V86-tips: Forstätter Francesco att vara kungen i kullen?

Solvalla får under sommaren ta hand om tävlingarna själva under alla åtta loppen, och det är riktigt fina lopp. När det vankas stora fina lopp brukar firman Redén/Kihlström vara med och det är de såklart även denna gång. Tre hästar som troligtvis alla tre blir favoriter, kan bli en trevlig kväll för herrarna.


 • V86-1

Klurigt lopp över kortdistans med tillägg. De två på tillägg känns klart bättre men hur är formen? Dock så känns det som att om de kommer i slagläge tidigt kommer hårdheten avgöra. 1 Biscaia och 6 Sister of Mercy har bra utgånglägen och den som når spets har högst segerchans. 2 Thelma M.M och 8 Besy in Show As är också tillräckligt bra för att vinna men har sämre lägen.

Rank: 10, 9, 1, 6, 2, 8, 4, 3, 7, 5


 • V86-2

Spårtrappa och vaknade 11 Velvet Gold på rätt sida tror jag den blir svårstoppad. 10 Kentucky Derby har inte varit som bäst på slutet men visat hög kapacitet, givna motbudet. Tror man det blir svårt att runda alla så streckar man 7 Starstrucked, 1 Ess Mahatma och 4 You to Tidy som jag tycker har sett bäst ut från framspåret.

Rank: 11, 10, 7, 1, 4, 8, 9, 5, 12, 6, 3, 2


 • V86-3

Tre hästar sticker ut och då 4 Janks Morton har spår innanför 5 Declan och kanske är det detta som avgör vem som får bästa resan och därför är först i mål? Ingen har visat någon större startsnabbhet men läget är bra och båda har visat att man vill och kan vinna. 11 Decathlon är nog bästa hästen, men får göra allt arbete i spåren och kan såklart vinna, tre streck känns stabilt.

Rank: 4, 5, 11, 6, 7, 10, 1, 2, 9, 3, 8 • V86-4

4 Francesco Zet har visat att man är bäst i kullen, är man som man varit tidigare får man överta ledningen och sedan vinner man säkert, spikas. 2 Mister Invictus har visat att man är bra men vilat länge, 6 Beat Generation är riktigt bra men räcker inte till mot favoriten och 6 Aquarius Face vann i Norge senast och kommer med toppform.

Rank: 4, 6, 2, 7, 1, 3, 11, 8, 5, 10, 9 • V86-5

3 Sourire Frö vann V75 från spår 12 senast via dödens, nu bättre spår och kanske enklare emot? Borde vara favorit och ett spikförslag. Men invändigt finns både 1 Zorro Wind och 2 Cash Cowboy som båda har hög kapacitet och skulle man vara före från start kan man bli svår att stå emot tillslut.

Rank: 3, 1, 2, 7, 9, 6, 8, 4, 5


 • V86-6

Svårlöst lopp där många på förhand ligger lite lågt och inte verkar tro på seger för sin häst vilket känns ovanligt. Jag gillar 6 Electrical Storm som imponerade under vintern och jag hoppas att man hittar tillbaka till det. 9 Even´s Cool Boy från springspår är intressant, träffar man rätt så kanske man kan köra sig till spets, bra vinstchans i så fall. 3 Teton Miss Annie känns intressantast på första volten. 10 Oxidizer har också springspår på tillägget och skulle man komma iväg bra så kanske man är starkast tillslut?

Rank: 6, 9, 3, 10, 7, 4, 5, 11, 1, 2, 8


 • V86-7

Femåringarna ska göra upp “inför jubileumspokalen” där jag tror 6 Bepi Bi kommer vara svår att slå, jag läser det som att man kommer förbi 5 Mister Hercules från start även om man ska testa jänkarvagnen igen enligt Reden. Sedan tror jag inte att någon tar sig förbi 6 Bepi Bi. 7 Marion Fouty Bon imponerade med en topptid senast men kan inte rusa på över medeldistans men det är en faktor man kanske måste räkna med om man kör framåt direkt? Spik eller tre streck.

Rank: 6, 5, 7, 3, 8, 2, 1, 4


 • V86-8

Brukar vara damerna först, men här är det damerna sist. 3 Glamorous Rain drog vinstlotten och fick spår innanför tuffaste utmaningarna och det gör att jag tror man kommer till spets och då är man extremt svår att ta sig förbi, så jag tror Örjan vinner båda fyraåringsloppen. 4 Deborah S.H mycket bra senast, har man kvar formen för att gå i dödens? 12 Great Skills är en topphäst men utgångsläget blev svårt, behöver tempo för att komma in i matchen. 5 Lacille Boko är bra men måste hitta ner och få en bra resa. 10 Rihanna W.I, 7 Red Lady Express och 11 A Girl Has No Name är alla intressanta men måste ju gå i spåren för att vinna.

Rank: 3, 4, 12, 5, 10, 7, 11, 6, 9, 1, 8, 2

Mina andelar


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips