

4 Rocket Boy är startsnabb och borde kunna hitta till ledningen, 6 Thorondor tål att göra grovjobb och räknas tidigt. Bäst känsla har jag för den sistnämnda.

1 Bridge Maid är kapabel men osäker och ingen jag tycker är särskilt intressant till 15%, men ska med vid gardering - kul att se om Örjan lyckas med henne.

7 Carelya är än mer galoppbenägen än nyss nämnda men har kapacitet som räcker långt i detta fält och är rolig att plocka med till låg procent.

11 Broadway Oro jagar tredje raka och borde passa fint på lång distans, ska räknas!

V86 5

3 Matchpoint Pellini och 4 Lampard är hårt spelade och står med fina lägen, jag har inte direkt känsla för någon av dom och tror faktiskt lite mer på de som fick bakspår.

15 Lucky Guy Boko har fyra raka segrar och innan dess inleddes karriären med två pallplatser, nu blir det första barfota runt om och jag tror mycket på denna! Svårt läge men med minsta klaff segerstrider han.

13 Encru Cloc blir lite bortglömd, de senaste 5 starterna har resulterat i tre segrar, en andraplats och en galopp. Måste räknas tidigt.

V86 6

6 Felicia Zet är en av omgångens största favoriter och visst ska hon ses med bra chans, men det vankas svar invändigt om de lyckas hålla ut henne och det finns risk för att hon får göra grovjobbet.

4 Ninepoints Candy har nu fått lopp i kroppen efter liten paus och borde vara bättre ikväll, skulle Jörgen lyckas hålla ut favoriten lär man inte släppa och tycker hon ska ses med chans.

Om två träter - glöm inte 2 Global Courtesy som det låter bra på, perfekt läge och ska inte nonchaleras!

V86 7

2 Garden Leave är den storfavorit i omgången som jag kan tänka mig spika, hon har perfekt läge och borde ha bra chans att ta ledningen. Vann enkelt sist efter paus och borde vara vettig chans.

4 Nocturne Zon är första motbud, Joakim låter väldigt revanschsugen efter senast när allt blev fel - oklart hur upplägget blir men hon går från alla positioner och ska räknas.

3 Readly’s Dream är en rolig skräll jag vill lyfta, har bara missat pallen en gång på 7 starter och Peter tror absolut att hon kan vinna ett lopp som detta. 3%.

Det är vidöppet bakom de två betrodda och tror man på favoritfall behöver inte helgardering vara fel

V86 8

12 Trumpie har inte fått något roligt utgångsläge men tål att göra mycket själv och ska ses med bra vinstchans här. Speciellt som det finns risk för lite körning bland framspårshästarna.

4 Västerbo Flashdance är det tidiga motbudet, han är kvick iväg och borde kunna ta över ledningen. Frågan är om man vill köra där eller om Hanna släpper till 6 Kenzoki Boko. Jag tror man testar i tät!

13 Devs Definitiv får ni inte glömma om loppet garderas, bortglömd till 8%.

3 Solkattens Daizy och 8 Armstrong Louis är roliga skrällar att plocka med om man har råd.

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips