V86 Boden 28 juli » 28 juli | Jimmie Nordberg - Travstugan.se

V86 Boden 28 juli

Från Jägersros racingfest under gårdagen men några häftiga prestationer, så tar vi oss hela vägen upp till Boden för en V86 omgång. Det finns några riktigt starka spikförslag och bra hästar så lite klassblandat.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.V86 analys:

Avd1: 8 Leave Your Sox On tror jag är överlägset bäst i loppet, att man står på dubbla tillägg har nog mindre betydelse och jag är tveksam om någon svarar när man väljer att köra framåt, får nog bestämma och borde vinna loppet, spikförslag. Ska man gardera tycker jag det är 7 Samaras K.M.E som visade form senast och står 20 meter före, kanske tar man även 9 Falcon W.F som är stark och kan springa på i många varv.

Rank: 8, 7, 9, 4, 3, 2, 10, 5, 6, 1

Avd2: 13 Anthem tycker jag kommer med bäst form för dagen och 11 Ladybug Lara är nog den häst jag tror är bäst för tillfället, kanske ett vettigt lås? Men samtidigt så är det bakspår på båda och det kan strula, så jag garderar på och tar alla. 7 So Chic tycker jag är intressant i loppet och nu enbart streckad på 2%, kan komma fram bra och blir intressant. 6 Beach Lover fick en tuff resa förra gången men går nog framåt med loppet och 10 Helix kommer från ett formstarkt stall.

Rank:13, 11, 7, 6, 10, 9, 15, 2, 12, 5, 3, 4, 1, 8

Avd3: Tangen Haap är ju en av de bästa kallbloden när han har toppform, given på kupongen tillsammans med 8 Don Viking som var bra igen senast. Man har visat att när man är i form kan man utmana de bästa och kanske även ett “tråkigt” lås här? Men jag gillar 3 Källsjöviking när man går barfota runt om och nu har man faktiskt 40 meter tillgodo på de bästa, så kanske man man ge dom en match?

Rank: 9, 8, 3, 5, 1, 6, 7, 4, 10

Avd4: 1 Fifty Cent Piece ska utmana grabbarna denna gång och på sättet man vunnit på slutet så tror inte jag att det ska vara några större bekymmer. Ett litet fält så man kan nog ta sig ut i andra spår om man inte tar ledningen och säkert vinna från dödens också, givet spikförslag. 5 Hector Sisu och 3 Axel Ruda kan öppna bra och 7 Global Badman har visat att man räcker till i Norrlandsloppen, dessa ska med vid gardering.

Rank: 1, 5, 3, 7, 8, 4, 6, 2

Avd5: 4 M.T Oberon har gjort riktigt fina insatser på slutet och får första strecket i ett svårlöst lopp för egen del. 5 Divning Duck kanske kan spetsa och blev slagen via open stretch senast man inte var tillräckligt speedig, går upp lite i klass men intressant till 6%. 10 Gurra Palema är en bra häst och hamnar man bra på det så kommer man vara med på målfotot. Men några nästa helt ostreckade hästar känns intressanta så jag garderar på, 8 Kaynote Windcape som alltid öppnar snabbt och kan sitta perfekt på det just nu under 1%, 2 Serious Sam kör med racingbalans och kan skrälla.

Rank:4, 10, 5, 8, 2, 1, 9, 3, 11, 6, 12, 7

Avd6: 8 Kavatosåfin känns som att man är bäst i loppet, bra insats från dödens senast och orosmomentet är att det bara är sex dagar sedan, men trots det ett spikförslag. Hade man varit snabbare ut hade jag spikat på allt men nu kan det vara läge att gardera? 1 Bowling de Luxe har sett fin ut och går framåt hela tiden, 3 Mellby Java bra lopp senast nu har man läge för spets och där har man varit bra. 5,3,10 har visat bra form och kanske ska med om man garderar stort.

Rank:8, 11, 3, 5, 4, 10, 7, 2, 1, 6, 9

Avd7: 7 Makethemark har inte vunnit på länge men det har strulat lite på slutet också, kanske är man offensivare nu och kör framåt, bara det inte blir dödens hela vägen så tror jag att man vinner, spikförslag. 5 Selmer I.H var bra från dödens senast men galopperade i sista steget och fick inte med sig något, spets denna gång? 2 Mindyourvalue W.F ska köras offensivt och man vill inte ha hästar framför sig så borde köras mot dödens och kan räcka.

Rank:7, 5, 2, 9, 4, 1, 6, 3

Avd8: 9 Swagger har varit enormt bra och kommer nog gå vidare i klasserna, bakspår nu gör det lite klurigare men såklart man ska vara favorit. 2 Speedy Tilly tar ledningen tror jag och därifrån är man bra, given vid gardering. 6 Il Duce Boko gillar jag och det ska bli intressant att se om Wäjersten får igång honom på ett bra sätt.

Rank:9, 2, 6, 11, 1, 8, 7, 3, 10, 5, 12, 4

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag kväll och det är premiär för V64 Xpress! Sex V64-lopp i högt tempo ska avverkas från Kalmar och Romme och spiken i omgången är en smart ... Läs travtips

Dags att besöka Färjestad denna härliga lördag och det ser på förhand ut att kunna bli en svårbenad omgång där stora summor ska fördelas! ✅ Vill ... Läs travtips

Förra veckan var nära fina pengar igen på V75 men spiken Eddy West höll tyvärr inte hela vägen. Vi tar nya tag denna veckan med lite roliga spikar ... Läs travtips

Tidiga analysen inför V75 Färjestad V75-1Senast han var ute på V75 som hårt betrodd blev det tyvärr för mycket av det goda och galopp direkt i ... Läs travtips

Då var det dags för lite V75 från Färjestad denna lördag där Unionskampen väntar. För mitt spelande har det äntligen gått bra på ... Läs travtips

Färjestad är värd för veckans V75 omgång omgång och trots ett par starka favoriter tror jag möjligheterna till bra utdelning är mycket stora då det ... Läs travtips

Snart dags för årets travkriterium! En fin treåringskull där hästar som Francesco Zet, Donizetti och Mister Invictus är några av ... Läs travtips