GS75 Hagmyren - Spets och slut för skrällen?

I fredags blev det en efterlängtad sjua och jag hade såklart förhoppningar att det skulle bli full pott mer denna helg. Men det är fortsatt stolpe ut i mina kombinationer och beslut - idag valde jag att inte helgardera avd 2 vilket visade sig ödestigert för mina lappar som stannade på 6 rätt som bäst trots att 4 spikförslag sitter.

I lördags var många skrällar med på lapparna men vi orkade inte mer än fem rätt när två vinnare hamnade precis utanför. Nya tag imorgon!

Analysen hör till min Exklusiva andel.

GS75 1

Jag inleder omgången med ett trehästarslås som borde räcka långt. 3 Tattoo Avenger rankar jag först då han har bäst chans att vinna spetsstriden, de utvändiga lär testa en bit men med ett lopp i kroppen tror jag inte Dwight släpper i första taget. Borde vara hyfsad chans.

4 Readly Lavec är en väldigt kapabel herre som årsdebuterar och trots att formen är oviss ska han räknas på kapacitet. Testas framåt direkt i ett försök att komma till ledningen.

5 Made Of Stars återkom efter en kortare paus senas och vann då enkelt. Han är stark som en björn och trivs på distansen, är även startsnabb och Jörgen lär också göra ett försök att hitta spets.

Om inte dessa tre kör ihjäl varandra borde vinnaren hittas i trion. Annars kan man även strecka 6 Imagine Boko som kan en hel del.

GS75 2

6 Brenne Odin blir en av omgångens megalampor och jag tänker försöka fälla. Han har ett lopp i kroppen där han kördes snällt och visst lär vi få se en bra prestation - kanske blir det enkel vinst. Men många konkurrenter låter uppåt och han lär inte få något gratis.

7 Pave Sokken är särskilt intressant till låga 3%. Näst senast behövde han loppet men gjorde det ändå bra, senast blev det galopp i ett känsligt skede men i övrigt var allting bra. Han är stark, ska lättas i balansen och har slagit favoriten tidigare, Ove A Lindqvist känns spännande dessutom.

5 Järvsö Neo skulle kunnat haft fyra raka ettor i raden utan startgaloppen senast, han kommer med finfin form och utmanar tidigt här.

3 Dellenit har två raka segrar i bagaget och kommer utvecklas för varje start, ska inte nonchaleras.

8 Teknograbben har lopp i kroppen och bör streckas på garderad kupong.

2 Wilda Leffe kan bli jobbig att jaga ikapp om han går felfritt, han är på gång och ska lättas i balansen.

GS75 3

3 Always Proud är favorit och bör ses med vettig chans tack vare det fina utgångsläget, två raka segrar är tagna på enkelt vist men jag tycker han är väl hårt spelad och jag garderar.

5 Zorocco Yamos håller fin form och ska nu testas barfota runt om igen, Jenny är en duktig kusk och ekipaget ska räknas tidigt.

8 Västerbo Maharani gör årsdebut men ska tas på allvar direkt, hon tål att göra en del själv och trots spåret bör hon streckas tidigt.

9 Nanna Tooma har ett passande smygläge, 4 G.K Sigill tog första segern i enklare gäng senast och kan skrälla här, även 2 Persos Last Date streckas som storskräll - första segern kommer när som helst.

GS75 4

11 Åkmans Bella gör debut över distansen men det ska man inte ta så hårt på, enligt tränaren borde hon vara vassast på kort distans. Klurigt utgångsläge dock och med bättre spår hade jag nog spikat, nu nöjer jag mig med att gå kort. Klaffar det tror jag på bra vinstchans.

9 Odd Harmonia kan bättre än de senaste starterna, näst senast gick selen sönder och senast hade de haft sämre träningsförhållanden. Nu har Rickard bra läge med rygg på startsnabb häst och strular det för favoriten tror jag detta är vinnaren.

Sista strecket går till skrällen 2 Hammarns Qaramell som jag tycker är lite väl bortglömd. Han är riktigt startsnabb och över kort distans borde han kunna leda länge - det gäller bara att hålla ut 3 Klack Saga som är riktigt vass från start.

Jag väljer att chansa bort betrodda 6 Minemaj då hon riskerar tung resa från läget och dessutom är väldigt osäker.

GS75 5

Här återser vi ett bekant namn, det är dags för 8 Coin Perdu att årsdebutera. Han är väl stor favorit för att jag ska vilja spika egentligen, men jag tycker omgången är tillräckligt klurig ändå och även om det knappast är toppform direkt ska hans grundkapacitet vara så mycket bättre än övriga att vinstchansen ändå är bra.

Vill man gardera är det många om budet, vassa 5 One Kind Of Art årsdebuterar också och kan fattas form även där, 3 Zinco Jet kommer däremot med fin form och ska inte nonchaleras vid gardering.

4 Global Tailwind och 6 Flaming Ace Sisu är kvicka från start och kan få bra position.

GS75 6

Oj vilket öppet kallblodslopp. Antingen går man på 4 Lille Fröken Stöen som nog är bästa hästen, eller så garderar man brett. Då favoriten har vilat lite väljer jag det senare alternativet. Hon bör ses med ganska vettig vinstchans trots vila men det skulle kunna skrälla bra här.

2 Hulte Alva har bevisad form med två bra prestationer senaste veckorna, Ulf Ohlsson på kallblod vet vi brukar vara ett vinnande koncept - streckas tidigt.

3 Åsa klipp streckas då hon lär få fin resa, hon kan växla tempo snabbt till slut och blir farlig med sen lucka.

14 Lome Perla har ett lopp i kroppen där hon gick bra till slut, fäller många med klaff.

6 Ronja N.N kommer från en stark prestation och ska gå barfota runt om.

Nämner miljonskrällarna 9 Flaga, 10 Skeie Lotta och 11 Nygårds Hillevi som skulle kunna ställa till med spektakel.

GS75 7

Aslutningsvis spikar jag mig ur ett klurigt lopp med en liten chansning som kan ge oss bra värdeökning. 3 Kalle Taxam kommer med toppform och en enkel seger i enklare gäng, han är startsnabb men inte helt säkert att han kommer förbi invändiga. Finns chans att han kan trycka sig till tät och då tror jag på mycket bra vinstchans. Detta då flesta motbuden har vilat och dessutom lottats till sämre lägen. Värst emot är dock 2 Rocket Boy som troligtvis är snabb nog att ta spets och hålla ut min ide, han är dock inte helt ren i travet och kan få många ben att hålla reda på vid maxladdning. Ska med tidigt vid gardering.

7 Prometheus ska självklart också räknas på garderad lapp men läget gör att jag går emot nu samtidigt som det inte är full form.

1 Eagle In The Sky är startsnabb men lär inte maxas då han troligtvis behöver lopp i kroppen och kommer få fin resa oavsett.

9 M.T On Target gör årsdebut och ska passas direkt med passande smygläge.

5 Flix Dara är kvick iväg men borde inte ta sig förbi alla invändiga, även här är det årsdebut och även debut i ny regi.

Det är lite en eller alla känsla i detta lopp och jag provar därför spika.

Lycka till!Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips