Speedig spik till 18% ska ge oss Jackpoten!

V64-cirkusen förflyttas söderut idag och det är Jägersro som får äran att husera omgången, som dessutom kryddas med en 3.5milj jackpot! För att vara Jägersro så är loppen relativt välfyllda och fina tvååringslopp med uttagningar till Svensk Uppfödningslöpning förgyller kvällen.

Upploppet på Jägers mäter 190m och regerande kuskchampion är Peter Untersteiner. Nu kör vi!

Avd 1:

2140m volt inleder och från 20m tillägg så hittar vi ett möjligt lås 5 Catch Me A Winner och 7 Versace Broline som känns huvudet högre än konkurrenterna. Loppet innehåller dock idel välbekanta hästar och skulle favoriterna svika så ligger skrällen på lut och en helgardering behöver inte vara fel.

Avd 2:

Uttagningslopp till Svensk Uppfödningslöpning över 1640m där vi hittar en klar favorit i ”Svampen-segraren” 8 Tetrick Wania som imponerade enormt på Örebro-ovalen då. Motiverad favorit givetvis, men tvååringar är inte alltid och lita på och spåret är riktigt tråkigt. Har hittat tre motbud och det är 1 Escada, 5 Julia Sisu och 9 Urban Africa som förtjänar en plats på kupongen.

Avd 3:

Stolopp för hästar som max tjänat 100.000:- och här har 1 Jogga In en bra chans på pappret då den är härdad i tuffa gäng, dock endast en seger i karriären hitills och jag vill varna för 5 Iliade från Stall Lövgren som har toppform för dagen och endast spelad till 4%! 2 Gloria Wee och 8 Nyras Irene är ytterligare garderingsbud.

Avd 4:

Ännu ett Uttagningslopp till Svensk Uppfödningslöpning över 1640m och som vanligt när det gäller unghästar så är Per Nordström att räkna med! Han har med 1 Sommerbrise som från ett smaskigt utgångläge förtjänar tipsettan. Jag tror dock inte 2 Hepburn från stall Kolgjini är en sämre häst så den är given på lappen, liksom den roliga skrällen 6 Beat It som till 8% är ett fynd nu då den slipper Tetrick Wania som den mött i senaste starterna.

Avd 5:

2140m volt och från 20m tillägg hittar jag kvällens roligaste spik i form utav 12 Speedy Face, som går ner i klass denna gång, är anmäld barfota runt om och till 18% är det bara att ta ställning för att Wim Paal löser uppgiften. För den som vill gardera så är 10 Staro Leonardo värst emot och på startvolten kan favoriten 6 Don Cash och 2 Hennesy Boko vara värda ett streck.

Avd 6:

Omgången avslutas med ett lurigt lopp med kuskar som max körde 75st lopp under fjolåret. Tre kuskar sticker ut kapacitetsmässigt och jag rankar 8 Gaie Des Brumes med välkörande Tyler Mifsud som etta, tätt följd av 2 Zacapa U.S som nog är bästa hästen i fältet och trea är 6 Remus Eck som gör debut i regi Lugauer. Men skulle ni ha råd så strecka alla och hoppas på storskräll här då det som sagt är kuskar som inte kör så många lopp per år.

Lycka till på spelet, köp gärna en andel och ha en trevlig kväll!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips