V86-tips: Nurmos tränat för spets och slut

Bergsåker och Solvalla i det vackra vårvädret och det är synd att solen hinner gå ner innan vi startar för det hade varit härligt att stå i solen och se hästarna strida på ovalen. Veckan började med 7 rätt på GS75 så det var härligt efter att inte hittat rätt skrällar på V75 under påsken. Nu jobbar jag vidare mot alla rätt och hoppas verkligen att ni vill vara med.


 • V86-1

Ett av två “guldlopp” för kvällen över den korta elitloppsdistansen. 5 Heavy Sound ska bli intressanta att se från spår fem. Kanske kan köras mot spets och får första strecket nu när man får gå barfota igen. 1 Mindyourvalue W.F blev fast med krafter senast, risk för att man blir fast igen, om man inte blir fast är det toppchans. 2 Rome Pays Off och 7 Disco Volante är de två som jag tror skulle kunna utmana om de hittat formen.

Rank: 5, 1, 2, 7, 3, 4, 6


 • V86-2

Skräll från ledningen?

5 Hulken Sisu imponerade när man krossade allt från dödens senast, är man lika bra igen blir man svårslagen, men 8 Selected News tror jag är bästa hästen i gänget, var sjuk i debuten och får nu visa att det bara var en tillfällighet, spår 8 är såklart tufft men given på min kupong. 4 Lass Revenue gillade jag intrycket på senast, spets igen och jag tyckte hästen sträckte på sig fin i ledningen så jag vill betala för den, under 5%.

Rank: 5, 8, 4, 7, 10, 11, 2, 9, 6, 3


 • V86-3

1 Laggaprinsen öppnar bra men spåret kan dock ställa till det, håller man spets vinner man tror jag och rankas etta, hade jag spelat reducerat hade jag haft den som utgångshäst. Det givna motbudet är 11 Ängsthea som jag tror är riktigt bra, men vi får se om det fattas lite fart i kroppen. 5 Önnes Saga och 4 S.T.C.C.Bror tycker jag har hög kapacitet och ska med om man fortsätter att gardera, kanske kan de utmana om spets? 2 Moshus Prinsen och 10 Tangen Ternar har fart i benen och med rätt resor kande utmana.

Rank: 1, 11, 5, 4, 10, 2, 12, 9, 6, 8, 3, 7


 • V86-4

Blinkers = spets och slut?

2 Bakerman har lopp i kroppen och det låter som man växlar upp med blinkers då hästen varit trög med öppet huvudlag. Jag tror man är offensiv och tar ledningen och sedan går man undan och vinner säkert. Spiken i omgången. VIll man inte spika spelar man med 6 Cornerstone och 5 Kathrine S.H som nog får dödens och andra utvändigt. Tror man det blir körning streckar man hästarna från bakspår också.

Rank: 2, 6, 5, 12, 11, 9, 4, 8, 10, 3, 7


 • V86-5

två raka på kort och lång distans, tar man en tredje seger på medelsdistans nu?

13 Carroty har vunnit två raka på kort och lång distans, tar man en tredje seger på medelsdistans nu? Jag tror absolut man kan göra det och är ett spikförslag i omgången. Jag tror Bergh vinner med minst en av sina uppsittningar under kvällen. 11 Someity är också bra igång och skulle man få en bättre resa än mitt spikförslag kan man vara med på målfotot. 4 Skype blir favorit från framspåret och når man spets blir man helt klart intressant. 5 Young Hope tycker jag blir lite bortglömd på första volten och är intressant för de som garderar. Egentligen ett lopp med en eller alla?

Rank: 13, 11, 4, 5, 8, 9, 3, 6, 2, 1, 14, 7, 12, 15


 • V86-6

9 Gordon Brodde har blivit för het i spets och gick bra från bakspår senast, nu spår 9 och det kan bli perfekt om man kommer fram bra i andra spåret direkt får gå först i tredje. 6 Zanella hyllades inför senast, men det blev galopp, fungerar man nu blir man segerfarlig. 5 Global Agency är rysaren som har ett bra utgångsläge och kan skrälla. 11 Adorni Grif och 10 Take This Society är intressanta att se då de visat hög kapacitet men bakspåren kan ställa till det.

Rank: 9, 6, 5, 11, 10, 8, 12, 3, 4, 7, 2, 1


 • V86-7

Har man 90% form rundar man alla

13 Global lover tror jag är överlägsen i detta lopp om man har 90% form, så jag hoppas och tror Bergh gjort jobbet för att man ska vara bra direkt efter vila från tävlingsbanan, för jag spikar. Sitter i andra spår, kliver på när positionerna satt sig och kontrollerar fältet från dödens. Ska man gardera tar man med 3 Mellby Joker som har lopp i kroppen, 4 Castle Racha som gjort två bra lopp i april i första hand. Sedan chansar man kanske med 8 Accolade, 11 Sweet Eddie och 9 Claude P.Hill.

Rank: 13, 3, 4, 8, 11, 9, 12, 14, 7, 5, 2, 6, 10, 1


 • V86-8

Jagar elitloppsbiljetter

I avslutningen jagar man elitloppsbiljetter och skulle 1 Brother Bill öppna lite förbättrat kan man hålla upp ledningen och då vinner man loppet. Man låter redo direkt och kommer nog försöka hitta ut om man inte håller ledningen och kontrollera fältet från dödens, det skulle gynna 10 Stoletheshow som då kan få en bra resa. 5 MIlliondollarrhyme rycker skorna och kan det ge effekt blir man såklart intressant. Tre streck hoppas jag räcker. Har man råd chansar man nog med 4 Snowstorm Hanover och 6 Click Bait också.

Rank: 1, 5, 10, 4, 6, 9, 2, 8, 3, 7

Kvällens andelarBästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips