V86-tips: Idomenio bästa spiken

Idag blev det sena och kortare tips än vanligt, men någonting ser vi till att få fram. Gårdagens bjöd på travgodis och Don Fanucci Zet visade verkligen klass, men det gjorde många andra också. En mycket bra travkväll. Tyvärr fick jag inte med Staro Leonardo i sista och nådde därför inte hela vägen fram. 


Bästa spiken

V86-3: 3 Idomenio Sisu har ett bra utgångsläge, tar sig till spets och sedan får man bestämma hela vägen och vinner sedan säkert över upploppet. 8 Maybach W.F är tuffast emot men kommer få en sämre resa från det svåra spåret och 2 Luka Modric är en fin häst men räcker inte till här ännu.

Kompletterande spikförslag

V86-6: 1 Kihi Kihi Boko har öppnat bra och är min spetsfavorit, vunnit tre av tre från spets och borde verligen vara favorit, visst är 2 Peach en fin häst men kanske krävs lite mera innan man hittar formen.

V86-7: 11 Leave Your Sox On gör alltid bra lopp, nu är det dags att vinna igen och över tre varv tror jag ingen kommer orka stå emot tillslut och ingen kommer hela ha farten att spurta ner hästen tillslut.


Låset

V86-8: 1 Gazoline Mearas, 5 Hector Sisu och 2 Henry Flyer Sisu är de tre bästa hästarna för tillfället och alla har bra utgångslägen, de borde göra upp om segern i avslutningen och jag känner mig trygg med dessa tre även om Bergh har med sig två fina hästar.

Skrällarna

V86-2: 14 Zargo Henrik Svensson åker upp till Boden för att enbart köra en häst, läget är svårt över den korta distansen och tillägg, men man kommer nog se till att man får chansen, visst har favoriten toppchans men kommer Zargo fram i tid blir det intressant.

V86-4: 3 Baby Boy är klart bättre än raden och har ett bra utgångsläge, kan bli ryggledaren eller en resa i främre träffen och är en av de bättre i loppet, nu ca 10%.

V86-5: 1 Mellby Ia chansspikade jag senast men man lyckades inte behålla spets och sedan kom galoppen från rygg på ledaren. Ny chans att ta spets och enligt mig är man spetsfavorit och därifrån blir han extremt svårslagen. Utmanarna är 6 Amie Ness och 8 Juno Beach, båda dessa öppnar bra och är tuffast emot om spets och segern tillslut.

Mina andelar


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips