Kymi Grand Prix 2021

Så var det dags för ännu ett utländskt sidospel - vilket härligt lopp vi har att se fram emot i Kymi Grand Prix 2021!

1 Aetos Kronos ställs återigen mot 8 Delia De Pommereux och man är säkert revanschsugna, bägge har lottats till svåra utgångslägen och det blir spännande att se vem som hamnar bäst till. Från bakspår ser vi 9 Short In cash och 10 Seismic Wave - den sistnämnda blir favorit och får ny kusk idag.

Det är väldigt jämt i spetsstriden här och jag kan inte riktigt komma fram till vem som tar sig till plankan först - den som kan vara kvickast är 7 Next Direction som nu är nedstruken ett spår, men han lär få ladda rejält och frågan är om man isåfall släpper eller ej.

Jag tycker det ska bli väldigt intressant att se vad 3 Ce Bello Romain kan uträtta på svensk mark - han vann direkt i årsdebuten på riktigt starkt vis på Vincenne och har fortsatt att prestera efter detta - på riktigt fina tider dessutom. Med slagläge och fin resa är jag inte alls främmande för att Anthony kan vara först över mållinjen.

V&P på 3 Ce Bello Romain kan nog bli spelvärt då favoriterna i loppet har fått sämre utgångslägen. Hela vägen!

Köp andel i min V4 här!

Ce Bello Romain vid vinst 27/3-21

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips