V86-tips: Spets och slut direkt

Inleda med en spik är för många obegripligt för det finns en risk att man inte längre kan vinna storkovan. För andra är det givet så man vill koppla grepp på omgången där många andra slösar streck. Jag brukar försöka att hitta spikar på de jag tror vinner och helt enkelt inte lägga fokus på avdelning även om man också letar efter det spelvärda så är framförallt V86 ett svårt spel därför gäller det att gå på sin spikkänsla. Ibland är det rätt ibland galet fel, men det är ju charmen med detta. Nu laddar vi mot lite härlig travsport under onsdagskvällen.


 • V86-1

Bästa spiken, trivs på distansen och är startsnabb, största motbudet är sto som aldrig vunnit på distansen. 7,9 skrällar?

1 Laradja Vrithout trivs på distansen och är spetsfavorit, givet spikförslag. Tuffaste motståndaren har spår sju och tar sig inte förbi i starten så 7 Park View måste göra sitt livs lopp om man ska vinna. 5 Nina Ginto är bra men möter grabbar och har aldrig vunnit över kort distans.


 • V86-2

3,2,10 men 3 galopp i enda voltstart.

3 John King Boko blir omgångens största favorit och ska vinna detta om man håller sig till rätt gångart, men i sin enda start i volt blev det galopp. Man sitter på innerspåret och de andra borde försöka göra det svårt att komma ut, men hittar man ut och travar så rundar man alla, spikförslag. 1 Rajon och 2 Peigan Goj är ensamma på första volten och kan hålla undan om inte favoriten fungerar, ska någon skrälla från andra volten är det 10 Xerxes Millpond som är ojämn men ibland glimtar man till.


 • V86-3

Långdistans och ingen som riktigt visat klass över den distansen ännu. 3 Always Face är den som jag får en känsla av kan gynnas av den och får första strecket. 9 Hercule de Sajan, 1 Arcoveggio, 4 Ares B och 11 Aberdeen Face tror jag är i grunden lika bra och någon av dessa borde vara vinnaren i loppet, frågan är bara hur positionerna blir och det kommer avgöra mycket. Skrällarna bakom kan vara 2 Smajlis och 5 Eddie Shadow.


 • V86-4

För mig sticker två hästar ut och det skulle kunna vara ett lås på 7 Invader Am och 4 Narragansett som båda testat på tuffare motstånd och borde vara tuffare än de övriga. Går man inte på dessa två kanske man streckar alla?


 • V86-5

4 Lucky Truc borde bara gå framåt med loppet efter lång frånvaro, bara man inte stressar upp sig i volten tror jag man hittar ut i ett andra spår och bara är bäst, spikförslag. Ska man gardera så tänker jag att 1 Devs Delirium är intressant om man håller spets. 10 Varlos Lennon och 11 High Glider kan runda många och 7 Anxious to Matters är bäst i spets men kanske kan vara offensiv direkt?


 • V86-6

1 Lukaku di Quattro tar ledningen tänker jag och då släpper man inte utan låter motståndarna göra jobbet utvändigt, det måste vara bra chans och kan också vara en spik. Ska man gardera tänker jag att 8 Roubine som kanske i grunden är bäst men har sämsta läget. 3 Reshevsky och 9 Highway to Hill har gått bra men kanske inte riktigt hittat helt rätt ännu och 2 Ploquepin kanske kan hänga med bra och skrälla?


 • V86-7

Öppet lopp när 10 Honfleur Mearas drog bakspår och då stallkamraten fick spår ett för 1 Stella Nova Race som känns intressant och dessa två vill jag ha med. 4 LaFerrari Dimanche kommer nog jaga spets och det är alltid intressant. Har man råd tar man gärna minst tre streck till.


 • V86-8

Första tanken var alla i avslutningen, men nu har jag fastnat för att 5 Speedy Tilly spetsar och har visat form och är det någon som ska utmana så är det 3 Global Winner och därför är jag inte på att låsa på dessa två. Men visst är det öppet bakom dessa och det behöver inte vara fel att ha streck kvar till avslutningen.

Onsdagens andelarBästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

 • Bra välkomstbonus
 • Bra utbud på vardagstravet
 • Bra kundsupport
 • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips