V86 Vaggeryd 9 juni

Vaggeryd får ta hand om den andra av sommarens tävlingsdagar inom V86, det var ovant att ha det så väntande under en V86 omgång senast. Några riktigt fina hästar som var betrodda under elitloppshelgen är på besök så det är klart det är en intressant omgång.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:

Avd1: 3640 meter så självklart får vi se en häst som startade i Harpers Hanovers lopp. 4 Meastro Crowe som försöker dra hårt i spets undet det loppet går ut här och har ju verkligen styrkan som sitt vapen, såklart en given första häst. Men jag kommer att dubbla systemet med 8 Racing Ribb som jag alltid tycker gör bra lopp och kommer man bara bra på det så kanske man kan utmana hela vägen in. 7 HUrricane Silas trivs också på distansen och blir min första reserv.

Rank: 4, 8, 7, 2, 3, 10, 5, 1, 6, 9

Avd2: 7 Becker Grif tycker jag är klassen i loppet och jag tror man öppna bra och övertar ledningen tidigt, därifrån förlorar man inte loppet och är ett spikförslag. De värsta motståndarna tror jag är 14 Moons Lille Olle och 10 Woudstra men de har båda dragit sämre lägen och kan få svårt att nå fram. Skrällen kan vara 5 Ryssebos Kung Oscar som kommer leta en bra position. Ska man gardera så tycker jag att 12 Dennis K. kan vara värd ett sista streck.

Rank: 7, 14, 10, 5, 12, 3, 4, 11, 13, 15, 1, 2, 9, 8

Avd3: 9 Knight of Steel gillar jag intrycket på med två fina vinster från dödens och spets, nu bakspår och det öppnar för problem men givet första streck. 1 Fantom Ima tycker jag är värst emot och skulle man lärt sig öppna är man intressant men spåret kan bli en fälla. 11 Ontario Bro, 3 Nicois du Gull och 8 Littlebrownmalt tycker jag är intressanta hästar och ska med vid gardering, sista strecket kan 2 Oaktree Oliwer få på läget.

Rank: 9, 1, 11, 3, 8, 2, 7, 4, 6, 5, 10

Avd4: 10 Namaste tror jag kan vara den som rundar alla och bara vinner trots dubbla tillägg och jag tycker det kan vara en spik. 2 Domingoa är obesegrad i spets och är intressant om man trampar iväg, 7 Kailua Boko har varit bra och kan vara en intressant häst att strecka. 9 North Dakota och 8 Hazyshadeofwinter är skrällarna.

Rank:10, 2, 7, 9, 8, 5, 3, 4, 6, 1

Avd5: 12 Cash and Carry har varit otroligt bra och från ett bättre spår hade jag nog spikat, nu måste det stämma på vägen och jag vågar inte spika även om det är mitt första streck. 6 T.Wall´s Joplin är intressant från framspår och kan man nå spets så går man ju alltid bra därifrån. 2 Teton Britannica har ett bra utgångsläge och visat att man kan mycket, sista strecket får 10 Galaxie du Try.

Rank:12, 6, 2, 10, 5, 3, 9, 4, 7, 8, 1

Avd6: 3 Gaya de Pervenche tror jag kan nå ledningen och blir då hästen att slå, bra form på stall och kusk gör att den är intressant, men 4 Zaira del Ronco låter man mycket nöjd med, 5 Nouba Mom och 6 Artemide Zack kan båda öppna bra och kanske utmana om spets? 7 Alfredo Sauce skulle gynnas av tempo precis som 12 Frequency Am. Kanske streckar man alla?

Rank: 3, 4, 5, 6, 7, 12, 8, 2, 9, 11, 1, 10

Avd7: 4 Amornero Roc var min spik under elitloppssöndagen men då slutade det med galopp, jag tänker att det blir revansch på den nu och spikar på allt. Man kan vinna oavsett position och troligtvis blir man släppt till spets. Ska man gardera tar man nog alla?

Rank: 4, 8, 9, 11, 1, 2, 6, 5, 10, 7, 3, 12

Avd8: 2 Bolt Kronos tror jag kör till från start och kan sitta i spets, är inte beroende av ledningen men känslan är att därifrån blir man svårslagen, 3 Incredible Wine ser intressant ut och kan också öppna bra från start, men det gör många och blir det för hård körning om spets gynnas 10 Unacerveza Broline som kommer att spurta ner många tillslut och kanske till och med alla.

Rank: 2, 3, 10, 7, 1, 6, 12, 8, 11, 5, 4, 9

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips