V86 Bergsåker/Bjerke 27 augusti

Fredagskvällen på Sundsvall Open Trot har flera gånger varit en V75-omgång och det känns konstigt för egen del att det inte är det denna gång. För fredagen har varit en bättre speldag för egen del många gånger än lördagen. Har fina minnen av både V5 och V75 på fredagen. Nu delad omgång med Bjerke vilket i mina ögon inte känns helt rätt men nu laddar vi för detta för att bygga bättre spelkassa till lördagens jackpot.

Ni kan delta i mina system
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:
Avd1: 2 Cicero T.G tror jag övertar spets och får bestämma hela vägen och vinner väldigt säkert precis som favoriterna gjorde i svenska derbyuttagningarna, övertar de andra kör om andra finalplatser och vinner därför säkert. Vid gardering är det 4 HUbert B.G i första hand, kanske även 10,9.

Rank:: 2, 4, 10, 9, 8, 7, 11, 5, 6, 3, 1

Avd2: 6 Zaccaria Bar imponerade med en fin dödens vinst senast även om det var lite stumt tillslut, jag tror man bara är bäst och borde vinna. Men det lite stumma tillslut kan göra att man garderar med 3 Global Adventure och 9 Diamanten.

Rank:6, 3, 9, 5, 4, 10, 8, 2, 7, 1

Avd3: 1 Legend Act och 9 Flirting Diamond är de två jag fastnade för och tänkte låsa på dessa, men man låter nöjda med 6 Jon Show och 3 Gareth Vader så jag fyller på med dessa två. Jag tror dessa fyra ska göra upp om segern tillslut. 3 Gareth Vader spetsar i rygg sitter 1 Legend Act, 6 Jon Snow i dödens och i draget sitter 9 Flirting Diamond.

Rank:1, 9, 6, 3, 2, 7, 5, 10, 4, 8, 11

Avd4: 2 The World is Mine hade perfekt startspår med två och var ett tänkt spikförslag då jag tror man är bästa hästen men nu blev det spår ett och det gör att jag kommer att gardera. Men skulle man behålla ledningen tror jag att man bara vinner. Nu tar jag alla istället och 3 Jaguar C.Boko öppnar bra släppte senast men känns intressant. 6 Hunter Montana ska bli intressant att se nu med ett lopp i kroppen hos Goop. Dessa ska med, men jag kommer gardera med så många jag kan.

Rank:2, 3, 6, 10, 7, 12, 5, 11, 4, 8, 9

Avd5: 9 Valle Hugo har varit bra på slutet och spontant tänkte jag spika när jag såg loppet men efter lite analys kommer jag att gardera även om det är första hästen. 5 Kinge Svarten, 11 Bråtnesfaks och 6 Finnskog Nox är hästar jag tar till mig och vill gardera med på att de sett fina ut på slutet.

Rank:9, 5, 11, 6, 3, 8, 2, 4, 7, 10, 1, 12

Avd6: 13 Coin Perdu hoppas vi ska gilla banan och då tror jag inte de andra kommer kunna stå emot tillslut så jag spikar. SKa man gardera är det med 11 Axl Rose och 2 Strangerinthenight som jag skulle betala för, men över tre varv tror jag Coin Perdu är bäst.

Rank:13, 11, 2, 12, 5, 1, 10, 3, 8, 9, 7, 4, 6

Avd7: 5 Le Rapide tror jag tar ledningen och då tror jag hästen kan bli svår att slå, även om 6 Axe Brogård sett fin ut på slutet som självklart ska med. Jag garderar även med 1 Gonzales B.R som ska göra det man kan från innerspåret.

Rank:5, 6, 1, 7, 3, 2, 10, 8, 11, 12

Avd8: 3 Honfleur Mearas kanske tar sig till spets och bara vinner? så given som första häst men jag tror man blir för stor favorit och försöker gardera och hoppas på något intressant. 7 Kaitlin Way Scott har gått bra och är startsnabb kan gå bra. 9 Harriet Web tror jag kan plocka ner många och måste med. 8 Muzzle the Yakker och 6 Didi Dam kanske kan gå framåt och då blir man spännande. 4 Sara K.M.E är jätterysaren när man sitter med sju rätt inför sista loppet.

Rank:3, 7, 9, 8, 6, 4, 12, 2, 10, 5, 11, 1

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips