V86-tips: Hail Mary är tillbaka

Eskilstuna har fått förtroendet att ta hand om en V86 omgång med klasshästar och en oerhörd sommarvärme vilket kan bli en rolig kombination. Men hur fungerar det från innerspåret och får vi se en härlig duell i första dagens dubbel loppet? I övrigt så är det en magisk travvecka med travgodis på torsdag på Bergsåker, sedan Axevalla fredag, lördag och söndag.


 • V86-1

8 Speedy Cash Vicane har visat form och brukar trivas bra när man får springa på och jag tror man kan komma till spets trots spåret. 7 So Far Away Ås har jag spelat många gånger men visar man verkligen rätt vinnarskalle? Kan också öppna och får andra strecket för man kan störa om ledningen. 13 Upside Face har tre av tre på banan, går alltid bra, kommer det inte för många i vägen så är man med på målfotot. 5 Broadway Oro, 11 Hamilton Atout och 3 Legend V.S gör bra lopp med jämna mellanrum.

Rank: 8, 7, 13, 5, 3, 11, 6, 9, 2, 12, 10, 14, 1, 4
 • V86-2

15 Eskobar Zet har visat att man kan runda alla tidigare och kan öppna bra så springspåret kan bli bra även om det alltid finns en risk att bli hängandes. Jag tror man är bäst i loppet och tycker det är ett spikförslag. Spikar man inte får man strecka på i loppet. Men 13 S.G.Charmant och 7 Irqua Soleil Am är de tidigaste motbuden.

Rank: 15, 13, 7, 11, 12, 14, 1, 2, 6, 10, 5, 9, 4, 8, 3


 • V86-3

Tre hästar sticker ut och en gör distansdebut men jag tror det kan vara vinnaren i 2 Reshevsky som sitter i andra spåret och kan kliva på när startrusningen lagt sig och kan vara tuffast tillslut. Om spets kör 5 Ceboruco som är min spetsfavorit men 4 Copen Chuck S.M öppnar också bra och jag tror den som tar spets har högst segerchans av dessa och streckar minst dessa tre. 1 Precious Thing är bra men osäker och spår ett kan bli tufft.

Rank: 2, 5, 4, 1, 9, 11, 10, 6, 8, 3, 7, 12

 • V86-4

Många fina hästar men såklart är det 1 Hail Mary som sticker ut, var otroligt bra i elitloppet som tvåa och det är bara innerspåret som skulle kunna bli en fälla, men hästen har fem av fem från spår ett och kan öppna riktigt bra så jag tror spets och slut. Tror man inte på det streckar man nog alla?

Rank: 1, 4, 5, 7, 2, 3


 • V86-5

6 Parfait A.F spetsade enkelt och fick bestämma och vann väldigt säkert senast, kan man göra likadant denna gång? Jag tror det är toppchans för det och tycker det är ett spikförslag. Motbuden är 2 Southwind Boko och 1 Ivanka Amok som båda har skyhög kapacitet men oerhört osäker, 14 Coco Chanel Effe galopperade bort fina pengar senast, läget är svårt men kanske skulle kunna skrälla?

Rank: 6, 2, 14, 1, 12, 9, 5, 13, 3, 10, 4, 8, 7, 11 • V86-6

Kortdistans och det gynnar absolut 1 Billy Idol som är min spetsfavorit i loppet, men man har inte visat form på slutet och det har inte 3 Jeppas Uppercut gjort heller, men har de hittat formen måste de räknas mycket tidigt. Första strecket går till 4 La Merida som har visat form och kan öppna bra, kan vara en spik? Men troligtvis svarar någon invändigt och då vill jag gardera och förutom de nämnda tror jag 10 Conrads Lill Babs kan få en bra resa och 12 Buttermere ha visat form, precis som 5 Voice of Reason.

Rank: 4, 1, 3, 10, 5, 12, 7, 8, 11, 9, 6, 2


 • V86-7

Vilket fyraåringslopp vi bjuds på här! Vi har ett gäng miljonärer och sedan flera som är på väg upp i klasserna ordentligt eller som varit med och fightas bakom stora stjärnor. 3 Beat Generation och 6 Kentucky River trivs på distansen och båda har varit bra på slutet. 9 Charliebrown Effe har vi absolut inte sett botten i och 2 L.A.Boko har verkligen vuxit hos Wäjersten. 1 Aquarious Face har hittat tillbaka och hur bra är finska gästen 7 Dushtodawn Boogie som lekte hem segern från dödens i Finlands senast, det är dock enda stoet i loppet och kanske grabbarna är för tuffa?

Rank: 9, 2, 6, 3, 4, 1, 7, 10, 5, 8


 • V86-8

Öppen avslutning där 10 Beacon Kronos ska vara favorit på sin kapacitet och spåret verkar inte spela någon roll när man fungerar. 12 Don´t be Weak har sämsta läget men gillar att springa med och sedan avsluta ännu bättre intressant trots läget. 7 Asnaur Dei Rum är intressant med Sverigedebut och 4 FromHeaven Idzarda är min spetsfavorit.

Rank: 10, 12, 7, 4, 3, 5, 1, 9, 6, 2, 8Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips