V65 Hoting 13 juli 2018

V65-1

11 Il Diablo (46 %) ska räknas men eftersom jag hittat två bättre spikar måste jag gardera. Senast på Bergsåker tog han ledningen efter 500 m i Åkerlunds Jubileums-Sprint och vann med 2,5 längd. I Hoting står Il Diablo inför en annan uppgift och från fjärdespår på tilläggsvolten kan det lätt strula. Jag vill i alla fall inbilla mig det. Värst emot är starke 9 Canadian Rolls (18 %) som tyvärr galopperade i Orebro Intn’l och var ute i Harper Hanovers näst senast.

V65-2

3 Eik Odin (74 %) blir omgångens största favorit och måste ha bra chans. Han har gjort två starter efter längre uppehåll och imponerat i båda. Näst senast var Eik Odin duktig som tvåa trots galopp på Leangen och senast var han helt överlägsen i Oviken. Bara Eik Odin tagit loppen på rätt sätt är det ingen i fältet som kan utmana honom. Det enda som oroar är att han förutom två lopp i år bara tävlat en gång sedan 23 oktober 2016. Nåväl, det är nog bara att spika. 

V65-3

2 Miss Vici (51 %) blir svårslagen om hon kommer till ledningen. Näst senast tog Miss Vici ledningen från spår 2 på Bergsåker. Trots att hon fick press i omgångar kunde Miss Vici hålla undan till seger. Hon blir svår att slå i Hoting men jag vill understryka att Miss Vici bara har en seger på 20 försök. En som eventuellt kan utmana är 8 Elit Håleryd (17 %) som har 20m tillägg. Han såg fin ut senast men borde få svårt att utmana Miss Vici som jag väljer att spika.

V65-4

3 Tallmons Calis (27 %) vann i Hoting senast och har god chans att ta andra raka på den lilla men charmiga banan. Senast övertog hon tätpositionen 1100 kvar, gick undan och vann med många längder. Tallmons Calis är favorit att ta ledningen från spår 3 men möter tuffare motstånd den här gången. Eftersom hon blir favorit – och jag har spik på två stora favoriter – måste jag göra mitt bästa för att försöka fälla Tallmons Calis. Även om jag unnar henne att vinna.

V65-5

1 Lisa Mollyn (33 %) har perfekt utgångsläge och blir svårslagen om hon tar ledningen i Hoting. Sju gånger tidigare har Lisa Mollyn körts i spets och det har resulterat i två segrar, en andraplats och två tredjeplatser. Dock är jag inte hundra på att hon tar ledningen. Kanske kan 6 Talls Odin (14 %) bråka från springspår. Förutom den här trevliga duon tror jag mycket på 3 Vill Solen (13 %) och 12 Art Kjarvald (16 %). I ett försök att höja värdet streckar jag åtta.

V65-6

1 Mr Charming (35 %) är snabb ur volten och utgångsläget är därför perfekt. Näst senast spårade han runt om på Hagmyren över 2140m och kan förstås göra det även i Hoting. Risken finns dock att Viktor Brodin laddar 6 Widebay’s Cash (6 %) från springspår och då är favoriten i fara. Efter dubbla galopper har han en andraplats och en seger på sina två senaste starter. Jag streckar även 3 Born This Way (9 %) och 10 G.K.Spintowin (16 %). Fyra streck!

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips