V86-tips: Kvällens spikar finns på Solvalla

Lönen har ramlat in för många även om jag får vänta tills i morgon, jag väljer att fördela slantarna till en V86-lapp till kvällens omgång som delas mellan Solvalla & Åbytravet. Jag tror spikarna finns på Solvalla denna vecka under V86-omgången.

V86-analys

 • V86-1

8 Joker of Steel hade jag spikat om man inte hade det tuffaste utgångsläget från framspår, jag tror man är bästa hästen men visst finns det risk för att man får gå den tunga vägen och det gör att jag kommer att gardera. 2 Eddie the Eagle och 5 Tour Eiffel är mina måste streck. 2 Eddie the Eagle tror jag tar sig till ledningen och blir tuffa att slå. 5 Tour Eiffel med Ingves tycker jag känns intressant och hittar man en bra position kan det bli en otäck överraskning för många i inledningen. Har man råd kan man även betala för 1 Barbados Mail och 9 Tresexton som har form och får de gå på innerspåret kan det bli intressant tillslut.

Rank: 8, 2, 5, 1, 9, 7, 6, 4, 3

 • V86-2

11 Hard Landing kan vara en chansspik i ett mycket öppet lopp, jag får tycker det ska bli intressant att se Örjan i sulkyn och hittar man rätt ryggar plockar man ner många och kanske alla tillslut. 6 Edumette tror jag blir favorit då man kan ta ledningen och blir då hästen att slå. Jag kommer att strecka alla då ingen verkligen övertygat enligt mig och kan man få bra betalt för någon som verkligen hittat toppformen för dagen. Mest intressanta kanske 10 L.L.Kalath och 13 Cute and Charming är.

Rank: 11, 6, 9, 10, 13, 2, 12, 14, 5, 7, 1, 4, 3, 8

 • V86-3

Jag tycker 2 Haha Ha känns intressant då jag tror man tar sig till ledningen och sedan får vi se om man släpper till 3 Aperol Broline eller kör i spets, oavsett tror jag på bra chans och kanske skrattar man hela vägen över mållinjen? 

Kanske skrattar man hela vägen över mållinjen?

Jag vill dock betala för 3 Aperol Broline som också kommer få en bra resa. 1 Take Me Sober har varit lite ojämn men har ju drömläge. 4 Faith Tror gör debut i ny regi och känns svårbedömd men har visat kapacitet så det blir sista strecket.

Rank: 2, 3, 1, 4, 9, 10, 6, 8, 7, 5

 • V86-4

8 Maverick Dream var mitt första spikförslag när jag slog upp listorna, men spår åtta ställer till det men kanske kan man köras så fort från start att det blir spets? Chansspik för de vågade. Jag dubblar med 1 Tale of Jacks som såg riktigt fin ut senast och var sånär på att hinna fram och slå ledaren från ryggledaren. Två hästar med toppform.

Rank: 8, 1, 3, 7, 4, 6, 2, 5

 • V86-5

2 Amore Passo V.W har inte startat på länge men det ska vara redo för en bra insats direkt och det kan vara vinst direkt, tre varv är inget som oroar. Men det finns flera hästar som gillar den långa distansen och jag vill absolut betala för 3 Digital Indy som jag tycker gått bra flera gånger och 4 Cambria som jag spikar utan lycka tidigare, det kanske är dags för vinst nu?

Rank: 2, 3, 4, 9, 6, 11, 8, 7, 10, 5, 1


 • V86-6

3 Wagger Zacker låste jag med senast och då vann man kontroversiellt när den som var först i mål blev nedflyttad. Då ville man inte köra i spets över 2640 meter. Nu är det 2140 meter och jag tror man tar sig till spets och Torbjörn Jansson kör i ett tempo så tilläggshästarna får svårt att hinna ikapp så jag spikar. Ska man gardera så tar man med 1 Kadett Brodde som visat form men släpper spets? Plus de fina hästarna på tillägg med nummer 8 till 11.

Rank: 3, 1, 9, 8, 10, 11, 5, 4, 6, 7, 12, 2


 • V86-7

Tre stycken jag sticker ut och 2 VästerboontheNews är kanske ingen bombvinnare men jag tror man tar spets och släpp, det kan ju bli perfekt på Åby. 

spets och släpp, det kan ju bli perfekt på Åby.

Sedan kommer 3 Staro Leonardo eller 4 Sandsjöns Enzo och den som inte kommer först fram tar dödens. Där tror jag loppet är låst och jag streckar dessa tre.

Rank: 2, 4, 3, 10, 12, 5, 11, 9, 7, 1, 8, 6


 • V86-8

Bästa spiken tror jag kommer i slutet och det kanske låter galet över kort distans! Men jag tror 12 Charming Kronos kommer att runda alla och när det är stumma ben på slutet över upploppet sitter Örjan lugn och måttar in vinsten. Ska man gardera tycker jag det är 5 Baula och 6 Chiclet som ska med men kanske kör dessa för tufft första 500 för att orka sista biten.

Rank: 12, 5, 6, 4, 10, 3, 7, 2, 11, 8, 9, 1

Spikarna 🔩

3 WAGGER ZACKER

12 CHARMING KRONOS


Skrällarna 

Mina andelssystem


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips