V86 Solvalla/Bjerke Hulken Hamras in

En riktigt klurig V86 omgång som delas mellan Bjerke och Solvalla. Frode Hamre tror jag sitter på nyckeln till åtta rätt och sedan hoppas jag att några bakspårshästar visar sig från sin bästa sidan för att lyfta mina system till fina åtta rätt. Efter alla rätt på flera streckspel senaste veckorna så är självförtroendet på topp, hoppas ni vill vara med.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:

Avd1: 2 Hulken Sisu sitter perfekt i andraspåret direkt, går ner i klass och körs av Frode Hamre själv. Jag tror man bara är bäst i inledningen och jag spikar. Vill man gardera så tycker jag att det är 4 Global Undefeded och 5 Goodman B.R som ska streckas.

Rank: 2, 4, 5, 8, 6, 3, 1, 7

Avd2: 9 Eddy West har varit sjuk, kommer nu gå i ryggar länge men det kan bli bra om man kommer igen bakom 2 Racing Ribb som jag tror är spetshästen, då har man toppchans att plocka ner alla tillslut. 2 Racing Ribb fortsätter att gå bra och får man bestämma en bit kan man bli svår att hinna ikapp. 7 The Bald Eagle har inte varit som bäst på slutet men det är en bra häst och slipper man dödens kan man kanske utmana, blir det dödens och tempo kanske även 10 All Star kommer in i matchen.

Rank: 9, 2, 7, 10, 4, 8, 3, 1, 6, 5

Avd3: 2 Key To Happen har gått okej på slutet, men jag får känslan av att formen bara är påväg uppåt, man tar ingen spets men kommer plocka ner alla tillslut är min spontana känslan och det kan vara ett spikförslag. 4 Force de Flandre är min spetsfavorit och får man bestämma kan man vinna såklart men jag tycker 2 Key to Happen ha större segerchans. 5 Willy Invalley och 8 Zimmer Grif tycker jag ser intressanta ut och ska med vid gardering av loppet. Sista strecket får 9 Myamazingdream som trivs i ryggar och kan avsluta bra.

Rank:2, 4, 5, 8, 9, 3, 10, 6, 1

Avd4: 4 Banana Joe var jag sugen på att spika, då jag tycker man gör bra insatser varje gång, men med nästan bara tvåor i raden blir man osäker på om det är en vinnare. Men bra läge och bra chans. 8 Make Him Young låter man inte så nöjda med tycker jag även om det ser bra ut, läget gör det svårt och man rundar nog inte om man inte hittar ner i spåren i tid. 12 Ted Trot och 10 Vincent C.D tror jag är tillräckligt bra för att runda alla om det blir bra tempo på loppet. 2 Prominenta och 6 Ceasar Senasation behöver en fin resa men kan få det från dessa lägen. Jag tycker man ska strecka på.

Rank:4, 8, 12, 10, 2, 6, 9, 11, 7, 3, 1, 5

Avd5: 12 Cuando Bailando avslutar bra varje gång och snart stämmer det perfekt och då hinner man fram, jag tror det kan vara dags under onsdagen och rankar den först i loppet. 10 Gala Bella är också en intressant häst från bakspåret som har kapacitet för att ta sig runt alla. 5 The Normal One och 2 Jaipur B.R är nog de två bästa från framspår och skulle de nå ledningen så har de bra chans att hålla undan. Galna garderingar är 8 Rembrandt O och 14 Maquavit E som båda är väldigt ojämna men får chansen.

Rank:12, 10, 5, 2, 8, 14, 15, 11, 9, 1, 6, 13, 7, 3, 4

Avd6: 9 Bon Bini har varit riktigt fin de senaste starterna, bakspåret har mindre betydelse och 2640 meter känns som en fördel för hästen, men 2 Pastorns Lady har varit bra när man fått springa på och bara man inte får press av någon utvändigt borde det vara en bra chans. 3 Fossens Wally och 7 Teton Sweet Lindy är två hästar jag gillar och har svårt att lämna utanför, båda har visat hög kapacitet och sitter formen utmanar man. Sista strecket till 12 J.J.Another Vinn som verkligen trivs på distansen och går hela vägen in.

Rank:9, 2, 3, 7, 12, 11, 1, 5, 4, 6, 8, 10

Avd7: 4 A Perfect Dutchess tyckte jag såg bra ut senast, kan köras framåt direkt och kanske kommer man förbi nummer 1 Fidanza från start och då vinner man enkelt, men tror man kan vinna från dödens då man borde gå framåt med loppet. Största motbudet är just 1 Fidanza som är startsnabb, 2 Callas och 6 Jeanie B.R skulle gynnas om det blir körning från start.

Rank:4, 1, 2, 6, 5, 9, 10, 8, 7, 3

Avd8: 13 Nina Ginto avslutar alltid vass och jag tror det är dags för vinst denna gång. Man sitter i rygg direkt på 6 Himalaya Sisu som jag tror är den som har lika stor segerchans och den som får bäst resa av dessa två vinner. Jag låser.

Rank:13, 6, 4, 5, 12, 14, 15, 11, 2, 7, 9, 1, 10, 3

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips