V86 Solvalla/Momarken 3 mars

En svensk och norskomgång, då Solvalla och Bjerke skulle dela på omgången men det blev nu Momarken då Covid ställer till det inför omgången. Vi har tagit oss in i mars och man får dansa barfota igen, i samband med detta så väljer jag att öppna en ny andel. V86-Champion på travstugan så nu ett år senare är det dags att öppna en större andel. Jag kommer utgå från min grundranking, men det kan ske förändringar hela vägen in på detta system, även om det brukar komma ett preliminärt system.

Vardagslyx är ju när man står i köket och fixar lite extra god mat en onsdag, man har öppnat en flaska vin som står på luftning och man sätter sig och njuter av detta inför eller i anslutning till V86 starten.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analysen:

Avd1: 5 Orlando Classic byter upp sig till barfota runt om och jänkarvagn, jag tror på spets och sedan hoppas vi att det håller hela vägen. Men inget spikförslag utan ett ganska öppet lopp, på detta system kommer jag gardera med de två hästar jag tycker visat sig vara bäst i 4 Admiral Knick och 6 Harley D.E. Tre streck känns bra.

Avd2: 6 Axel Ruda har imponerat på mig och får första strecket då jag tror man är bästa hästen för tillfället, men risken för dödens gör att jag dubblar med 4 Mellby Illusion som kan bli släppt till spets.

Avd3: 8 Reime Kongen kanske bara är bäst och är ett spikförslag, men spåret kan ju ställa till det och då vill jag gardera med 4 Eikmann som spetsar och släpper och kan få luckan, 5 Komnes Bork som vill överta spets och köra där, sedan superrysarna 3 och 6.

Avd4: 5 Moncler Bo och 6 Made of Stars är mina två givna första streck då jag får känslan av att de är de bästa hästarna, men alla kommer med diffus form och ovana kuskar så jag streckar så många jag har råd med, och streckar alla på det här systemet.

Avd5: 1 Cash D.E känns som klassen i loppet, innerpsåret kan bli en fälla men jag tror Rennesvik löser det och då är man bara bäst och vinner loppet. För den som vill gardera är det 5 Chuck Yeager och 2 Gone Dancing som kan nå ledningen som ska med.

Avd6: 7 Dixie Brick tror jag är bara bäst och trots att man står 20 meter bakom så tror jag man hinner sätta klorna i de andra och tugga ner dem om man är lika bra som senast och inget talar för något annat, spik. Ska man gardera är det med 1 Ottilia Fri från spets, men kanske även 8 Hossiana Boko och 2 Sashay Kemp.

Avd7: 6 Always On Time given första häst och kanske en spik, spetsar med största sannolikhet och sedan ska de vara bra om de plockar ner den. Men får man svar om spets eller det körs för tufft är det öppet och jag streckar på. 4,7,3,8 ska med för egen del där 7 Pebbe Simoni har skrällt tidigare och gjort att jag vunnit pengar när V75 gått i Norge.

Avd8: 2 Chapuy bra läge och bäst just nu, spikförslag på spets och slut. När 9 Everest Sisu gör årsdebut så tänker jag att det kan bli tufft att tugga ner alla men man låter förberedd. 4 Betting Rebel är en rysare och 1 B.W:T.Echo har ju ett bra utgångsläge och kanske kan utmana.

Min ranking:

V86 - 2021-03-03 - Solvalla/Bjerke

1: 5, 4, 6, 1, 7, 3, 8, 9, 2

2: 6, 4, 3, 1, 5, 7, 8, 2

3: 8, 4, 5, 3, 6, 10, 9, 2, 12, 1, 11, 7

4: 5, 6, 1, 11, 2, 8, 7, 9, 10, 3, 4

5: 1, 5, 2, 8, 11, 12, 3, 6, 9, 7, 4, 10

6: 7, 1, 8, 2, 6, 4, 5, 3

7: 6, 4, 7, 3, 8, 1, 5, 2

8: 2, 9, 4, 3, 1, 7, 8, 6
Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 18:30.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips