V86-tips. Spetshästar på Bergsåker är Bergssäkra?

Bergsåker och Solvalla delar på omgången, vädret ser inte ut att bli så roligt på Bergsåker i alla fall med ordentligt med regn som vi hoppas slutar innan tävlingarna startar. Jag tror att spikarna finns på Bergsåker om man inte ska lita på firman Redén/Kihlström.


 • V86-1

3 Icon Mearas tror jag tar hand om ledningen och därifrån får man bestämma en bit och därför håller man säkert undan från ledningen och är ett spikförslag. Vid gardering streckar man 11 First Love M.L som visat bra kapacitet och är motbud trots läget. 1 Kinky Boots är också tillräckligt bra för att utmana och blir man inte fast på innerspåret utmanar man, 10 Borups Umami tycker jag också gör bra lopp och ska streckas om man inte vågar spika.

Rank: 3, 11, 1, 10, 6, 4, 7, 8, 5, 9, 2


 • V86-2

1 Sister Sledge ska försöka svara 2 Marion Fouty Bon. Jag tror vi får se en körning om ledningen och den som sitter i spets borde sedan vinna. Jag tror 1 Sister Sledge har störst chans att hålla spets och jag tror man gör de ca 7 av 10, spikförslag. Tror den andra nöjer sig med ryggen, men gör man inte det öppnar det även för 6 Digital Class som visat fin form.

Rank: 1, 2, 6, 8, 9, 3, 4, 5, 7


 • V86-3

1 Ulvsåsen tror jag tar hand om ledningen och därifrån kommer man bli väldigt svårpasserad och är ett spikförslag. 7 Gorm har visat att man är bra men kommer nog få gå den tunga vägen och då kan det bli tufft. 2 Gott Klirr har visat form och kanske kan skrälla?

Rank: 1, 7, 2, 6, 5, 8, 4, 3, 9


 • V86-4

Tre hästar sticker ut och det är 7 Express Love som galopperar eller gör topplopp, dock spår ganska långt ut. 2 Haitkin Am är min spetsfavorit och där trivs man, 3 Global Crossover har också visat form och dessa tre sticker ut i loppet. Tror man det går utanför dessa tre så kanske man går för alla?

Rank: 7, 2, 3, 12, 5, 10, 1, 9, 6, 4, 8, 11


 • V86-5

7 Udine Celeber har startat bra hos Djuse, nedstruken ett spår och det kan göra mycket, givet första streck. 6 Ektara tycker jag också sett fin ut och den som når spets av dessa borde ha högst segerchans. 4 Eloise Frontline, 8 Miss Mighty och 1 Gabriella Godiva har alla kapacitet för att vinna men behöver rätt resa efter vägen.

Rank: 7, 6, 4, 8, 1, 3, 11, 9, 5, 10, 12


 • V86-6

Klurigaste loppet i omgången? 6 Midyat Zaz blir den jag tillslut väljer som första häst, Goop med form, häst som visat sig vara bra och man drar både skor och sätter på amerikansk vagn, hyperintressant under 10%. 5 Match´em och 2 Maltese Magic har spår innanför och det kanske är det som gör att de är mera streckade, jag tror de är jämnbra och det blir ett öppet och intressant lopp. Skrälla kan det göra så varför inte ta med 9 Silvertail och 1 Äkta Lavec som visat att man kan hänga med och avsluta bra.

Rank: 6, 5, 2, 9, 3, 1, 4, 7, 8, 10


 • V86-7

6 Fabulous Pellini ska egentligen bara vinna det här loppet och är ett givet spikförslag, men spår utanför både 3 La Sassicaia som verkligen är bra när man fungerar för Bergh och 4 Kia Ora som är ojämn men har hög kapacitet då bllir man lite sugen på att gardera även om Pellini ska vara ett spilkförslag. 7 Musett af Djurmyra fick en nolla senast men tidigare visat att man kan hänga med.

Rank: 6, 3, 4, 7, 5, 8, 1, 12, 9, 11, 2, 10


 • V86-8

Klurig avslutning där 10 H.C´s Crazy Horse och 10 Power Håleryd hade varit spikförslag från framspår. Nu tycker jag de måste med men tar även med 6 Madagascar på systemen då man kan vara tillbaka i klassen där man hade två raka. 1 Ever SO Much är skrällen som jag tycker ska bli intressant att se i avslutningen.

Rank: 12, 10, 6, 1, 8, 5, 9, 11, 3, 7, 4, 2

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

 • Bra välkomstbonus
 • Bra utbud på vardagstravet
 • Bra kundsupport
 • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips