V86 Solvalla/Åby 1 september Super Days Jackpot

Superdays tar under onsdagen slut och vi har en fin jackpot! Jag hoppas verkligen att mina andelar kommer kunnas lämna in och jag har en fin känsla för att det ska bli lite vardagslyx denna vecka på Jimmies V86 och 75an är ju sällan fel. Åby med dubbla open stretch och Solvalla ska få ta hand om detta. Analysen är genomförd och nu ska bara hästarna springa som jag tänkt.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:

Avd1: Treåriga ston inleder jackpotomgången och det är en svår inledning. 6 Miss Irma har ointe varit lika bra på slutet men jag tror nog Nurmos sätter i form nu när det närmar sig storlopp så det får bli mitt första streck. 8 Deborah S.H och 1 Mahak Mary tror jag har bra chanser bara det inte strular och är givna. 2 A Perfect Face och 3 Carroty är också måste streck från bra utgångsläge, man kanske tar alla?

Rank: 6, 8, 1, 2, 3, 4, 7, 5

Avd2: 3 Fighter brukar strida hela vägen och jag tror man kan köra framåt direkt och överta ledningen sedan strider man bra och jag spikar i den andra avdelningen på spets och slut. Vid gardering tycker jag att 8 Minnestads Ecuador och 2 S.G.Sherman ska med, båda har högt kunnande men är lite ojämna.

Rank: 3, 8, 2, 9, 7, 4, 6, 5, 1

Avd3: Långdistans och kanske är det så att 5 Mellby Ironman bara är bäst och vinner, så hästen är ett spikförslag. Jag kommer dock gardera med 10 LoveExplosion H.C som har gjort två fina lopp, 8 Dekanen K som varit okej men alltid är med där framme tillslut. 11 Shapes och 9 Amorcer Levallo tycker jag också måste med vid gardering, chansstreck blir 6 A Secret Word och 3 Ninia´s Boy.

Rank:5, 10, 8, 11, 9, 6, 3, 1, 2, 7, 4

Avd4: 6 Typhoon Face tror jag kan köras offensivt och kanske få överta ledningen och då blir man inte lätt att slå, enbart 6% just nu. Men jag vågar inte lämna 11 Hemisphere utanför men ca 70% segerchans ser jag inte det som. 4 Jeppas Uppercut kan nog köras till ledningen och sedan får vi se om man släpper när de på tillägg kommer tidigt eller om man kör där.

Rank: 6, 11, 4, 3, 5, 7, 8, 10, 2, 9, 1

Avd5: 6 Donizetti är den häst som imponerat mest, men snacket är att man ska köras i ryggar för att träna på det och slippa dödens, men självklart ska man köra för seger och solklar första streck. 1 Kavatosåfin kan öppna bra och har visat att man kan mycket, nu snackar man spets och slut. 7 Mustang Racer och 3 Aquarius Face tycker jag ser fina ut och ska med om man tar fler än spets och bästa hästen.

Rank: 6, 1, 7, 3, 4, 8, 5, 9, 2

Avd6: 7 Miss Imperatrice tycker jag ser mycket intressant ut och Jorma brukar inte vara passiv, dock är läget sämre och därför kanske man ska dubbla med 3 Faeza Zet som inte har några tider men man har trots allt varit bra och vunnit utan att ta ut sig. Chansar med två streck.

Rank:7, 3, 6, 8, 2, 4, 9, 1, 11, 5, 10, 12

Avd7: 6 Tabasco C.D har verkligen imponerat och man kör racingbalans nu och jag tror man bara vinner detta lopp, spik. 5 Racing Ribb gör andra starten för JU och visst är hästen bra men spontant är den inte tillräckligt bra för att vinna mot Tabasco och borde släppa spets.

Rank: 6, 5, 10, 9, 8, 7, 4, 1, 2, 3

Avd8: Mycket svår avslutning där jag tycker 9 Dream Sensation ska vara draget då man inte är favorit just nu och enligt mig är man bästa hästen för tillfället. Men jag vill gärna gardera med 2 Albacete som öppnar bra och kommer vara med där framme direkt. Men fler kan öppnar och 3 Kash Keeper och 4 Luca Vialli Boko är intressanta, sista strecket får 7 Oryx Håleryd som imponerade på mig senast och får man lite ryggar denna gång kommer man avsluta bra.

Rank: 9, 2, 4, 3, 7, 1, 6, 12, 11, 10, 8, 5

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips