V86 Jägersro/Solvalla Summit och Silver ska segra!

Jägersro där hästarna bara rinner undan från spets? Solvalla-lunken där stjärnorna får styra och ställa? Jag är inte så säker på att så blir fallet denna onsdag och tycker det ser ut att vara en mycket spelvänlig omgång. Två system är redo för er och jag tänker jobba in 8an även den här gången. Så se till att hänga med!


Ni kan delta i följande system
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. 

Tidiga V86-analysen:

Avd1: 7 Power Lane var bra senast men fick ge sig mot en bättre häst, jag tror man tar revansch nu och vinner på att man är en bättre häst, trots det sämre utgångsläget. 4 Emma Häggenäs, 2 Wolf of Wallstreet och 3 Borups Umami har bättre lägen och försöker nog hålla ut mitt spikförslag, men det kan göra att man känner sig trygg med alla fyra som kommer sitta långt fram på Jägersro.

Rank: 7, 4, 2, 3, 10, 5, 11, 6, 1, 8, 9, 12

Avd2: 2 Summit in Sight har mött topphästar och varit bra, sedan när man gått ner lite i klass har man vunnit igen, känns som att man har bra läge och kan vara offensiv, jag spikar på allt. Vid gardering måste man nog ha med 9,1 och 10.

Rank: 2, 9, 1, 10, 5, 6, 7, 4

Avd3: 11 I.D.Excellent tycker jag har varit mycket fin och trots bakspåret tycker jag det är den givna första hästen, men jag vågar inte lämna den ensam på kupongen utan kommer att gardera. 2 Waka Waka med Adielsson känns intressant från framspåret, tillsammans med 6 Lady Larissa som jag tror gör upp om ledningen. Bakom dessa är 1 Global Chit Chat, 4 Golden Rain och 5 Garden Leave de som kommer med på min kupong, har man råd tar man alla.

Rank: 11, 2, 6, 1, 4, 5, 3, 9, 7, 8, 10, 12

Avd4: 2 Bellis Frontline bara bombade ner alla i spåren senast, nu framspår och även om man inte öppnar bra är man given. 11 Your Dreamlove är nog bästa hästen och trots ett svårt utgångsläge så vill jag verkligen betala för hästen. 7 Myse d´Erpion har varit ojämn men ska med då jag tror man kan köras till spets. 12 Teton Miss Annie har toppform men också ett klurigt utgångsläge, sista strecket får 1 My Liberty på ett bra utgångsläge.

Rank:2, 11, 7, 12, 1, 3, 9, 6, 4, 10, 5, 8

Avd5: Tre hästar tycker jag sticker ut och jag streckar alla tre. 3 Eenymeenyminymoe med Flemming tror jag är den som är bäst, men distansen kanske är lite för kort? 1 Bordeaux S är bra men kan kanske inte utnyttja spåret? bra chans om man inte blir fast. 2 Gandhi Boko gick mycket bra senast och har nu ett bra utgångsläge, känns stabilt med tre streck.

Rank:3, 1, 2, 4, 9, 10, 5, 6, 7, 8

Avd6: 8 Silver Bullit tror jag öppnar bra och trots att man står på 20 meters tillägg kanske man direkt kan köras till spets. Jag tror man bara brakvinner om man kommer iväg bra från spåret och spikar. Vid gardering tar man 11 Tullibardine Boe och 2 Genie Am, en på klass och en på framspåret och att man kan få en perfekt resa.

Rank:8, 11, 2, 9, 13, 3, 5, 4, 10, 6, 12, 1, 7

Avd7: 2 Billi Time borde bara vinna detta då man drog ett bra utgångsläge men jag vill betala för 7 Barbaresco V.W som jag chansspikade i finalen senast där man gick bra men orkade inte hela vägen. Chansar även med 3 Spartak Face som jag tycker är väldigt ojämn men har en hög högsta nivå.

Rank: 2, 7, 3, 1, 11, 9, 12, 6, 4, 5, 8, 10

Avd8: 8 Fröken Fräken spikade senast på V86 och det gick bra men det var på nålar sista biten, nu svårt utgångsläge och det öppnar loppet. Jag garderar med så många som jag har råd med. 5 Faith Trot och 3 Loaded Leila tycker jag ser intressantast ut som motbud på sina lägen. Sedan betalar jag gärna för S hästarna 1 Southwind Sansa, 10 Summertime S. och 11 Swept Wing.

Rank: 8, 5, 3, 1, 10, 11, 9, 7, 12, 6, 2, 4

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni Travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till spelstopp. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips