V86-tips: Tjejerna spikas under jackpotkvällen

Vilken härlig jackpotomgång, svårt att hitta spikarna och vi inleder med kallblod uppe på Bergsåker, sedan är det bara unghästlopp på Solvalla som är mycket intressanta och jämna. En grymt härlig omgång som jag öppnar min “Vardagslyx” som är exklusiv, hoppas ni vill vara med i jakten på alla rätt tillsammans.


 • V86-1

Spår fem och bästa hästen måste vara toppchans

Jag tycker tre hästar sticker ut i inledningen och kommer strecka alla tre. 5 Tekno Lynet var godkänt från svårt läge i årsdebuten, kanske skulle han behövt ett lopp till men borde ha toppchans oavsett. 1 Ängsbrage är osäker och ojämn bakom bilen men kan man öppna bra släpper man och hoppas på luckan, 3 Blixen tycker jag gått bra och får ett sista streck.

Rank: 5, 1, 3, 8, 9, 10, 7, 4, 2, 6


 • V86-2

Ett av dagens svåraste lopp att lösa. Många som visat startsnabbhet, men som jag läser det kan 2 Dowhatyoudodowell vara den som sitter i spets när det lugnar ner sig och får därför första strecket i loppet. 9 Mellby Jinx är nog bästa hästen och det låter som att man är sugen att testa dra lite växlar. 7 Kavarosåfin är en häst jag gillat intrycket på, man ligger lågt från stallet men till 3% vill inte jag spricka. 8 Global Concept kommer nog vara offensiv och trots spåret är man tidigt. Dessa fyra är mina måste hästar, har man råd fyller man på.

Rank: 2, 9, 7, 8, 1, 3, 4, 11, 5, 6, 12, 10


 • V86-3

Mysterium om luckan kommer på upploppet

2 Gladiator Mearas drog det bästa läget och därför får man första strecket i loppet, borde kanske bara vinna och är ett spikförslag. Ska man gardera tycker jag 8 Geronimo Am som jag tror är stark och borde gynnas av distansen. 3 Special Mystery känns bortglömd, kan spets och släppa och blir intressant. Litar man inte på dessa så får man nog nästan ta alla.

Rank: 2, 8, 3, 10, 1, 5, 6, 7, 4, 9, 11, 12


 • V86-4

Svårbedömda hästar men 4 Rocket Tile har gått bra i sina två starter och fick ett bra läge, gör att det blir första strecket, kanske läge att låsa med 12 Every Day Elegant som verkligen imponerat och får nu chansen att visa hur bra man är. Litar man inte på dessa två fyller man på med 6 A Sniper, 8 NIght Art som båda kan få tunga resor men visat tidigt att man klarar av lite. 11 Friend of Elves skulle kunna vara intressant om man får gå med i ryggar och 5 Marinho Boko kommer upp med Jaap och har ett bra utgångläge.

Rank: 4, 12, 6, 8, 11, 5, 9, 7, 2, 1, 10, 3


 • V86-5

Kan vi blunda för insatsen senast och tro på spets och slut

6 Sara K.M.E tror jag dundrar till spets och blir sedan hästen att slå, över den korta distansen och 20 meters tillägg som snabbt blir mera kan det vara men spik. 13 Zante Grif, 15 Krakas och 12 Lisa S.E är riktigt bra hästar och skulle de komma bra på det kan de tugga ner alla. 1 Made by Vitsand kanske kan få ryggledaren och blir såklart intressant.

Rank: 6, 13, 15, 12, 1, 2, 3, 8, 14, 11, 9, 5, 4, 10, 7


 • V86-6

1 Eireann imponerade stort på mig, nu är det “innerspåret” emot spontant men skulle man inte bli för ivrig bakom bilen så borde man vinna detta, spikförslag. Tror man att det strular gillar jag 5 Hello Stone som har ett bra utgångsläge och känns bortglömd. 9 Bye Rosy Nunc och 2 Carbonfiber är den som kanske visat mest bakom favoriten.

Rank: 1, 5, 9, 2, 11, 12, 8, 3, 6, 7, 10, 4


 • V86-7

Välstammat eller en doldis?

4 Real Scotch har bra läge och visst är det toppchans och kan vara en spik till från Bergsåker. Jag ville gardera med 11 Herman Hazelaar som jag gillar men när man verkade ligga så lågt så tvekar jag. 12 Oktan Håleryd är också vass och är tidig. 8 Load Master bortglömd pga läget. Förstår att favoriten kan ramla undan då de andra fått svåra utgångslägen. Två rysare om man inte står över om man garderar är 2 Dolis och 9 Västerbo Victorius.

Rank: 4, 11, 12, 8, 2, 9, 6, 3, 1, 7, 10, 5


 • V86-8

5 Imhatra Am är en klasshäst som borde bli storfavorit i avslutningen, var inte lika bra som tidigare kanske sist men bra spår och toppchans att köra framåt och kanske t.o.m får överta ledningen? Får man det borde man bara vinna. Men jag tror faktiskt att 3 Glorius Rain kommer svara spets och då blir det ett intressant lopp då båda dessa är obesegrade från ledningen och vi kan få se en härlig duell. Som dock kanske slutar med att 6 Lacille Boko som man ska testa barfota runt om och jänkarvagn och jag vet att man håller hästen högt, tre streck känns tryggt om man inte spikar favoriten.

Rank: 5, 6, 3, 1, 8, 11, 10, 4, 9, 7, 2, 12

Mina andelar
Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips