V86 Bergsåker/Solvalla 8 september

Äntligen är V86 tillbaka på Bergsåker och denna gång kanske man till och med kan vara på plats för första gången på väldigt väldigt länge. När det gäller hästarna till start under denna omgång är det någon häst som verkligen sticker ut men annars tycker jag det är jämna lopp och härligt klurig omgång så det är svårt att sia om var strecken hamnar tillslut, även om jag funderat klart på vilka jag tänker betala för.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:

Avd1: 7 Katri P.Boko har jag känslan av att det är bästa hästen i loppet och har visat fin form på slutet, borde kunna vara med direkt även om det kan bli dödens och därför garderar jag. 4 Francesco Star har tre raka vinster och nu rycker man skorna för första gången och man siktar på ledningen över den korta distansen. Blir det för tufft för båda dessa så är 10 Weco och 11 Gittans Angel som ska kunna plocka ner många tillslut.

Rank: 7, 4, 10, 11, 2, 6, 9, 8, 5, 3, 1

Avd2: 5 Pinto Bob har varit fin på slutet och distansen passar bra, många kommer nog spika och det kanske man borde göra då kanske Bergh får överta spets? Men jag tycker att man ska dubbla med 6 Global Undecided som spurtade mycket bra på V86 senast och jag tror att dessa två är huvudet högre för tillfället och låser på två.

Rank:5, 6, 2, 4, 1, 7, 3

Avd3: 7 Iceland Falls var jag intresserad av att spika men spåret är lite långt ut och det blir nog inte spets, men blir det spets så tror jag att man vinner. Dock kan det bli dödens och då vill jag betala för 3 Twinkle Face som inte ska bli fast denna gång och siktet är inställt på spets. 7 Lisa S.E har verkligen toppform och får man ryggar till 500 kvar så blir man farlig.

Rank:7, 6, 3, 5, 8, 4, 9, 2, 1

Avd4: 4 Perpetuate spikade jag senast och det känns som att det är ett bra spår nu, så jag tror man öppnar bra får överta spets och sedan borde man vara storfavoriten i omgången. Spontant känns det som att det är galopp emot vinst. Ska man gardera så tycker jag att 9 Mellby Illusion måste med i alla fall.

Rank:4, 9, 3, 11, 10, 6, 5, 1, 7, 12, 2

Avd5: 1 Open Sky växlade ner motståndarna väldigt enkelt när luckan kom sedan och blir nog storfavorit här. Kan man hitta ut och överta ledningen som borde det vara toppchans. Men 3 Bowling Orlando ska nog försöka störa och ta sig till spets och kan nog köra där. Skulle det bli lite tufft mellan dessa så tror jag 5 Huddlestone och 9 Krakas kan blanda sig i striden i första hand trots tillägg. Båda har gått bra på slutet och jag har känslan av att de går framåt. 11 Balder D.K och 12 Dollar Hornline får sista strecken.

Rank: 1, 3, 5, 9, 11, 12, 14, 7, 2, 10, 13, 6, 4, 8

Avd6: 4 Bridge Maid var tillbaka senast och gick en bra långsida och höll farten fint hela vägen, nu framspår och man öppnar bra och tar hand om ledningen därifrån vinner man loppet tror jag och spikar. Annars är det ett öppet lopp där 10 Favourite Picture och 9 Modern Times har visat bra fart men inte formen på slutet men snart vänder det. 1 Dreams Happen kan öppna bra och från spets eller ryggledaren är man intressant. Men spik eller alla?

Rank:4, 10, 9, 1, 7, 6, 3, 2, 8, 11

Avd7: 2 Berra Steel var ute i derbyförsöket senast och där räckte man inte alls till, nu är man svårbedömd om man gått framåt eller blev för trött, men given första häst. 3 Harper Seabrook vann senast och såg riktigt bra ut, bra läge nu. 9 Soul Tan har tre raka och kan såklart inte glömmas. Rysarna som måste med är 12 Kalashnikov och 1 Enge Eros som borde vara intressant på distansen.

Rank:2, 3, 9, 12, 1, 11, 10, 5, 7, 8, 6, 4

Avd8: 12 Balboa Lux tror jag är överlägset den bästa hästen hade man inte fått det sämsta spåret hade jag nog spikat. Nu givet första streck men det kan bli långt fram. 8 Bramante Ors har också ett tufft spår men har gått bra lite i skymundan så ska med. 11 Fighter Lady och 10 Baby Boy har visat fin form och ska med och 4 Solkattens Shirazi tror jag tar hand om ledningen och då de bästa har ett sämre spår kanske det kan vara rysaren från spets.

Rank:12, 8, 11, 10, 4, 5, 6, 2, 9, 7, 3, 1Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips