V86 Solvalla/Jägersro 29 september

Jägersro ska få känna på ett tråkigt höstväder under kvällen och vi får se hur det påverkar banan. Solvalla ser ut att få bättre förutsättningar och där hittar jag min spik i omgången. Fyra av loppen under kvällen är över 1640 autostart så det kommer nog bli racing under kvällen. Vi har en jackpot på både V86 och V75 denna vecka som ska jobbas in.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:

Avd1: 9 Velten Red Red Red besökte Halmstad i somras och var fin då men avslagen tillslut från samma läge, tänkte ta revansch nu och jag tror det är toppchans då man kommer med bra form. 8 Joker of Steel drog ett svårt läge men räknas om man hittar ner. 4 Riley S.W tycker jag är intressant även om man inte fick det att stämma senast. 7 Hazard IN och 6 Henri Sisu får chansen att vara med på kupongen då de visat hög kapacitet.

Rank:9, 8, 4, 7, 6, 1, 10, 3, 5, 11, 2, 12

Avd2: 3 Keely Queen Er och 5 Sashay Kemp har båda visat startsnabbhet och gynnas av kort distans, den som sitter i spets har toppchans att vinna. Jag streckar även en tredje häst i 1 Break Through som ska försöka hänga med från start och plocka ner de tillslut.

Rank: 3, 5, 1, 4, 10, 11, 8, 9, 2, 6, 7, 12

Avd3:3 Gio Cash kommer på besök och när man tar sig till Jägersro tänker man att man har en kanon, jag tror man kan ta sig till spets, sedan får Kolgjinis armada göra jobbet men förgäves då det blir spets och slut. Vid gardering ska nog 2,4,1 med.

Rank:3, 2, 4, 1, 6, 12, 9, 5, 11, 10, 8, 7

Avd4: 7 Fröken Fräken står Örjan till spets, får bestämma och ska vinna detta lopp minst åtta gånger av tio, jag spikar och bläddrar vidare. Motbuden har dragit sämre lägen i 12 Kawana och 11 Yes Sun.

Rank: 7, 12, 11, 2, 6, 8, 5, 3, 10, 1, 4

Avd5: 8 Zarenne Fas tror jag är för dagen bästa hästen i fältet, han har visat att han kan öppna nu också så jag tror man kör framåt direkt tar dödens och kontrollerar fältet, en chansspik? 3 Night Brodde bra när man var iväg och är spetsfavorit och spelfavorit kan såklart vinna. 9 Campo Bahia ska försöka studsa tillbaka och ska såklart bli intressant att se, svårbedömd men svår att lämna utanför. 6 Tycoon Conway Hall är rysaren i loppet som man aldrig riktigt vet var man har.

Rank: 8, 3, 9, 6, 4, 10, 5, 2, 1, 7

Avd6: 2 Holy Ground tycker jag går ner i klass och startar från ett bra läge får första strecket. 7 Listas Marion tycker jag känns bortglömd och kan vara draget i omgången. Trivs på den kortare distansen. 6 Qvanting Indika har form och är intressant precis som 4 Håna Am som saknar det extra men alltid verkar göra jobbet.

Rank:2, 7, 6, 4, 8, 5, 3, 11, 1, 10, 12, 9

Avd7: 11 Bravo Santana är nog bästa hästen men läget gör det svårt, dubblar man med 6 Valour Kronos som jag tror sig tar ledningen kanske man är safe? Jag garderar dock på med 7 Hat Trick som är svårbedömd men har höga toppar. 3 Unico Broline och 2 Ornello är också ojämna sedan miljondraget 5 Igor Ribb, snart smäller det.

Rank: 11, 6, 7, 3, 2, 5, 10, 1, 12, 4, 8, 9

Avd8: 8 Breeze trodde jag skulle ta sig till final trots utgångsläget senast, nu svårt läge igen men kanske är formen på topp nu och man bara vinner? 1 Aranka Face kan nog öppnar lite bättre och skulle man kunna ta ledningen är man hyperintressant. 4 Black Magic Eyes, 7 Cintra, 3 Imhatra Am och 9 Global Countess är alla bra och får kanske inte glömmas vid gardering.

Rank:8, 1, 4, 7, 3, 9, 6, 11, 5, 12, 10, 2

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Halmstad vi drar igång V64-veckan och som alltid är det stall Untersteiner i fokus med express-avslutning. I V64-3 dock tror jag ... Läs travtips

Halmstad och det brukar vara fina förutsättningar oavsett väderlek, vilket gör omgången lite extra rolig. Jag har känslan av att det är i inledningen ... Läs travtips

Dagens Dubbel-1 I första avdelningen på Dagens Dubbel väljer jag att chansspika 4 Bee Kronos som besitter riktigt hög kapacitet. Har hoppat i ... Läs travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips