V86 Solvalla 11 augusti

Sista travloppen innan hösten drar igång, till helgen kör vi storlopp på Åby och det känns lite som att höstsäsongen drar igång i och med att sommartravet tagit slut. Vi får en härlig jackpot på Solvalla där det är några tre och fyraåringslopp som känns öppna, så nu ska vi balansera rätt för att nå 8 rätt återigen.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:

Avd1: 5 Champ Lane gjorde årsdebut senast, såg fin ut även om det tog emot lite sista biten, Nurmos hästar som kommer igång den här årstiden brukar sikta på hösten stora lopp, så given första häst och ett spikförslag. Ska man gardera så står 6 Global Undecided och 7 Remarkable Feet på tillägg och borde vara tuffa tillslut. 4 Armagnac gav sig lite för enkelt från spets senast, men tillsammans med 1 B.T´s Viclando kör man om ledningen och kanske ska med.

Rank: 5, 6, 7, 4, 1, 9, 8, 2, 3

Avd2: 4 Danfruff tycker jag ser intressant ut, bra utgångsläge och kanske får men ta hand om ledningen. 10 Felicia Zet är den som ser tuffast ut på förhand men orkar man göra jobbet igen? 9 Loaded Leila avslutar sylvasst med ryggresa och blir det inte för långt fram är man hyperintressant. 7 Arabbiata Face gillade jag senast, första bilstart och svårbedömt men hittar man ner i position är man nog med på målfotot. Streckar även 2 Dior Lilly och 5 Celie Anora på intressanta lägen.

Rank:4, 10, 9, 7, 2, 5, 12, 1, 3, 6, 11, 8

Avd3: 3 Honfleur Mearas tror jag spetsar och sedan blir man svårslagen, hade varit spik på allt om det varit 1640 meter, nu ska man stå emot ett halvvarv till och det tror jag man gör men det kan öppna för andra, ett spikförslag men jag garderar på detta system. 2 Habit Silvio avslutade extremt bra senast, 4 Keira de Veluwe var hårt betrodd men fick det inte att stämma, har man en bra dag sätter man tempot i dödens och då kan även 8 Handle with Care och 10 Calle Frontline komma in i matchen.

Rank:3, 2, 4, 8, 10, 9, 1, 6, 11, 5, 7

Avd4: 6 Boston Wise L har verkligen tagit kliv framåt, intressant att se var man hamnar och slipper man dödens tror jag att man är vinnaren i loppet. 1 Hector Sisu slog klungan senast när storfavoriten vann enkelt, öppnar bra och körs i spets? 3 Capricornus tyckte jag var bättre senast men nu går man tillbaka med skor för att det ska bli ännu bättre, intressant!

Rank: 6, 1, 3, 5, 4, 2, 8, 7

Avd5: 3 Mister Invictus tror jag tar ledningen och gör man det borde man vinna, spikförslag. Jag kommer dock låsa med 7 White Walker som är en mycket bra häst, men det låter lite som passivt upplägg med storloppen under hösten som målet, kör man framåt kan man utmana om spets och det känns som de klart bästa hästarna i loppet.

Rank:3, 7, 5, 2, 4, 8, 9, 6, 1, 10

Avd6: 1 Double O.Seven tror jag tar ledningen från innerspåret då jag har svårt att se att de andra ska ta en hel längd på hästen, sedan vinner man säkert från spets. Dagens spik! Vid gardering tycker jag det är 5,7,3 som ska med.

Rank: 1, 5, 7, 3, 4, 11, 8, 12, 2, 9, 6, 10

Avd7: 4 Margareta Tooma har sett mycket fin ut och är ett spikförslag, men jag tror det kan hända saker i loppet och då vill jag ha med några hästar. Men skulle man vara snäll med favoriten och släppa till spets borde vinner man nog. 11 Zante Grif och 12 Beauty Wind är starka utmanare och hamnar man inte för långt ifrån inför slutvarvet är man alltid bra. 15 Miss Silver är en rysare som har bra form. 4 Break Through gillar jag men trivs inte i ryggar måste alltså vara offensiv, 2 Mill Cava var sämre senast men ska vara tillbaka i form, ständiga rysaren 10 Lovely O.O får sista strecket.

Rank:3, 11, 12, 15, 4, 2, 10, 6, 14, 7, 13, 1, 8, 9, 5

Avd8: Först tänkte jag 1 Amalencius B.B lyckas spetsa och då vinner man enkelt, men det är svårt att sia om vem som öppnar bäst tycker jag och garderar. 4 Mateo de Reve har varit fin i två starter för Goop och andra strecket. 5 Made of Stars har lite jobbigt men kroppen men är man fräsch är man alltid med i striden. 3 Suarez har jobbat på och ska försöka växa in i klassen. 2 Bugatti Miles har inte fått det att stämma perfekt, dags nu? Sista strecket 10 Zeolit som alltid snackas upp, men inte denna gång.

Rank:1, 4, 5, 3, 2, 10, 7, 6, 12, 8, 9, 11

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips