V86 Solvalla/Jägersro 24 april » 24 apr. | Jimmie - Travstugan.se

V86 Solvalla/Jägersro 24 april

Slut på det springande racet och tyvärr ingen succé alls under jackpotten, hittade inte de första rankade och då är det svårt. Dock de flesta som rankad tvåa eller trea men då vinner man inte de stora pengarna. Nu har vi vilat för att ladda om och kör igång med en V86 sedan är det Olympiatravet på lördag.

Ni kan delta i mitt system

https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

Systemet består av 25 andelar och de kostar 115 kr st. Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Min ranking:

V86 - 2019-04-24 - Solvalla/Jägersro

1: 6, 2, 3, 1, 10, 4, 7, 9, 8, 5

2: 2, 1, 4, 7, 3, 6, 5, 8

3: 7, 3, 8, 10, 11, 9, 4, 5, 12, 6, 2, 1

4: 4, 7, 3, 10, 8, 2, 6, 5, 1, 9

5: 7, 4, 2, 5, 6, 8, 12, 3, 10, 1, 9, 11

6: 10, 13, 8, 4, 1, 7, 12, 2, 6, 11, 5, 9, 3

7: 8, 2, 13, 7, 11, 9, 14, 4, 1, 12, 10, 3, 6, 5

8: 3, 10, 7, 1, 2, 9, 5, 6, 8, 4Avd1: 6 Gento visade verkligen klass senast och trots att man troligtvis för göra jobbet från dödens är det min första häst. 2 Julia Pellini tror jag är på gång igen och får mitt andra streck på att man det blir för hård körning spurtar man ner dem, 3 Everton tar nog ledningen och håller man sig till trav blir man att räkna med.

Avd2: 2 Stinewashd Diamant har verkligen imponerat och var bra i comebacken, nu bara ston men känns som man möter andra riktigt fina ston och jag chansar på att det var läge att gardera. 1 Ile Saint Louis har visat bra form och kanske kan ta ledningen eller i alla fall få en bra resa och hoppas då på lucka för man spurtar alltid vasst. 4 Lesperanza är svår att sätta in med sina fina insatser i Frankrike men måste med. 7 Madelen L.T.C har gått mot de bättre i Norge och går ner i klass, chansar även med 3 Under the Counter som jag verkligen gillar även om man kanske möter för bra hästar idag.

Avd3: 7 Nero Maximus kan bli släppt till ledningen och sedan tror jag loppet är över, jag spikar! Ska man gardera tycker jag det är 3 Cold Cash, 8 Typhoon Face i första andra och sedan bakspårshästarna.

Avd4: 4 Heavy Sound är klasshästen i loppet, frågan är bara om man behöver ett lopp innan man är på topp? Brukar kunna öppna bra, men kanske tar sig 7 Charrua Forlan förbi och sätter sig i ledningen och det är inte den lättaste att ta sig förbi. Tar med 3 Rajesh Face som måste visa idag att man vill vara med de bästa, annars tror jag man får satsa på andra lopp med hästen.

Avd5: 7 Gideon H.Renka tycker jag ser spännande ut, har gjort en start för Kolginis och var mycket fin då, det blir ingen ledningen men jag tror hästen kan vara bäst i fältet. Jag vill dock ha med tre hästar till som jag tycker varit bra. 4 Elegant Frost hade kanske toppformen för två månader sedan, men visat sig kunna vara startsnabb och kan få en bra resa, 2 Marys Overandout är också snabb ut, är lite ojämn men när det stämmer är man farlig. 5 Blue Mustache öppnar också bra, kanske får överta efter sina fina insatser på slutet om inte blir det dödens och fart på tillställningen.

Avd6: 10 Track Angle var jag sugen på att spika men förra veckan spikade jag två hästar som vilat en längre tid så idag gör jag inte det. Hästen brukar alltid göra bra lopp och blir mitt första streck. 13 Sir Henry P.Hill tycker jag ser spännande ut i detta lopp, inte så hårt streckad fick vinna senast när man gick ner i klass, 8 J.S Apollo går också alltid bra men vinner sällan på riktstoton. Från framspår tar jag 1 One Two Beat som tar ledningen och 4 Twigs Ceasar som visade att det finns något där i de senaste starterna.Avd7: Först var jag inne på att spika 8 Cavidendron, med ett lopp i kroppen så kanske man är redo för att vara en vinnare igen? Men spåret gör att jag tvekar och när man tvekar i detta lopp blir det många streck. Jag streckar de jag har råd med och måste tyvärr lämna två hästar. Mest intressant på strecken är 13 Je t´Aime Lucky och 11 Chiquitita Diablo tillsammmans med 9 Zolicia.

Avd8: För mig är detta en eller alla. Jag väljer en, 3 Cesare Borgia har imponerat när man gått iväg bra tagit ledningen och sedan åkt ifrån de andra. Största motbudet är 10 Look Håleryd som har bakspår och då tror jag det blir tufft att ta sig fram och förbi. Spets och slut i sista avdelningen .

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips