V86-tips Vi flyger tillslut

Kan det vara en av de svåraste V86 omgångarna, känns som flera öppna lopp som man blir sugna på att helgardera och det känns även svårspikat. Men arbetet är gjort och känslan är att det kan bli bra utdelning och den tänkte jag vara med och dela på. En kortare analys denna vecka, tiden har jag lagt på att fundera på loppen.

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

Bästa spiken

Avd8: 3 Henry Flyer Sisu ser jag som spetsfavorit och man brukar trivas i spets där man vunnit 2 av 4. Jag tror man är snäppet bättre än motståndarna och har kortast resa till må, så det blir spiken i omgången.

Kompletterande spik

Avd3: 10 Rapid Pal är ny hos Lövgren och bakspåret är inte det bästa, men helt klart intressant då man visat bra kapacitet tidigare och Lövgren brukar vara offensiv. Kanske är det tre hästar som sticker ut men Lövgren är först över mållinjen.

Avd6: Kortdistans med voltstart och visst borde det vara fördel på första volten och där tror jag det är 3 What a Deal som ska vara favorit och borde få springa på i sitt eget tempo och ska då vara extremt svårslagen. Det är många streck om man inte spikar även här.


Tänkbart lås

5 Incredible Drpol har 2 av 2 i spets och har ett drömspår, man kan köra i spets eller släppr man till 6 Önas Power som körs offensivt, det borde vara dessa två som gör upp om det och sitter i spets och dödens eller spets och rygg på ledaren.

💣 MINA BÄSTA SKRÄLLBUD

Avd1: 4 Andover Heaven trivs i spets och det är kort distans, kan absolut vinna just nu 8%.

Avd5: 11 Red Mile Brodde ger sig aldrig och borde såklart gynnas av distansen, bara det inte blir för långt fram borde man vara med på målfotot i alla fall.

Avd7: Loppet där många dribblar bort sig? 6 Ad Victoraim och 8 Platinuim tror jag båda har bra chans men knappt streckade. 1 Over Her Limit och 2 A Perfect Lover

har fina lägen och är knappt streckade de heller.Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips