V86-tips: Många fina treåringar ska visa upp sig.

17 miljoner i jackpot och det vore ju fint att dela på dessa pengar och få lyxa till påsken lite extra. Jag gör ett försök och har som vanligt vid jackpot även öppnat min Vardagslyx, den exklusiva andelen, den är det dags att jobba in denna gång.


 • V86-1

Kör man offensivt direkt över den längre distansen

10 Even Steven från springspår på tillägg och det kan bli bra för att man kan vara offensiv direkt och kanske få överta ledningen? Spikförslag direkt i inledningen. Garderar man är det med 11 Stenson och 9 Digital Indy på samma volt som är bra hästar, men behöver nog en bättre resa än mitt spikförslag. På första volten är 1 Ninia´s Boy bra men galopperar lätt, 2 Gangster ska bli intressant att se om Adrian fått ordning på hästen och 3 Leon Coger är en stark häst som kommer från bra prestationer.

Rank: 10, 11, 9, 1, 3, 2, 6, 8, 4, 5, 7


 • V86-2

Tränarkörd är det positivt eller negativt

5 Xerava C.D har verkligen imponerat och det enda som talar emot är att tränaren inte har samma respekt med sig som stjärnkuskarna och det gör att loppet kan öppna sig? Annars kommer andra spikförslaget här direkt på spets och slut för Hans R Strömberg. Ska man gardera tror man att 6 Eirann är klassen bättre och bara vinner, plus att 2 Global Delivery eller 3 Escada kör i spets och det öppnar ju loppet. Spik, lås eller fyra streck?

Rank: 5, 6, 2, 3, 8, 1, 7, 4


 • V86-3

Fem hästar sticker ut för mig och det är 3 Cindy Caraf som gör debut i Sverige och lite svår att sätta in, men toppchans med tanke på läget, men jag gillar 7 Global Believer och barfota runt om och jänkarvagn gör att jag vill ha med den. 8 Bowler Day är den som kanske visat bäst form, synd på utgångläget. 4 Global Barrister och 9 Exclusive J.M tror jag har kapacitet för att vinna och jag vill gärna betala för dom också.

Rank: 3, 7, 8, 4, 9, 6, 1, 10, 5, 11, 2


 • V86-4

2 Decathlon har samma mamma som Calgary Games och blir en snackis såklart. Har gjort två bra starter och känns spontant väldigt spännande. Är man lika bra som senast är det såklart ett spikförslag. 6 Brexit Night imponerade också senast och sträckte fint på sig över upploppet, första motbudet om man får ledningen. 5 Ductus och 9 Narragansett ser ut att kunna bli bra hästar och kanske kan vara intressanta om man vill fälla favoriten.

Rank: 2, 6, 5, 9, 3, 8, 11, 1, 10, 7, 4


 • V86-5

Når man spets kan det vara en spik

7 Arvid S.H tycker jag gör bra varje gång men har lite svårt att vinna, nu får jag känslan av att man ska våga vara offensiv och kanske når man ledningen och det måste vara toppchans, kanske läge att spika? 10 Brandsbys Juke Box är den som kanske kommer med bäst form och ska med om man garderar, även om man nog trivs bäst över minst ett halvt varv till. 5 Ready Tonight har vilat, har skyhög kapacitet men svårt att tro på fullt ut med alla galopper, 12 Galantis vill inte sätta nosen först? Går det att lura den till seger för fart finns. 15 Dortmund tror jag är bra, är det stumma ben på många tillslut kommer Flemming i sjättespår över upploppet och kan vara först.

Rank: 7, 10, 5, 12, 15, 2, 8, 9, 6, 11, 3, 4, 1, 14


 • V86-6

En häst som imponerat otroligt stort

3 Coquaholy har imponerat något oerhört och blir nog omgångens mest spelade häst, med all rätt. Bra spår och allt ser bra ut. Är det någon som ska kunna utmana så är det 4 Urban Africa som gör bra lopp hela tiden. Spika, låsa eller chansa ordentligt och strecka alla?

Rank: 3, 4, 5, 1, 7, 2, 6


 • V86-7

Ett väldigt öppet lopp där jag streckar 4 Lady Larissa först då jag tycker man kommer från ett gäng bra prestationer och inget tyder på formtapp. 14 Kroatia Boko har tyvärr inget lopp ännu detta år och det kan kanske saknas lite, men med bra positioner kan man utmana och 3% är lokande. 3 Garden Leave, 5 Charlotta S.H och 6 Jeopardy är bra från framspår och ska absolut med på en kupong. Jag tycker även 11 Nikita Vrijhout ska streckas då man trivs att gå i ryggar.

Rank: 4, 14, 3, 11, 6, 5, 8, 7, 10, 9, 1, 15, 12, 13, 2


 • V86-8

En häst från varje volt

Tre volter och tre hästar var min första tanke, men kanske vill man fylla på med någon? 7 Infinitus kommer från ett formstall och har verkligen gått bra, jag tycker man borde vara favorit och det är bra chans. 3 Make Him Young borde överta ledningen och bli hästen att slå, på mellanvolten är 4 Carl Halbak otroligt intressant, jag tror Djuse kan hitta rätt vägar och jag tycker den är intressant. 9 Amazing Warrior är just nu favorit och man är bra men jag vet inte om det är en häst som rundar alla och hur gillar man egentligen distansen.

Rank: 7, 3, 4, 9, 10, 8, 11, 1, 6, 2, 5

Mina andelar

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips