GS75 Bollnäs - Spelvärd spik till 25%

Tyvärr stötte mina spikar på oöverkomligt motstånd igår och jag stannar på 6 rätt som bäst, är såklart revanschsugen och idag har vi många storfavoriter att försöka fälla!


GS75 1

Vi inleder med ett ganska svårt lopp. 1 Västerbo Victorious är klar favorit men ingen jag vill gå på, det är stor risk att han blir över från start och då behövs tur. 7 Mizai blir intressant om han kommer till från spåret, han kan öppna och skulle kunna vara en spetskandidat. 9 Herman Hazelaar gör årsdebut och är lite väl hårt spelad med tanke på det, men kan såklart vinna direkt. 10 Real De Zun ska passas tidigt, han vann direkt i årsdebuten och läget passar bra då han trivs med ett lopp i ryggar.

GS75 2

4 Backegrabben är mycket spelvärd då han inte ens är favorit, han kommer med tre raka segrar i enklare motstånd där han vunnit enkelt och han ska kunna rekordsänka rejält idag, första streck och tänkbar chansspik. 2 Åsvinn S.K är favorit och ska ses ned vettig chans om han travar hela vägen, men han är galoppbenägen - dessutom skulle det kunna bli svar i spetskörningen då 1 Järvsö Henrik definitivt är intresserad av den positionen om han går iväg felfritt. Den senare är endast spelad till 4% och är en tänkbar skräll. 9 Reime Blesen är ett tidigt motbud som får jaga från tillägg - självklar på garderad lapp.

GS75 3

2 Nova Effe är spetsbudet och är knapp favorit på det, har två andraplatser i år och det kan absolut bli vinst nu. 12 Isabelle Mearas är en tuff utmanare trots sämre spår, hon har hög kapacitet men även hög galopprocent - jag vågar inte plocka bort henne. 7 Global Collection vill tränaren ha ett snällt lopp med, hon hade sparat i årsdebuten och kan absolut vinna med klaff. Tycker dessa tre höjer sig en aning.

GS75 4

9 Järvsö Micke är väldigt stor favorit till över 60% och visst ska det vara vettig vinstchans. Han känns som det säkraste spikförslaget i omgången men desto mindre roligt och jag testar fälla på två lappar. 5 Ronja N.N gick bra i årsdebuten men slog på galopp senast, fart finns för att utmana och hon är en tidig utmanare. Bakom denna duo vimlar det av roliga drag! 4 Läckra Leffe galopperar mer än han travar men kapacitetsmässigt matchar han motståndet. Senast skötte han sig i flera omstarter och läget nu blev bästa tänkbara för felfri avgång - barfota runt om nu känns intressant och 1% är inte fel. 8 Sundbo Grann, 11 Bäck Svart och 12 Myrsjös Magica är tänkbara motbud.

GS75 5

1 Albert Zonett är just nu mest spelad i omgången till 66%, helt fel enligt mig då Robert inte kan garantera felfri avgång. Skulle han gå iväg är han såklart hästen att slå men ett felsteg räcker för att det ska vara över. På trissen spikar jag våghalsat emot och sätter min insats på 12 Global Tailwind som är en kapabel utmanare med lopp i kroppen. Han är van vid tufft motstånd och ska klara spåret - kör bara Ulf så tar du dom på ren kapacitet! 7%?! Jag tackar jag. 10 Global Bookmaker är tidig om man garderar loppet. Även 11 Balotelli Crown är tänkbar då kapaciteten räcker om han tävlar på topp.

GS75 6

1 Backegubben spikade jag senast från samma läge men då blev han för pigg bakom en långsam bil. Han borde kunna trava iväg och jag testar att spika igen då spelprocenten är rolig. Motstånd saknas inte men felfri har han bra chans att leda runt om. 3 Alfie är ungefär lika mycket spelad och en tidig utmanare, kapacitet vet vi att hon har då hon tjänat överlägset mest i fältet. Stallkamraten 6 Alfa Lina är endast spelad till 6% men tränaren meddelar att hans duo ska ha jämngoda chanser och vid gardering ska hon med på lappen. 2 Åstas Gotthard är ute på favoritdistansen från perfekt spår och måste räknas, 12 Tekno Lynet gör årsdebut men kan inte räknas bort, strecka även 8 Valle Storm och 10 Sundby Nova om du har råd.

GS75 7

Jag tror mycket på 12 Gitan De Touchyvon i avslutningen, spåret blev bra med tanke på att han är lite galoppbenägen - från spåret kan Mats ta det lugnt från start för att sedan köra på styrka över distansen. Jag testar spika på Trissen då han endast är spelad till 33%. 2 Albacete är värst emot och har fått perfekt utgångsläge, men det är årsdebut och det kan fattas lite form över den dryga distansen för att stå emot min vinnare - ska räknas på kapacitet. Jag tror mest på dessa två men vill du strecka fler är det främst 5 Money Smile som räknas.

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Vi skäms bort med en riktigt fin torsdagskväll från Åbytravet när det är dags för Åby Monté Trophy och även The Red Mile! 🔨 SPIKARNA ... Läs travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips