V86 Axevalla/Romme 30 augusti

En ovanlig måndag med både V86 och sedan är de saxande banorna Axevalla och Romme. Det är fortsättningen på Super days så det bjuds på två intressanta V86 omgångar innan den stora jackpotten på onsdag. Jag känner mig laddat för att hitta de lite större vinsterna nu.

Ni kan delta i mina system
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:

Avd1: 7 Apollo Creed har jag spikat två lopp i rad och en gång med framgång, nu bra läge för att köra framåt och överta spets och är ett spikförslag igen. Garderar man göra man det med 8 Draupner som visat bra fart och 5 Ninja Zon som känns otroligt spurtstark.

Rank:7, 8, 5, 12, 11, 9, 6, 4, 1, 2, 3, 10

Avd2: 5 The Engine tror jag har toppchans från ett bra utgångsläge över den korta distansen men jag gardera då det känns svårlöst hur loppet kommer bli kört med många startsnabba. 1 Mojo Express är nog den som tar ledningen men frågan är om man kör där om någon är framme tidigt? 7 Roc Star Joli ser fin ut och kommer nog laddas. 6 Listas Marion skulle gynnas av tempo precis som 12 D.Day Zet skulle göra. Jag streckar alla dessa, minst.

Rank:5, 1, 7, 6, 12, 2, 3, 9, 4, 11, 10

Avd3: 11 Alpago W.F tycker jag ser härlig ut rakt igenom, bra chans trots bakspår på den korta distansen. 4 Kick the Dust Ås och 2 Armagnac har dragit bra lägen och räknas båda då det brukar trivas när de är med där framme. 10 Zacapa Grim är kanske rysaren som kan smyga med Alpago i rygg.

Rank: 11, 4, 2, 10, 8, 12, 6, 5, 3, 1, 9, 7

Avd4: 2 Beat Generation tycker jag ser intressant ut över den längre distansen och tillsammmans med 3 Wolverine tror jag de är klassen bättre än de övriga så jag låser på två. För de som vill gardera så trivs 6 Captain P.R över den längre distansen.

Rank: 2, 3, 6, 13, 7, 1, 14, 10, 5, 11, 12, 4, 8, 9, 15

Avd5: 7 Speedy Face gick riktigt bra i skymundan senast och hade det varit ett halvvarv kortare hade jag nog spikat, nu bör man söka ryggar och gå sista biten, bra chans. 4 Husse Boko har höga toppar men är inte så jämn i prestationerna, solklar om han är på G under dagen. 5 Global Undecided kanske kan tända till nu när man är tillbaka i sulkyn och 3 Pastor Power laddas nog mot spets. Har man råd tar man även 5,8,11.

Rank: 7, 4, 6, 3, 5, 8, 11, 2, 10, 9, 12, 1

Avd6: 11 Remarkable Feet tror jag rundar alla på den längre distansen och blir spik för mig trots dubbla tillägg, men man borde snabbt vara ikapp de på 20 meters tillägg och sedan tuggar man ner alla tillslut. Gardera man tar man i alla fall 5 Magnolia Boy.

Rank:11, 5, 10, 6, 12, 2, 9, 3, 8, 4, 7, 1

Avd7: 3 Becker Grif tror jag tar hand om ledningen och sedan blir det ett lugnt tempo hela vägen och man vinner med en liten men säker marginal. 2 Jimmy Arthur galopperade när man laddade för spets senast, nöjer man sig med rygg på ledaren nu? 12 Hilltop Hawk och 6 Cambria ska nog också med vid gardering.

Rank:3, 2, 12, 6, 11, 5, 7, 4, 9, 8, 10, 1

Avd8: 5 Tullibardine Boe tror jag kan var tuffast i loppet och när man har ett bra läge borde man ha bra chans att hamnar bra på det och då blir det tufft att ta sig förbi hästen tillslut. 6 Pastorns Lady trivs med distansen och kan skrälla. Bakspår och kortdistans brukar vara svårt men får någon av 9 Isa, 10 Pappajonnys ilse, 11 Namanga Bo och 12 Sister of Mercy draghjälp kan man utmana. Jag streckar även 3,2,8 och 4.

Rank:5, 6, 9, 10, 12, 11, 3, 2, 8, 4, 1, 7

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips