V86-tips Spiken trollar avslutar vi med Show?

Bergsåker bjuder på riktigt trevliga lopp tycker jag och Solvalla har en typisk V86 omgång så det känns lite extra lockande denna onsdag. Så det kan bli en bra start på travveckan innan vi tar oss an jackpotten på lördag.

V86 analys:

Avd1: En mycket öppen start på omgången där jag tycker många låter extremt nöjda med sina hästar. Det ger känslan av att det kommer köras från flera håll och man kanske kan dra nytta av att sitta en bit bak, därför rankas 9 Dandruff först igen som vid flera tillfällen. Men man har lite svårt att vinna så jag kommer gardera på. 3 Galeras imponerade senast och 6 Just More Fun känns givet från ett okej utgångsläge. Superdragen i omgången kanske kommer direkt i 5 A Knight´s Victory och 7 Power Swirl som tycker jag är intressanta då den inte kommer vara med i körningen men kan avsluta bra.

Rank: 9, 3, 6, 5, 7, 8, 10, 12, 2, 1, 4, 11

Avd2: 3 L.L.Labero tycker jag går ner i klass, har fått ett bra utgångsläge och från spets tror inte jag att man förlorar, givet spikförslag för egen del. Jag tror man tar sig till spets men skulle man inte göra det öppnar det för 5 Kenzoki Boko som kanske behövde lopp i kroppen? 2 Mas Credit har bra utgångsläge och 7 Hunting Widow har gått bra men får ofta för långt fram.

Rank: 3, 5, 2, 7, 1, 8, 4, 9, 6, 11, 10

Avd3: Fina kallblod ska göra upp i autostart och fungerar 1 Bellfaks från start kan öppnar bra och från spets blir man extremt svårslagen och därför givet första streck. 5 Grisle Odin G.L har varit bra men får göra allt jobb igen? 4 Don Viking skulle vara otroligt intressant om den når spets och skulle det bli körning i loppet skulle 9 Björs Frej gynnas, men kommer man hålla ett högt tempo?

Rank: 1, 5, 4, 9, 8, 6, 3, 7, 2

Avd4: 12 Gina Lollobrigida och 2 DIgital Quility tycker jag sticker ut som de som känns mest intressant i loppet, men 1 Mitz Gold har läget med spår ett och 11 Genie Am vet Örjan hur man får fart på. 14 Delilas Magi är helt bortglömd och 8 Celie Anora har nu ett lopp i kroppen och kan vara en rysare.

Rank: 12, 2, 1, 11, 14, 8, 15, 7, 10, 13, 6, 5, 3, 9, 4

Avd5: 3 Loveyouecus tänkte jag kunde bli en chansspik till 10% när jag kikade igenom listorna. Petter Lundberg kör mot spets och jag tror man håller ut de utvändiga och över den korta distansen måste det vara bra chans att vinna, nu ca 20% men jag tycker det kan vara en spik, Tänker man inte spika så måste man gardera med 7 Cross Track öppnar alltid bra och det kan vara guldvärt över den korta distansen. 4 Date Night får nog göra jobbet igen men ska räknas och 2 Fire of Noa kanske kan få ryggledaren och kan vara intressant vid lucka.

Rank:3, 7, 4, 2, 5, 6, 9, 11, 12, 1, 10, 8

Avd6: Likt avdelning ett tycker jag detta är ett riktigt rörigt lopp där jag har svårt att hitta löpningsförloppet, men kanske därför var jag sugen på att gå på några få hästar och gå lite utanför boxen. 10 Hankypanky Redbank har imponerat mest hittills och hade det varit framspår hade det varit en spik till säkert 60-70 %, nu ca 40%. 6 Kocu Boko tror jag öppnar bra från springspår och når man spets kan man vinna, kanske låsa? Har man råd tar man även 2 Ivanhoe Renka och 5 Episode Nine som båda visat fin form på slutet.

Rank: 10, 6, 2, 5, 9, 3, 11, 1, 8, 7, 4

Avd7: 10 Huddlestone och 8 Berra Steel tycker jag sticker ut i loppet, skulle 8 Berra Steel som nu är nedstruken ett spår öppna bra och få överta ledningen tror jag den blir svårslagen. Men blir det svar invändigt gynnas verkligen 10 Huddlestone som visade form när man vann enkelt senast, brukar vara bäst efter ryggresa. Ska man gardera vidare är det 2 Roofparty och 3 Mellby Hoffa.

Rank:10, 8, 2, 3, 1, 12, 11, 9, 6, 4, 5

Avd8: 6 Aurora Show har svikit mig i voltstart, nu slipper vi det och det ser jag som ett stort plus. Är formen fortsatt god måste det vara toppchans och jag tycker det är ett spikförslag. 13 Super Sarah, 15 Beauty Wind och 10 Break Through är nog bästa hästarna just nu men de kan jobba sig runt alla andra, men givna vid gardering. Man kanske även vill betala för 11 Heloise Am.

Rank:6, 13, 15, 10, 11, 2, 7, 3, 12, 4, 9, 8, 14, 1, 5

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Ni kan delta i mina system
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips