V86-tips: Adielsson med tre toppchanser

Sitter här tisdagkväll och önskar att man kunde fokusera helt på fotbolls VM och travet men det finns tydligen massor av andra saker som man också måste göra. Det känns svårprioriterat under en sån här period. Bergsåker alltså hemmabana och Solvalla, alltid lite extra roligt dessa omgångar för mig. Lutar inte åt att jag tar mig till banan denna onsdag dock. Veckans andelar hittar ni här.


 • V86-1

9 Mellby Joker gillar jag verkligen och hade det varit framspår hade jag nog varit inne på att spika, nu är man rankad trea. Även statistiken talar emot att när man vilat lite brukar man inte vinna direkt, men jag vågar inte lämna hästen utanför systemet. 1 Barry Wadd tror jag tar spets och där trivs man med 5 av 9 från positionen jag tror inte man släpper och får första strecket. 2 Kia Ora blir nog favorit och har varit riktigt bra, given på kupongen så minst tre streck.

V86-1 A:1, 2, 9 B:5 C:3, 7, 8 D:4, 6 E:10, 11


 • V86-2

5 Night Art är fortfarande obesegrad från spets efter tre försök och trivs med tätare starter, Adielsson upp känns inte som ett minus och är den givna andra hästen. Första strecket är 1 Excusez Moi som verkligen imponerade senast och bara man inte blir fast på innerspåret måste man bli svårstoppad. 8 Ante La Roque har också gått bra och ska nog också streckas tidigt om man inte spikar sig ur loppet.

V86-2 A:1 B:5, 8 C:4, 6 D:3, 7 E:2, 9


 • V86-3

2 Mayfly Sock tror jag öppnar bra trots spåret och kan sitta bra på det direkt, jag får en känsla av att man letar ryggar men får man spara speeden kommer man vara vass tillslut och får första strecket. 8 Eau de Vie har vunnit fint från spets, andra förutsättningar nu men formen är på topp och då vill jag strecka.

4 Aphrodite de Milo vann senast på ett fint sätt, bra chans om man kommer iväg från spåret. 6 Scarlet One är lite bakom mina tre första men rankas fyra på läget för spets, 10 Megan di Quattro går ner i klass och det är alltid lite intressant, krävs nog några streck,

V86-3 A:2, 4, 8 B:6, 7, 10 C:5 E:1, 3


 • V86-4

4 Dirty Martini tror jag direkt tar hand om ledningen får bestämma och över den korta distansen ska man då bara vinna, spikförslag. Jag hade inte tvekat en sekund om inte 1 Midyat Zaz startat i samma lopp, hästen har en bra kapacitet men är strulig, kan bli galopp när som helst och kanske kan man öppna om man har en bra dag? Kanske vettigast att låsa på spets och bästa hästen? Intressant är att 1 Midyat Zaz är obesegrad på banan och 4 Dirty Martini är obesegrad i spets.

V86-4 A:4 B:1 C:5 D:6, 7, 10 E:2, 3, 8, 9, 11


 • V86-5

3 Mister Lucky Sox spetsade enkelt senast, släppte och fick krafter kvar, troligtvis vinstkrafter, hade man fått luckan hade man startat på lördag istället. Med den startsanbbheten tror jag på spets och slut då man testar den korta distansen för första gången. Det enda som oroar är att spår ett är bra på Bergsåker och att 1 H.C´s Carzy Horse kommer försöka svara upp spets och gör man det blir man hästen att slå. 8 Liberty Boko och kanske 6 Lexington Yoda kan komma in i matchen om det blir körning från start.

V86-5 A:3 B:1, 8 C:5, 6 D:2, 11 E:4, 7, 9, 10, 12


 • V86-6

Här var första tanken spik 11 Nina Ginto, men dubbla tillägg gör att jag tvekar på spiken men har fortfarande kvar hästen som första rankad. Jag tror både hästen och kusken vet vad som gäller och kommer inte bli fast med sparat utan man kör nog på. 1 Yuvraj ska försöka hålla sig i trav och trava ensamt i spets. Kan bli tufft då 20 meter bakom står 4 Isabella Tror,5 Tasherit, 6 M.T.Ravishing och 7 Solar Wind. Det är hästar som är tuffa och kan jobba ner spetshästen. Öppet.

V86-6 A:6, 11 B:1, 4, 5, 7, 13 C:8 D:3, 14, 15 E:9, 10, 12


 • V86-7

12 Fabulous Pellini är klasshästen i loppet, nu drog man inte bästa läget och det kan ha öppnat upp loppet. Men när stallet säger att man siktat hit tänker jag att man vet vad man ska göra för att sätta hästen i form och då tror jag att man vinner och spikar. Den som inte spikar tar med 14 Staro Onyourmarks, 13 Impala Am och 6 Dior Lilly som ska till spets och göra det svårt för tilläggshästarna.

V86-7 A:12 B:6, 13, 14 C:4, 9, 10 D:15 E:1, 2, 5, 7, 8, 11


 • V86-8

1 Beat It tror jag tar spets i avslutningen och då kommer man bli svårpasserad och är ett spikförslag. 2 Joy Sisu har form och sitter direkt i andra spåret men kommer kanske få göra mycket jobb? 10 Lilian Young är den som visat mest hittills, bakspår är dock inte roligt, men satt ju fast i BC final senast.

V86-8 A:1 B:2, 10 C:4, 5, 8 E:3, 6, 7, 9, 11, 12Mina andelarBästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

 • Bra välkomstbonus
 • Bra utbud på vardagstravet
 • Bra kundsupport
 • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips