V86-tips Kan vi ta oss upp på toppen av Himalaya

Jägersro med spets och slut? Sedan Solvalla med lite lunk och även där spetsvinster? Nej så enkelt är det ju aldrig, utan det gäller att fundera på vilka hästar har form, vilka vill till spets, vem kör i spets och hur mycket kostar det? Är det någon häst som bara är bäst eller ska vi gardera för att alla kommer gå i spåren så det kommer med största sannolikhet många i vägen att runda. Det jobbet är gjort och för första gången i år öppnar jag Jimmies Vardagslyx, som inleder med spik. Jag hoppas och har en väldigt härlig känsla för den andelen under onsdagen. Först till kvarn.

V86 analys

 • V86-1

2 Quiz Roc är den solklara första hästen i loppet, man går från alla spår i volten och trivs i ledningen spikförslag. Ska man gardera så tycker jag det är 4 Lisa Lisieux om man kommer iväg bra från start och tilläggshästarna 8 Beluga West, 10 Darah Bibo och 11 Micro Vick har alla fart för att utmana.

Rank: 2, 4, 11, 10, 8, 1, 9, 6, 3, 5, 7


 • V86-2

Jag tycker fyra hästar sticker ut och streckas dessa fyra på alla system. 3 Ninja Zon kan nog ta ledningen och borde köra där, 5 Ozzy Melody har visat bra form och ska bli intressant att se om man slipper dödens. 6 Amperage Hanover känns bortglömd men får man en resa i andra spår kan man plocka ner alla tillslut. 4 Galileo Journey är bra men galopperar ofta, körs nog offensivt om man travar.

Rank: 3, 5, 6, 4, 9, 10, 2, 1, 7, 8


 • V86-3

9 Giantissimo är nog bästa hästen

9 Giantissimo är nog bästa hästen och bara man inte strular till det borde det vara toppchans och ett spikförslag. Men bakspår på första volten kan alltid strula och börjar man gardera hästen får man nog strecka en hel del. Miljondrag kan vara 13 Dolly Dream och 4 Garry S.T.

Rank: 9, 11, 13, 14, 8, 4, 10, 2, 5, 15, 7, 3, 6, 1, 12


 • V86-4 

8 Himalaya Sisu var riktigt bra senast och fick visa klass även i voltstart, det borde vara toppchans igen från spår tre på tillägg och jag tycker det är ett spikförslag. Vid gardering är det 9 Bellis Frontline, 1 Ninja´s Kiss och 7 Fighter Lady som är intressanta bakom min spik.
riktigt bra senast och fick visa klass även i voltstart

Rank: 8, 9, 1, 7, 11, 2, 10, 5, 3, 4, 12, 6

 • V86-5

Svårlöst lopp över den korta distansen på Jägersro, kan det vara så att den som spetsar bara vinner? Jag kommer i alla fall strecka 2 Easy Come Easy Go som varit fin i Danmark, 3 Jeopardy som gått bra mot fina hästar och 4 Velten Isabel som kommer upp och ska visa upp sig. Sista strecket får rysaren 5 Famous Flame med Preben Sövik.

Rank: 3, 2, 4, 5, 9, 10, 7, 8, 6, 1


 • V86-6

9 Strong Vacation kanske bara är bäst i loppet och skulle man fått ett bra framspår hade jag nog spikat, men nu bakspår och jag garderar. 6 Dooley´s U.N.G tycker jag är intressant från framspår och givet streck. 3 C.M.T.Queen Bee och 4 A Cash Machine blir intressanta från dessa fina lägen och jag vågar inte lämna dessa utanför. Kanske vill man strecka någon till som 7 och 10.

Rank: 9, 6, 3, 4, 7, 10, 11, 2, 12, 8, 5, 1


 • V86-7

3 Spinal Tap A.T tror jag står på tur för seger och även om det kan vara svårt att nå spets direkt med 2 Wingait Henke innanför så kan man hitta ryggledaren och sedan lucka och skrälla. 2 Wingait Henke är given vid gardering som spetshäst, 4 Bee Kronos tycker jag varit bra och jag betalar även för Kevins styrning, jag hoppas inte det blir dödens.

Rank: 3, 2, 4, 5, 8, 1, 10, 9, 7, 11, 6, 12


 • V86-8

12 Heloise Am har varit otroligt bra men kort distans och spår 12 är svårt även om jag tänker att är det någon som fixar det så är det Örjan. 3 Pastorns Lady har ett bra utgångsläge och även om man inte visat toppform tycker jag den är given. 6 Mellby Hoffa har inte vsiat form men eftersom man försöker igen måste det kännas bra i träningen. 1 Okashi Cheri, 2 Royal T.N och 9 Iwan Boko har intressanta lägen och kan vinna med bra resa.

Rank: 12, 4, 6, 1, 9, 2, 5, 7, 3, 8, 11, 10Mina andelssystem

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st.Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Midsommardagen är en ljuuuuuuv omgång med hög klass på tävlingarna! Breeders' Crown-lopp toppat med Midsommarloppet blir en fröjd!Andelen ... Läs travtips

GS75Dags för midsommartravet från Rättvik där vi bjuds på travgodis i ett gäng lopp, vi inleder med tre varv och många volter, sedan kör vi ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till omgången på Kalmar den 26 juni. Vi har en riktigt trevlig söndag att se fram emot. Vi har även en jackpot som ... Läs travtips