V86-tips Dubbelt Italien spikas på två olika banor

Vägen till Elitloppet - Meadow Roads lopp startar 21.26 och som avdelning sex på V86, där får vi en häst till klar för elitloppet, bara det är något att se fram emot. Jägersro bjuder på några fina hästar och kanske får vi se några dueller på upplopprakan, låter som några är sugna på elitloppshelgen men andra lopp av de som startar där. Jag har hittat en spik på varje bana denna vecka. Hoppas ni vil vara med på mina två öppnade andelar till V86.


 • V86-1

Vi inleder med ett sprinterlopp där jag tycker två hästar sticker ut 2 Laradja Vrijthout och 1 Grandfather Bill som båda vilat men är startsnabba och jag tror de sitter i spets och ryggledaren och det är någon av dessa som vinner tror jag och låser på två. Tror man att dessa kör mot varandra och det går för fort första biten betalar man för 7 Red MIle Brodde, 5 Taxi Put och 3 Quantum Roc.

Rank: 2, 1, 7, 5, 3, 9, 6, 8, 4


 • V86-2

9 Ego Sisu blir storfavorit och har nog högst segerchans i loppet. Bakspår är positivt för hästen då den inte stressar upp sig. Jag gillar dock både 6 Capital Gain C.C från springspår och 3 Pewdiepie som båda har bättre lägen. Båda fungerar över den längre distanserna och därför borde det vara mera streckade. 2 Bidensky har inte fungerat och spår två i volten är inte det bästa, men Reden har form så kommer med.

Rank: 9, 6, 3, 2, 10, 1, 4, 7, 8, 5


 • V86-3

9 Jeans´n Passion hade varit en spik om man hade haft springspår för egen del, nu spår fem på tillägg och jag tror fortfarande att man har högst segerchans men det får inte strula för mycket. Lövgren brukar vara lugn och stabil så det är toppchans. 10 Breidabliks Kahlua har springspåret och öppnar vasst, kan dock behöva loppet men fortfarande segerchans, kanske man är 20-30 meter före min första häst efter några 100 meter?. 1 Queen Ligus har visat bra form och tar man spets kan man bli hästen att slå, rysaren som kommer med är 6 Don´t be Shy som jag alltid tycker gör bra lopp men samtidigt har svårt att vara topptre, men jag ger inte upp hoppet om att man ska vara först över mål ännu.

Rank: 9, 10, 1, 6, 4, 11, 7, 2, 3, 8, 5


 • V86-4

2 Cobra travar inte 100% men verkar inte spela någon roll utan man kan bara köra vidare, Jag tror man tar ledningen och sedan hinner ingen ikapp och förbi. Skulle man garderat hade jag spelat med 9 Gambino Brick och 7 So Far Away Ås som jag verkligen gillat intrycket på men jag tror de får för långt fram med 2 Cobra i spets, spikas.

Rank: 2, 9, 7, 4, 5, 6, 3, 1, 8


 • V86-5

7 Piemonte har verkligen imponerat och siktas mot Harpers Hanover och känns otroligt intressant att se honom här, jag tror Lövgren har ställt i ordning till 95% för att ha sista lyftet till elitloppshelgen, jag tror man vinner. Men 9 Even Steven gillar distansen och har lopp i kroppen kan nog utmana och ett lås kanske inte är fel men jag tror 7 Piemonte är huvudet högre. 2 Arrivederci Face ska nog försöka få spets och sedan göra det jobbigt för de bättre hästarna, men större risk för galopp en chans till seger är vad jag tror.

Rank: 7, 9, 2, 6, 5, 10, 4, 8, 3, 1


 • V86-6

Loppet för kvällen där vinner får en elitloppsbiljett.

7 Vernissage Grif ska få ett lopp innan elitloppet och det låter som att man ska köra lite passivt men samtidigt vill man nog visa att man ska räknas inför elitloppet. 6 MIlliondollarrhyme och 5 Snowstorm Hanover tror jag båda vill visa att man räcker till skulle man nå spets kan man bli svåra att ta sig förbi. 8 Beads vill verkligen till elitloppet så där kommer man också vara offensiv. Inte nog med det så har 2 Click Bait och 3 Inti Boko dragit bra lägen så detta känns som ett öppet lopp.

Rank: 7, 6, 5, 8, 2, 3, 4, 1


 • V86-7

Ett riktigt öppet lopp 6 Under Armour är en riktig vinnare men det är även 5 Izzi´s Newport och 10 C.You Again så dessa tre vill jag inte vara utan på en kupong. Men sedan har vi några med smygform och det ska bli intressant att se 1 Stenson t,ex. jag garderar på eftersom jag tycker det är svårt att läsa hur loppet blir kört. 7 Manual Flight har vilat länge men under 1% känns helt fel.

Rank: 6, 5, 10, 1, 7, 4, 2, 3, 9, 8


 • V86-8

3 Hollywood Story har gått bra lopp i skymundan mot bra hästar och nu barfota runt om och jänkarvagn, hade det varit kortdistans hade jag spikat på allt. Nu tänker jag att man lärt sig medeldistans och streckar hästen först och funderar fortfarande på spik. Jag tror man tar spets och blir svårslagen. 4 Indy Lane trodde jag skulle vinna senast men räckte inte till, går framåt med loppet och utmanar nog. 11 Tale of Jacks är en fin häst som går bra i ryggar kan smyga med bakom 10 Västerbo Pokerface som är tillbaka och blir nog favorit, men när Nurmos säger att det kan behövas lopp i kroppen lyssnar jag. 2 Smokey Herman är superrysaren.

Rank: 3, 4, 11, 10, 2, 1, 5, 9, 7, 8, 6

Dagens dubbel förslag

6,5,10 - 3 Hollywood Story

Onsdagens andelarBästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips