V86 13/1 Solvalla/Bjerke » 13 jan. | Kim - Travstugan.se
  • Hem
  • Kim
  • V86 13/1 Solvalla/Bjerke

V86 13/1 Solvalla/Bjerke

Ikväll gästar V86 grannlandet och det kan båda för fina pengar förhoppningsvis!

Analysen hör till min Miljonjakt och mina andelar hittar ni här:

Kims Miljonjakt 159kr 15 andelar
Kims Triss 30kr 25 andelar

Avd 1

1 Staro On The Rocks blir stor favorit men det är befogat i detta magra fält, inte helt säkert att han håller ut samtliga i spetsstriden men gör han det är det toppchans och gör han det inte har han ändock fin chans att ta sig ut och hitta bra position eller köra sig till spets – motståndarna låter det inte jätteuppåt på och känns som ett vettigt spikförslag i en något klurig omgång.

Vill man gardera är det främst 3 Key To Happenoch 8 Ethoca som gör sig gällande.


Avd 2

8 Opalis är nedstruken ett hack och är bästa hästen i fältet, hon är lite speciell och man ska nog inte ta för hårt på galoppen sist, bör ha bra vinstchans här men dubblar med en häst.

1 Grevin Sisu har spetschans och bör ha gått framåt med senaste loppet, ska räknas.

9 C.R Nobless vann på fint sätt sist och blir mycket spelad tack vare det, men hon behöver perfekt resa för att avgöra och tror att hon får svårt idag – tidig om man streckar vidare.

Skrällen kan vara 3 Imakeyouproud där formen är i antågande och han trivs på vintern.


Avd 3

5 Professor Ö.K blir favorit och bör nog ha bra chans att vinna detta, låter dock inte som någon toppchans och blir gardering, i kallblodslopp vet vi att allt kan hända.

8 Frier Birk har fått sämsta läget men räknas ändå, är stark och kan avsluta rejält.

1 Alsaker Pumbaa känns intressant som lågt streckad då han är snabb ut men vill ha rygg och smyglopp, ska räknas med klaff och stor fördel om han kan gå barfota – kika efter balansen.

2 Bråtnefaks, 3 Reime Kongen, 6 Eikmann och 9 Finnskog Nox åker med på lappen också.


Avd 4

Öppet lopp!

1 Power Blaster, 4 Loveyoucus och 5 Oliver Hallrankas främst, men känns som att det kan skrälla här – glöm inte 11 Another Lucky Day som trivs med rygglopp och alltid har en vass avslutning om det blir tempo på loppet.


Avd 5

1 Massive Speed försöker hålla spets och kan gå, trivs dock bra med rygglopp och kan avsluta vasst – något överspelad som favorit men tidigt med på lappen.

6 Alpha Scarlet R.R känns mer intressant då han är startsnabb och kan ta sig förbi ovan nämnda, trivs inte i dödens som det blev sist men höll ändå bra och med loppet i kroppen ska han räknas tidigt!

7 Dream Builder har tråkigt spår men det gör inte så mycket då han ska gå till slut, formen är på topp och de hoppas på högt tempo.

2 Harley D.E har fått perfekt spår då han inte är särskilt snabb ut, tål att göra jobb och ska med på lappen.

Skrällen är 5 Kamperhaugs Dina som hade sparade krafter sist och kan speeda vasst med rätt resa.


Avd 6

4 Global Winner har varit ute i tuffa lopp och står lite på tur för seger, motståndet är överkomligt och ska ses med bra chans.

1 Marrakesh är inte helt pålitlig men är bra när han sköter sig och ska räknas från ett fint läge.

3 Grinnebys Orion har varit struken men känns fin och formen borde vara bra, viss skrällchans.

2 Digital Class räknas också från fint läge.


Avd 7

2 Brage Hindö blir favorit vilket jag tycker är lite fel, har varit riktigt bra på sistone och har fint läge men möter tuffare motstånd och mer en i mängden.

3 Ilenna Bonanza är startsnabb och lär ta sig till spets inledningsvis, körs eventuellt där men hon går fint i ryggar och kan nog bli släpp, räknas med klaff.

4 Bianca Sisa väljer jag att spika till mycket spelvärd procent, hon är startsnabb och det vankas full laddning. Tror att hon kan ta sig förbi invändiga och då ska det vara mycket bra chans på kort distans. Sist felade hon bort segern då kusken fällde ner skygglapparna så eventuellt blir det ryckhuva istället för norskt.


Avd 8

6 Worrywart låter det mycket uppåt på från stall och kusk, distansen är ett plus och han tål att göra jobb själv, står perfekt inne på pengarna och formen är bra.

9 Cassius Ima passade inte underlaget för sist och förhoppningsvis ska han vara bättre ikväll, distansen passar bra och trots att formen är lite osäker ses han med vinstchans här.

1 Cash Cowboy har bra spetschans och körs eventuellt där, kan nog tänka sig släppa till bra motståndare och får hur som helst en fin resa, formen är fin och ska med på lappen.

3 Raj’s Oh Lord har gjort två bra insatser och har nu passande läge och distans. Räknas.


DD förslag:

DD1: 4 Bianca Sisa

DD2: 6 Worrywart, 9 Cassius Ima

Stort lycka till med spelet.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Från Axevalla hämtar vi tisdagens V64-omgång och redan i inledningen ser vi Incredible Wine. Femåringen stoltserar med två raka segrar och ska ha god ... Läs travtips

V64 från Axevalla med det utslagsgivande långa upploppet som mäter hela 227 meter. Här behöver man inte sitta i den främre träffen vid upploppets ... Läs travtips

Mojito Day blir troligen svårslagen i lopp 5 på Axevalla ikväll. Boke Palema är tidig bakom och slutar topp 3!2 Boke Palema gör sin första start ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips