V86-tips: Flygande vinster med hjälp av en drake och en falk

Bjerke och Solvalla delar tävlingarna under onsdagen. I skrivande stund hittar vi de två största favoriterna i två av de fyra norska loppen, sedan har vi ett lopp på Solvalla som för tillfället är väldigt jämnspelat. Hur det ser ut när startbilen rullar klockan 20.30 på onsdag vet vi dock inte riktigt ännu. Men det är jackpot och då är man alltid lite extra laddad, så jag har öppnat upp min större andel Vardagslyx denna veckan precis som jag öppnar Jimmies chans till lördagens jackpot.


 • V86-1

7 Skate Trix har verkligen imponerat och mycket talar för att man kan placera sig i dödens och kontrollera fältet och det kanske bara är att inleda med spik. Jag får känslan av att man vinner detta lopp minst åtta gånger av tio. Ska man gardera tar man med 5 Goethe Am och 2 Chocolate Box som båda har spurtade bra bakom favoriten under de senaste loppen. Kanske tar man även 6 Coktail Gun M.E som visat form och 11 Donato Frecel?

Rank: 7, 5, 2, 6, 11, 4, 1, 9, 3, 10, 12


 • V86-2

8 Drake Kronos imponerade stort senast och vann ju väldigt säkert, är man lika bra igen inleder man med dubbelspik? Visst är det så att 4 Coquaholy också imponerat och visat klass så det kanske är så att ett lås är det vettigaste? Vill man gardera vidare är det 1 Beenthereseenthat och 7 Urban Africa har visat kapacitet, men känns snäppet under de andra två, men det kan hända mycket med treåringar under våren.

Rank: 8, 4, 1, 7, 6, 2, 3, 5


 • V86-3

Kallblodslopp som jag tycker känns mycket svårt att reda ut

Kallblodslopp som jag tycker känns mycket svårt att reda ut. 5 Kleppe Nido har ett bra utgångläge men bara vilat fem dagar sedan senaste starten. 9 Tro Ennius har gått bra och mött tufft motstånd, dessa två är första strecken för mig. Men bakom dessa vill jag strecka på med några till och gärna alla.

Rank: 5, 9, 11, 4, 8, 6, 2, 1, 3, 7


 • V86-4

2 Cavat Vendil såg otroligt mycket bättre ut senast

Ett fyraåringslopp som också känns svårlöst, kanske är det här man ska koppla grepp om omgången? 2 Cavat Vendil såg otroligt mycket bättre ut senast och Kylin Blom har fått ordning på hästen. Gick i spets, kontrade men blev utkontrad igen. Nú kanske man smyger och kan skrälla, mitt första streck och kanske en spik. 8 Calltosayiloveyou tycker jag är andra strecket i loppet, backade direkt senast och det strulade när man skulle kliva på men man spurtade bra längst ut. Behöver man fler så vill man nog strecka många. 3,6,12 kanske är de bästa hästarna i grunden men två har vilat länge och den sista har ett tufft utgångsläge.

Rank: 2, 7, 3, 4, 6, 12, 10, 9, 8, 5, 11, 1

 • V86-5

4 Ladys Nite K imponerade genom att ta sig till spets och vinna säkert över två varv i norskadebuten, senast svårt läge och man gjorde det bra. Nu kan man ta sig till spets och är ett spikförslag. 5 Katja B.R är tuffaste motståndaren men har spår utanför och det kan bli en tyngre resa. Jag kommer försöka gå kort i loppet.

Rank: 4, 5, 8, 10, 2, 1, 7, 11, 6, 12, 9, 3 • V86-6

9 High on Pepper är gynnad av distansen och kanske bara är bäst egentligen och kan vara en spik. Men det är många svårbedömda hästar som gör årsdebut och återkommer från skador osv som jag tycker är intressanta. 7 Locale Boko under 10% är ett fynd, framspåret kan bli perfekt. 4 Ferox Brick hade jag noteringar om nu åter efter nästan två års frånvaro, men ett provlopp fint genofört. 11 Shejk var senast ute i derbykvalet och 10 Carelya kommer från Westholm och när han går ut över den längre distansen direkt vet man att det är vältränat.

Rank:9, 7, 11, 10, 4, 1, 3, 8, 5, 6, 2


 • V86-7

alla verkar ha otrolig respekt för 5 Falcon Eye

3 Ian B.R har varit sjuk men ska vara redo för en bra insats direkt och jag rankade den först på det intressanta läget, det som oroar mig är att alla verkar ha otrolig respekt för 5 Falcon Eye så den favoriten kanske blir släppt till spets och då blir den nog svårslagen men jag hoppas att några vågar här då jag vill gardera. 7 Force de Flandre är ett intressant streck och kanske får man nöja sig med tre streck? Men när båda mina streck säger att jag slår inte 5 Falcon Eye är det kanske lika bra att spika favoriten och inte slösa streck?

Rank: 5, 3, 7, 10, 8, 11, 1, 12, 9, 4, 2, 6


 • V86-8

5 Dark Roadster har ett bra utgångsläge, även om det finns startsnabba innanför så tar man sig nog till spets och blir svårslagen. Men 4 Counterfeightr, 8 Gandhi Boko och 6 Wind Knight är alla riktigt bra hästar och skulle man komma till spets med 4 Counterfeightr eller att 3 Vacqueyras öppnar bra igen vet man ju att de vill köra i spets och det skulle öppna loppet. Klurig avslutning.

Rank: 5, 4, 8, 6, 1, 3, 10, 11, 12, 2, 9, 7

Mina andelar

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Midsommardagen är en ljuuuuuuv omgång med hög klass på tävlingarna! Breeders' Crown-lopp toppat med Midsommarloppet blir en fröjd!Andelen ... Läs travtips

GS75Dags för midsommartravet från Rättvik där vi bjuds på travgodis i ett gäng lopp, vi inleder med tre varv och många volter, sedan kör vi ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till omgången på Kalmar den 26 juni. Vi har en riktigt trevlig söndag att se fram emot. Vi har även en jackpot som ... Läs travtips