V65 Hoting 13 juli 2018

V65-1

11 Il Diablo (46 %) ska räknas men eftersom jag hittat två bättre spikar måste jag gardera. Senast på Bergsåker tog han ledningen efter 500 m i Åkerlunds Jubileums-Sprint och vann med 2,5 längd. I Hoting står Il Diablo inför en annan uppgift och från fjärdespår på tilläggsvolten kan det lätt strula. Jag vill i alla fall inbilla mig det. Värst emot är starke 9 Canadian Rolls (18 %) som tyvärr galopperade i Orebro Intn’l och var ute i Harper Hanovers näst senast.

V65-2

3 Eik Odin (74 %) blir omgångens största favorit och måste ha bra chans. Han har gjort två starter efter längre uppehåll och imponerat i båda. Näst senast var Eik Odin duktig som tvåa trots galopp på Leangen och senast var han helt överlägsen i Oviken. Bara Eik Odin tagit loppen på rätt sätt är det ingen i fältet som kan utmana honom. Det enda som oroar är att han förutom två lopp i år bara tävlat en gång sedan 23 oktober 2016. Nåväl, det är nog bara att spika. 

V65-3

2 Miss Vici (51 %) blir svårslagen om hon kommer till ledningen. Näst senast tog Miss Vici ledningen från spår 2 på Bergsåker. Trots att hon fick press i omgångar kunde Miss Vici hålla undan till seger. Hon blir svår att slå i Hoting men jag vill understryka att Miss Vici bara har en seger på 20 försök. En som eventuellt kan utmana är 8 Elit Håleryd (17 %) som har 20m tillägg. Han såg fin ut senast men borde få svårt att utmana Miss Vici som jag väljer att spika.

V65-4

3 Tallmons Calis (27 %) vann i Hoting senast och har god chans att ta andra raka på den lilla men charmiga banan. Senast övertog hon tätpositionen 1100 kvar, gick undan och vann med många längder. Tallmons Calis är favorit att ta ledningen från spår 3 men möter tuffare motstånd den här gången. Eftersom hon blir favorit – och jag har spik på två stora favoriter – måste jag göra mitt bästa för att försöka fälla Tallmons Calis. Även om jag unnar henne att vinna.

V65-5

1 Lisa Mollyn (33 %) har perfekt utgångsläge och blir svårslagen om hon tar ledningen i Hoting. Sju gånger tidigare har Lisa Mollyn körts i spets och det har resulterat i två segrar, en andraplats och två tredjeplatser. Dock är jag inte hundra på att hon tar ledningen. Kanske kan 6 Talls Odin (14 %) bråka från springspår. Förutom den här trevliga duon tror jag mycket på 3 Vill Solen (13 %) och 12 Art Kjarvald (16 %). I ett försök att höja värdet streckar jag åtta.

V65-6

1 Mr Charming (35 %) är snabb ur volten och utgångsläget är därför perfekt. Näst senast spårade han runt om på Hagmyren över 2140m och kan förstås göra det även i Hoting. Risken finns dock att Viktor Brodin laddar 6 Widebay’s Cash (6 %) från springspår och då är favoriten i fara. Efter dubbla galopper har han en andraplats och en seger på sina två senaste starter. Jag streckar även 3 Born This Way (9 %) och 10 G.K.Spintowin (16 %). Fyra streck!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

Hej! Det var med ett leende jag vaknade idag efter en härlig vinst igår - grämer mig såklart en aning över att inte fått med Sparven på min exklusiva ... Läs travtips

Hagmyren bjuder på trevliga kallblodslopp under söndagens GS75 och jag jagar tredje raka sjuan på Jimmies GS75 så visst är man laddad inför omgången. ... Läs travtips

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips