V86 Åby/Solvalla - är Chelsealegenden vinstdraget?

En ny jackpotomgång men kluriga lopp och jag har svårt att se att vi får en ny jackpot, i alla fall på sexorna. Jag har vridit och vänt på omgången flera gånger men tycker att jag hittat en bra balans för att jobba in fina pengar och med bra spelform känns det extra spännande. Alla mina tre andelar är öppnade.

Ni kan delta i mina system

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. Ska bygga på min positiva V75 känsla.

V86 analys:

Avd1: 1 Grant Hall är spetsfavorit från spår ett och har varit mycket fin i ledningen, kanske ska man inleda omgången med spets och slut. Men jag gillar intrycket på 10 Rarity A.F under de senaste starterna även om man travade lite sämre tillslut senast. Dessa två är tidiga men jag tycker även 9 Ies Juvel, 5 Shapes och 13 Piccadilly är tillräckligt bra för att blanda sig i segerstriden och streckad fem stycken.

Rank:1, 10, 9, 5, 13, 3, 2, 8, 11, 12, 6, 7, 4

Avd2: 6 L.L.Pod Primo får första strecket då jag tycker man har vunnit på fina sätt och möter likvärdigt motstånd som vid segrarna, under 10% känns som ett fynd. 5 White Walker ska man köra snällt med, men Adielsson brukar kunna lösa det och för mig är det ett givet streck även om man kör med skor igen. 4 Akilles Face fick det äntligen att stämma senast och bor nog favorit i loppet tillslut, fungerar man är man såklart ett segerbud. 2 Lovely Concord kanske körs i spets av Jorma och ställer till det för många och 7 VInci Nice har toppform.

Rank:6, 5, 4, 2, 7, 3, 8, 1, 9

Avd3: 5 Hipster K gör Sverigedebut, jag tror man är redo för att vinna direkt och Takter rattar framåt, övertar spets och sedan får man kämpa lite på upploppet när 1 Thai Sansa spurtar via stretchen men jag spikar 5 Hipster K. Vid gardering är det just 1 Thai Sansa i första hand och kanske även 2,4.

Rank:5, 1, 4, 2, 3, 8, 6, 7, 9

Avd4: 4 Rocket Boy tar sig till ledningen och sedan ska någon annan vara bra för att plocka ner honom det är min känsla. 1 Bridge Maid har inte varit som bäst men gör ett nytt försök, innerspåret kan bli en fälla. 11 Broadway Oro kanske är bäst för dagen men bakspåret gör att det kan bli en tung resa och 6 Thorondor med Goop får nog ta dödens. Dessa fyra tror jag är klassen bättre än de övriga, jag streckar dessa fyra.

Rank: 4, 1, 11, 6, 5, 10, 12, 8, 2, 7, 9, 3

Avd5: 4 Lampard spikas, man har två lopp i kroppen där man varit bra, har ett bra läge och man laddar mot spets eller ryggledaren. Oavsett så blir det en bra resa på Åby och jag tror man kommer vinna säkert tilllslut. Tuffaste motbuden är 15 Lucky Guy Boko och 13 Encru Cloc som är bra men det är inte lätt att runda alla med spårtrappan och 15 hästar bakom bilen. 9 Bold Knick är en rysare som jag gärna betalar för om man inte spikar Lampard. 3 Matchpoint Pellini kör nog också om spets och kanske kan utmana sista biten?

Rank:4, 15, 13, 9, 3, 14, 8, 2, 1, 11, 12, 5, 6, 7

Avd6: 4 Ninepoints Candy tror jag tar ledningen och kör så länge lampan lyser, visst kan det räcka med Westholms form, intressant till 10 %, 3 Unfair ska försöka få ryggledaren och sedan får Svedberg hoppas på luckan. 6 Felicia Zet får nog dödens, har varit fin men lite överstreckad just nu, men jag vågar inte lämna hästen utanför kupongen.

Rank:4, 3, 6, 9, 8, 7, 5, 2, 10, 1, 11

Avd7: Svårlöst lopp där 6 Nova Mahiron är den jag fastnade lite extra för och den får första strecket. Slipper man dödens och hittar ner i en okej position så tror jag att man har klart högre segerchans än 8%. 4 Nocturne Zon och 2 Garden Leave tror jag är likvärdiga och den som har bäst position efter 500 meter har nog högst segerchans. Rysare bakom rä 10 Global Creation som kan avsluta bra och 3 Readly´s Dreams om jag tror sitter i rygg på ledaren och kan spurta bra.

Rank:6, 4, 2, 10, 3, 7, 12, 11, 5, 1, 9

Avd8: 12 Trumpie och 13 Devs Definitif är de bästa hästarna och får man tidigt tag i täthästarna tror jag att någon av de kommer vara vinnare i loppet, men 6 Kenzoli Boko och 4 VästerboFlashDance ska försöka hålla rätt tempo för att de inte ska komma in i matchen och med fyra streck hoppas jag att åtta rätt hamnar hos oss.

Rank:12, 6, 13, 4, 3, 5, 8, 10, 7, 2, 11, 9, 1

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips