V86 Åby/Solvalla - Erik styr spetsvinnaren

  Återigen dags att ge sig på det svåra uppdraget att försöka hitta 8 rätt mitt i veckan, det brukar vara klurigt och kvällens omgång är inget undantag - det saknas självklara spikförslag och det kan mycket väl bli riktigt bra betalt för den som hittar rätt!

   🥇 SPIKFÖRSLAGET

   V86 8 - 4 A Perfect Dutchess

   Jag hade stora förhoppningar på delägda Tilda Express ikväll men tyvärr blev hon struken igår och vi får sikta på lopp i december istället. Det såg upplagt ut för spets-och-slut och nu när hon inte kommer till start hamnar samma tanke på den norska gästen som kan öppna riktigt bra och har god chans att vara först fram för att överta spets från kvicka 1 Sweet And Wild. 4 A Perfect Dutchess vann i bra stil senast och Frode håller henne högt. Med full distans hade jag inte vågat plocka bort favoriten 9 Bentley Gar men nu när det är sprint som gäller väljer jag att spika andrahandsfavoriten då hon lär bli svårnådd från ledningen med Erik i sulkyn. 20% är riktigt bra.

   💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

   V86 6 - 6 Jerka Sting

   Till under 10% är han tidig på min lapp och jag har bra känsla för att det kan lösa sig perfekt. 1 Ruger vill väldigt gärna ha spets och lär satsa allt för att ta emot 4 Cash Keeper som säkerligen också gärna vill vara först in i svängen, det skulle kunna bli lite körning innan de gjort upp om saken och 6 Jerka Sting kan öppna rätt bra, om Claes lyckas hitta ner i andraspår tidigt krävs det inte mycket tur för att ekipaget ska segerstrida då han är stark och kommer med toppform. Stallformen hos Claes Sjöström är för övrigt bra den också.

   V86 7 - 8 Dali Pagadi

   Efter strykningen på Inspiration ändrades min tanke för loppet lite, favoriten 5 Lorenzo Boko har nu ett ännu bättre utgångsläge och skulle kunna sitta i spets tidigt - han blir troligtvis svårslagen från den positionen men kuskändringen ser jag inte som något positivt och det inte helt säkert att han blir framvinkad till ledningen. Lite för hårt streckad ändå och jag vill gärna plocka med miljondraget 8 Dali Pagadi som var riktigt bra i somras - senast blev det tyvärr galopp när Johan begärde lite för mycket i spetskörningen. Spåret är såklart svårt men Gustav är en duktig kusk som med lite tur kan hitta vettig position ändå. Tränare Peter känner till favoriten väl och tycker inte att det ska skilja närmre 60% mellan hästarna - med smygresa och rätt ryggar fäller han många över upploppet.

   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube