V86-tips: Kan flexibilitet var segerreceptet

Den otroligt härliga känslan inför förra veckans jackpot visade sig inte vara rätt. Men i måndags hittade jag rätt med andelarna och vi fick i alla fall 4 ggr pengarna. Så visst finns det en intressant spelform här. Jägersro ala spetsbanan och Solvalla nationalbanan delar på omgången. När de bättre hästarna dragit svåra lägen på Jägersro och det är öppna lopp på Solvalla som avslutar med ett mycket fint lopp där stjärnorna börjar visa upp sig på banan så känns det som en fantastiskt rolig omgång.


 • V86-1

9 Ture L.A gör alltid fina insatser och nu över 2640 meter får jag känslan av att man kan tugga ner alla men jag vågar absolut inte lämna honom ensam på kupongen. 11 Bellmondo tycker kan arbeta sig in i vilket lopp som helst och det kan absolut gå att ta sig först över mållinjen. 1 Remus Eck har bra form och tar nog ledningen, bra chans även om jag tor 5 Follow Me Now är den bättre hästen och borde ha toppchans. 10 Durello och 6 Encore Cloc behöver kanske bra resor men kan absolut vinna.

Rank: 9, 11, 5, 1, 10, 6, 7, 4, 8, 3, 2


 • V86-2

Spets och slut på "fel" bana.

1 Flexible Journey tror jag kan ta ledningen från spår ett om man styr volten på ett bra sätt och når man spets vinner man loppet, så jag tycker det är ett spikförslag. Utmanare om spets är springspåren men ingen av de vill köra i spets, så då får man ta sig ut. Ska man gardera tar man 3 Persos Otello som ska försöka komma före i spetsstriden, 8 FIghter och 5 Digital Eye är bra hästar som jag gärna betalar för om man garderar.

Rank: 1, 3, 8, 5, 2, 9, 6, 7, 4


 • V86-3

6 Fromming tänkte jag först spika men jag är rädd att man kan bli hängades i spåren, så jag rankar den etta men vågar inte lämna den ensam. 5 Larry Wood öppnar bra och visst låter det som att det fattas lite till toppformen men nog kör man i spets om man kommer dit. 12 Virginias Prime ser riktigt bra ut men har ett svårt läge, men ska men om man vill gardera lite. 10 Caramelle T.T är en ständig outsider, snart vinner den. Jag tar även med 7 Ready Häggenäs som brukar göra bra lopp och 4 Caviar D.K som har form och bra läge.

Rank: 6, 5, 12, 10, 7, 4, 8, 1, 2, 11, 3, 9 • V86-4

Barfota runt om och jänkarvagn

5 Southwind Boko barfota runt om och jänkarvagn känns oerhört spännande, vinner nog om man kommer till spets. Kan och vill man svara med 4 Beawinner? Man kommer i alla fall få en bra resa. 7 Kentucky Derby är en riktigt fin häst och känns streckvärd om man ska gardera favoriten.

Rank: 5, 7, 4, 9, 3, 10, 6, 2, 1, 8


 • V86-5

Sparade växlar men bara vinner

7 Laradja Vrijthout sparar lite växlar men ingen invändigt låter riktig sugen på att svara så jag tror det blir spets och slut för Conrad Lugauers kanon. Jag spikar och bläddrar vidare. 8 Moses är tuffaste emot men kommer få en sämre resa.

Rank: 7, 8, 2, 6, 4, 5, 1, 3


 • V86-6

Svek mig senast hur tänker jag denna gång?

6 Crashed Eggs svek mig senast och borde jag ta omtag? Jag rankar hästen etta då jag tror man har bra chans att vinna men jag kommer strecka på. 5 Zante Grif och 9 Greta Sisu tycker jag är ungefär lika bra och när man inte är streckad lika mycket borde man ha bra chans. Från framspår 1 Ninja´s Kiss och 4 Annie Flame tror jag har högst segerchans från första volten och ska streckas, jag tar alla.

Rank: 6, 5, 9, 1, 4, 2, 8, 7, 3, 10


 • V86-7

5 Woodbury Wine och 2 Tilda Express tror jag är huvudet högre än motståndarna så även om det kan körning mellan dessa om spets så tror jag att någon av dessa två bara vinner, lås. Känslan är att 5 Woodbury Wine har lite högre segerchans då man har lopp i kroppen.

Rank: 5, 2, 11, 3, 7, 8, 10, 9, 1, 4, 6

 • V86-8

Vilket härligt lopp vi får se, stjärnorna är på väg ut och visa upp sig. Jag längtar efter att se dessa hästar på banan igen. Jag tror att 9 Very Kronos måste ha sin bästa säsong detta år och det kanske är både tro och hopp att man bara är som bäst nu, 4 Admiral As ska möta eliten och få en riktigt intressant värdemätare, kan man öppna tillräckligt bra? 11 Espirit Sisu drog ett svårt läge och sparar växlar men kan gå grymt med rätt resa. 7 Milligan´s School imponerade senast, körs framåt och övertar man spets vinner man?

Rank: 9, 4, 11, 7, 6, 5, 1, 12, 3, 8, 2, 10

Mina andelar

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st.Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips